تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: راه های تقویت حافظه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض lumosiy.com

سلام

دوستان این سایت سایتی هست که توش بازی هایی برای تقویت حافظه موجوده و یادمه که یه بار تو اخبار هم درموردش صحبت شده بود.

کسی از دوستان تاحالا با این سایت کار کرده؟

ریپ شده ش هست تو نت؟ چون قیمت عضویتش بسیار با لاست ! 74 دلار در سال!!؟؟؟!

اگه بخوام قیمت رو پرداخت کنم چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟ با تشکر؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان منم کلا حافظم بد نیستش چه تو درسهای فهمیدنی مثل ریاضی چه حفظ کردنی ها که کلا حفظ کرنم بهتر بوده یعنی مثلا یادمه تو یه درس مثل تاریخ که همش حفظی بود تو کلاس بهترین بودم اگه میخواین حفظ کردنت خوب بشه باید زیاد تمرین کنید تا کم کم حافظتون قوی شه من از بچگی خیلی خرکی درس حفظ میکردم و به خاطر همین بعد ها حفظ کردن درسهای حفظی برام زیاد سخت نبود البته برای حفظ کردن
    روش های مختلفی وجود داره که خیلی میتونه کمک کنه به راحتر حفظ کردن مطالب اما سوالی که داشتم اینه که من از بچگی با جمع کردن و تفریق کردن ذهنی مشکل داشتم اونم به خاطر آموزش غلط بود که بهم گفته بودن با انگشتات جمع و تفریق رو انجام بده به خاطر همین واقعا نمیدونم چه جوری باید جمع و تفریق رو ذهنی انجام بدم و خیلی جاها اگه ماشین حساب نباشه با مشکل برخورد میکنم
    میشه روش های جمع و تفریق ذهنی رو اگر میدونید مرحله به مرحله توضیح دهید تا بتونم ذهنی جمع و تفریق رو انجام بدم
    (حالا ضرب و تقسیم ذهنی پیشکشمون )

با تشکر از شما دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

راستی ویتامین A هم برای قوی شدن ذهن خوبه من یه دوست داشتم که شبای امتحان یه قرص ویتامین A میخورد و خودشم حفظ کردنش خوب بود و حتی درسهایی مثل ریاضی رو حفظ میکردش به جای اینکه
    فرمولها و رابطه ها ی ریاضی رو بفهمه و همیشه با نمره 10 هم شده قبول میشد و همین طوری لیسانسشم گرفتش و الان هم داره میره برا فوق لیسانس

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ویتامین a زیادش خوب نیست.قرار نیست که بخاطر یه امتحان جون خودمون رو به خطر بندازیم.ویتامین a زیاد خوردنش باعث رسوب در کبد میشه.تازه این ویتامین از طریق خوردن کلی از میوه ها به بدنمون میرسه.

این ها همش تلقینه.مثلا دکتر به من گفت ویتامین b1 بخورم.تا روزی 1 دونه نهایتا 2 تا اشکالی نداره.برای تقویت حافظه خوبه.خستگی رو هم از بین میبره.اضافه اش هم از بدن دفع میشه.من که هرچی خوردم هیچ فرقی نکرد.ولی دوستم و مادرم وقتی میخورند انگار قرص نیروزا خوردند.به همه کارهاشون میرسند.

5. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ویتامین a زیادش خوب نیست.قرار نیست که بخاطر یه امتحان جون خودمون رو به خطر بندازیم.ویتامین a زیاد خوردنش باعث رسوب در کبد میشه.تازه این ویتامین از طریق خوردن کلی از میوه ها به بدنمون میرسه.

این ها همش تلقینه.مثلا دکتر به من گفت ویتامین b1 بخورم.تا روزی 1 دونه نهایتا 2 تا اشکالی نداره.برای تقویت حافظه خوبه.خستگی رو هم از بین میبره.اضافه اش هم از بدن دفع میشه.من که هرچی خوردم هیچ فرقی نکرد.ولی دوستم و مادرم وقتی میخورند انگار قرص نیروزا خوردند.به همه کارهاشون میرسند.
    درسته هر ویتامین و قرصی مصرف زیادشم ضرر داره حالا ویتامن A یا هر ویتامین دیگه ای
    دوست من هم فقط شبای امتحان میخوردش و گفتم حافظش برای حفظ کردن هم خوب بود و با اینکه یه درس رو در طول ترم نخونده بود اما با همون شب امتحان خوندن 10 رو میگرفتش و همه چیزم حفظ میکرد حتی ریاضی رو

