iPhone 4 Wins “Best Mobile Device” Award at Mobile World Congress 2011
مشخصه .. نیست؟![]()
iPhone 4 Wins “Best Mobile Device” Award at Mobile World Congress 2011
مشخصه .. نیست؟![]()
دلم واسه ختده های خوشگلت تنگ شد.لینک رو دیدی؟
قربون تو برم
هر کسی برای موسسه خودش بهترین گوشی رو انتخاب میکنه
مثلا نتایج امثال همین! Galaxy S II بهترین گوشی سال شده و همینطور Samsung بهترین فروشنده تلفن همراه
چندین سایت نظراتشون رو میگن! فکر کنید توی کنگره امثال لوبیا 900 رو بهترین گوشی معرفی کردن!یعنی فحش ... گوشی که حتی نمیشه گفت هوشمند به حساب میاد
هرچند همه این رنکینگا الکیه. سایت ها بگن و نگن چه فرقی داره؟!
2سال پیش تعدادی سایت و موسسه galaxy S رو معرفی کردند. بعضی ها هم آیفون 4
حکایت پارسال و گلکسی اس2
من که نمیفهمم شما با یکی به نعل و یکی به میخ زدن چی رو میخوای ابراز کنی. همچین میگه آیفون انگار با آیفون میشه آپولو هوا کرد ولی با بقیه ی گوشیها نمیشه!!!!
همین لومیا 900 Mango یا حتی گوشیهای سیمبینی از لحاظ گوناگونی نرم افزار خیال کردی چقدر عقبتر از آیفونه؟ عمراً گوشیهای سیمبینی اگه جلوتر نباشند عقبتر هم نیستند.بله تعداد بیشتر رو شاید و فقط شاید توی اپ استور بشه پیدا کرد ولی گوناگونی رو خیر.
جالبه. از نظر ایشون گوشی هوشمند یعنی فقط آیفون و با کلی منت و ارفاق:GS !! بقیه نه تنها گوشی هوشمند نیستن بلکه گوشکوب محضن!! به این میگن منطق!
به نظر شما خریدن گوشی که تو ایران از 50 درصد امکاناتش هم نمیشه استفاده کرد.اونم با قیمت سرسام آورش معقوله؟؟؟؟
البته من آیفون رو بهترین گوشی جهان میدونم اما تو ایران به نظر من خریدنش پول تو فاضلاب ریختنه...تنها مزیتش تو ایران کلاسشه!!!!اگه من یک و خورده ای پول مفت داشتم هم آیفون نمیخریدم.چون کارم با یه سونی اریکسون لایو هم راه میفته...
اصلا همچین چیزی نیست ، شما اگر کاربر حرفه ایی باشید توی همین ایران بیش از 95 درصد از امکاناتش رو در دست دارید ( 5 درصد فقط برای نبود اینترنت 3 جی )
مثلا چه کاری هست که توی ایران نمیشه با آیفون انجام داد ولی در سایر کشور ها میشه ؟
میشه بگی اگه یه مودم وایرلس داشته باشی دیگه چه کارهایی رو نمیشه کرد که میگین 50 درصدش رو نمیشه تو ایران استفاده کرد؟
راجع به gs2 بگم که حق با شماست و بهترین شد.البته به خاطر اینکه 4s هنوز تو رقیباش نبود.کنفرانس بعدی چند ماه دیگه هست.میشه بگین mwc چه ربطی به اپل داره؟شما معتبر تر سراغ دارین؟
بله بدون شک.![]()
شما لومیا 900گرفتی دستت که داری تز میدی؟!
وقتی انگری بردز برای این گوشی با 6ماه تاخیر میاد بهش میشه گفت هوشمند ؟
اسم نوکیا رو گنده میکنید که چی؟! شرکتی که هر 6ماه یک بار 2تا کارخونشو تعطیل میکنه؟!
عزیز من گفتم که هر موسسه ای یک گوشی رو انتخاب میکنه
کنگره جهانی موبایل هم برای این ذکر کردم که هر سال فقط گوشی خاصی رو معرفی میکنه! و برای استناد به همین حرف گفتم بهترین گوشی شدن معنی نداره! وقتی همه در یک سطح هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)