به جز فریم می تونی تو سایت Notebookcheck هر gpu ای رو با هم رده هاش هم تو 3d مارک و هم بازیهایی که مشخص شده مقایسه کنی(تو صفحه ای که خود gpu رو معرفی می کنه و دربارش توضیح می ده.نه تو قسمت بازی که همه gpu ها هستند).اونجا زده فلان گرافیک مثلا تو فلان تست 3dmark جه جوریه و اگه تیک comparison رو بزنی با gpu های هم رده مقایسه می کنه که مثلا gt555 تو اون تست چند درصد قویتر یا ضعیفتره.به نظرم بیشتر 555 , 635 یه مقدار ضعیفتر بودن تو درصد ها و تو جند تا تست هم یه کم قویتر بودن.به هر حال هر لپتاپی که به دلت نشته بگیر.من خودم hp رو ترجیح می دم نسبت به msi.فکر نمی کنم کیفیت hp رو msi داشته باشه.nvidia خیلی تبلیغات می کنه و واسه همین همه می گن nvidia.ولی من خودم ati رو از اول بیشتر دوست داشتم!شاید هم تعصب باشه.ولی چون از قدیمم همیشه ati پوز nvidia رو می زد!nvidia هی دنبال جنگولک بازیه که بگه من بهترم.تا حدودی هم شاید بعضی مدلهاش یه برتریهای نسبی ای داشته باشه.ولی ati همیشه هم ارزونتر بوده هم مصرفش کمتر بوده و هم کمتر تبلیغات الکی کرده.همین xbox , ps3.کدوم پردازش بهتر و کیفیت تصویر بهتری دارن؟معلومه xbox360.تو سایتهای معتبر خارجی هم مقایسه شدند بارها.یا مثلا gpu 5970 که نزدیک دو سال بدون رقیب بود و اشک nvidia رو دراورد.یعنی نزدیک دوسال قویترین gpu بود.یا مثلا سر بازی crysis من یه جا می خوندم nvidia دو میلیون دلار داده بود به کمپانی بازی تا روی gpu های nvidia بهتر عمل کنه.ولی باز بنچمارکها رو ببینید ati بیشتر فریم می ده!حرف زیاد شد.قبول دارم الان شاید بعضی برنامه ها با cuda کمی بهتر عمل کنن.ولی فکر نمی کنم تاثیر انچنانی داشته باشه.به هر حال هر کدوم رو که به دلت بیشتر می شینه بگیر که بعد پشیمون نشی.حرف بقیه رو هم ول کن.msi هم بد نشنیدم ازش زیاد.سری گیمش که با کیفیته.این یه کم کیفیتش می گن پایینتره