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببینید بعضی ویتامین ها اضافه اش از بدن دفع میشه مثل ویتامین b1و c
    بعضی ویتامین ها اضافه اش رسوب میکنه مثل a و d
    یعنی ویتامین a شب امتحان بخوری حافظه ات خوب میشه ریاضی رو حفظ میکنی 10 میگیری.البته شاید منظور شما واقعا این نبود.ولی چنین برداشتی ازش میشه.
    ولی کلا کسانی هستند که ریاضی رو حفظ میکنند.دوست من شاگرد اول کلاس بود و ریاضی رو حفظ میکرد ولی توی کنکور موفق نبود

این که من انقدر روی این پست حساس شدم بخاطر اینکه یک سری ادم ها واقعا تا 1 کلمه از اینترنت میخوانند سریع همان کار رو انجام میدهند.من کم مانده بود بخاطر مصرف زیاد ویتامین یکی از عزیزانم رو از دست بدهم.
    Last edited by ملا نصرالدین; 24-07-2012 at 12:36.

8. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ارمیتا2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اسمون

پيش فرض

به نظر من درسی مثل ریاضی باید تکرار وتمرین بشه.همه میتونن یاد بگیرند.فقط یکی باید تمرین زیاد داشته باشه ویکی کمتر. این بستگی داره به تمرکز ادم.خیلی خوراکی ها باعث تقویت حافظه میشوند ولی اگر همه ی انها را بخوری ولی موقع درس خوندن حواسمون جای دیگه باشه هیچ فایده ای نداره.من کندر و مویز وکنجد و غیره را قبول دارم.کار کشیدن از حافظه هم خیلی مفیده مثل حفظ کردن شعر و شطرنج و .... من خودم درسایی مثل ریاضی رو با تمرین یاد میگیرم وبهش علاقه دارم.

10. 2 کاربر از ارمیتا2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

ببینید بعضی ویتامین ها اضافه اش از بدن دفع میشه مثل ویتامین b1و c
    بعضی ویتامین ها اضافه اش رسوب میکنه مثل a و d
    یعنی ویتامین a شب امتحان بخوری حافظه ات خوب میشه ریاضی رو حفظ میکنی 10 میگیری.البته شاید منظور شما واقعا این نبود.ولی چنین برداشتی ازش میشه.
    ولی کلا کسانی هستند که ریاضی رو حفظ میکنند.دوست من شاگرد اول کلاس بود و ریاضی رو حفظ میکرد ولی توی کنکور موفق نبود

این که من انقدر روی این پست حساس شدم بخاطر اینکه یک سری ادم ها واقعا تا 1 کلمه از اینترنت میخوانند سریع همان کار رو انجام میدهند.من کم مانده بود بخاطر مصرف زیاد ویتامین یکی از عزیزانم رو از دست بدهم.
    نه منظورم این نبود که هر کی ویتامین A بخوره حتما 10 میگیره بحث حافظه این حرفا بود میگم یکی از دوستام حفظ کردنش خوب بود طوری که درسی مثل ریاضی که باید با تمرین یاد بگیری رو هم حفظ میکردش و شبای امتحان یه قرص ویتامین A هم میخوردش و من در جریان بودم که کلا در طول ترم هیچی درس نه میخوند نه سر کلاس چیزی زیاد حالیش میشد ولی با همون حفظ کردن شب امتحان همیشه حداقل نمره قبولی رو میاوردش (الانم لیسانسشو گرفته)

12. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

یه برنامه هست که اگه تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه
    با تولید یه سری صدا ها و ...... امواج مغز رو تقویت می کنه و باعث تقویت حافظه و تمرکز می شه
    من امتحانش کردم تا حدود زیادی موثر بوده
    البته در صورت استفاده نادرست می گن که خطرناک هم هست

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من حتی شماره موبایلم رو هم حفظ ندارم و چیزا نیم ساعت بعد یادم میرن!!(البته چیزایی که برام مهم نیستن.... مثل درخواست دیگران از من برای اینکه براشون کاری بکنم!!)....

با این وجود، شما تا ریاضیات بلد نباشید(یاد نگیرید!!) نمیتونید تو امتحانش هم نمره بگیرید!!!!

درس هایی مثل ریاضیات یادگرفتنی هستن نه حفظ کردنی که با حافظه قوی برگردن!!!!

15. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •