تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: کم دقتی در حین مطالعه

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

از نظر من هم درس خوندن تو این دوره زمونه بیهودس نمونش اشنای خودم من رشته کامپیوتر داره چندین سال به مطالعه رشته کامپیوتر پرداخت ولی الان فیلنامه می نویسه!! به خدا راست میگم با وجود اینکه اون همه سال به رشته کامپیوتر خونده بود
    نمونه بعدیش پدر خودم میدونید که اون زمون امکانات تحصیلی خیلی کم بود و پدر من هم که روستا نشین بود نه شهری!ولی الان وضعش تو سرکار خیلی خوبه ولی بدونید اصلا هم پارتی در کار نبوده به خدا و همش تلاش پدرم بود
    این بحث آشنای شما مربوط میشه به توقعات و انتظارات کاری
    کارهایی که با مدرک کامپیوتر براش گیر میومده از کار فعلی اون در سطح پایین تری بوده و ایشون گذینه بهتر رو انتخاب کرده درسته که ایشون رشته کامپیوتر خونده ولی همش که درسهای تخصصی نبوده
    نکته اینحاست که افراد با ورود به محیط های آکادمیک از لحاظ اجتماعی و فرهنگی رشد میکنن وهمین کار فیلمنامه نویسی ایشون از همین رشد حاصل شده

2. 2 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود

من فقط حقایق روزانه که برخورد داشتم اینجا گفتم

وگرنه هر کسی راه خودش انتخاب میکنه

شما میتونی حرفای منو قبول نداشته باشی و نظرشما قابل احترام

شاید حقایقی که من دیدم شما ندیده باشید

منم میدونم تحصیل برای رشد سطح فکری بسیار عالیه

به نظر من سه راه

۱. قانون بند پ

۲.در رشته ای که داری تحصیل میکنی بهترین باشی که کار خودش بیاد دنبالت (همه نمیتونن از این بند استفاده کنند )

۳.در رشته ای که بلدی حالا نمی خواد سطح بالا باشی + قانون بند پ

پس همینجور که گفتین تحصیل شرط هست ولی کافی نیست ینی باید بند پ همراهش باشه

خوش باشین
    Last edited by kases; 13-06-2012 at 20:42.

4. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دقیقا اشتباه شما اینجاست که فکر میکنی درس به درد میخوره

اتفاقا فقط وقت تلف کردنه من که ندیدم کسی با درس خوندن موفق باشه شما دیدی ؟
    از شما اين عمل ناپسند ترولينگ بس بعيده

6. این کاربر از Cna_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پاك شود..................................
    Last edited by Cna_1; 07-06-2012 at 13:55.

8. این کاربر از Cna_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بسته به نوع هدف و نگرش افراد و خواسته ها و نياز ها و انتظاراتي كه دارن
    هركس بايد خودش انتخاب كنه چي براش مهمتره و بهتره
    هدف به عقیده من مهمترین و اصلی ترین نکته در تایین مسیر هست
    اگر هدف مشخصی در ذهن داشته باشیم به راهتی میتونیم برای رسیدن به مقصدمون راه رو انتخاب کنیم
    آیا درس بخونم ؟ و آیا درس نخونم؟
    خیلی از ما با موضوعیت و اهمیت هدف آشنایی نداریم.
    و فقط " هدف " رو میشنویم بدون اونکه به مفهومش پی ببریم.
    من خیلی هارو میشناسم که با اهداف واهی ویا پوچ وارد دانشگاه میشن
    زیاد شنیدیم این جملات رو که : وقتی وارد دانشگاه میشی همه یه جور دیگه نگاهت میکنن
    دانشگاه کلاس داره
    و یا اگه نرم دانشگاه مادرم میکشتم !
    و بسیاری هم برای فرار از یک سری مشکلات و به دست آوردن خوشی های خیالی وارد میشن
    و در آخر سر افکنده از راهی که اومدن یا در وسط راه ول میکنن و یا پس از پایان دوره به ناکجا آباد و اول راه میرسن
    چونکه اهدافی که در بالا گفته شده رو سریع بهش میرسن و دچار یک نوع سر در گمی میشن

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای اینکه خوب بتونید درس بخونید باید درس رو بصورت فهرست وار در بیارید.مثلا اگر رشته تون تجربی بود بگید که تقسیم سلولی:شامل تقسیم سلول در ....... و کلا درس هایی دانشگاهی رو تریب روزنامه بخونید و مطلب کلی رو دستتون بیادبعد همونا رو با اضافات خودتون توی امتحان بنویسید.سعی کنید همه مطلب رو تا دقیقه نود بخونید حتی شده با تاخیر به امتحان برید.نگید دیگه وقت نیست بزار همین رو خوب یاد بگیرم.کوچکترین مطالب حتی سر فصل کتاب میتونه نرم اور بشه(من یک درس چهار واحدی داشتم فقط از اسم سر فصل های با یک ذره جزیاات قبول شدم با نمره 10)سعی کنید زیاد وارد جزییات مطالب نشید.سعی کنید شب امتحان کمتر خورید,کمتر بخوابید,کمتر وقت تلف کنید.کل مدت امتحانات 20 روز هم نمیشه.معدلتون رو ببرید بالا که اگر پارتی ندارید این یک امتیاز ویژه در استخدامی خواهد شد
    درس خوندن توی این دوره زمونه باید ببینی هدفت چیه؟
    1_لذت بردن از رشته:پسرخالم الان داره رشته شیمی می خونه واقعا بازار کاره نداره.فوق لیسانس هاش بیکاره بیکارن.مگه توی یک کارخونه پارتی داشته باشی.ولی اون لذت میبره.من الان خودم رشته ایی دارم میخونم توی زندگیم کاربرد داره پس فردا نرفتم سرکار اصلا ناراحت نیستم که بگم وقت و پولم رو تلف کردم
    2_برای سرگرمی:خیلی میان میگن کلاس داره , میشه با جنس مخالف رابطه برقرار کرد که به نظرم من چرته کلاس چی اخه(به شخصه گفتم از خانواده دور میشم میرم می ترکونم الان بعد چند سال به این نتیجه رسدیم چه غلطی کردم شهر خودم نرفتم) ,جنس مخالفم که فت وفراوان تو خیابان,ولی بعضی ها مدرک برای ازدواج میخواند
    3_کار:با انتخاب رشته مشخص می کنید چیکاره مشید.الان اکثرا میرند عمران,معماری رشته هایی که فعلا بازار کارش خوبه
    4_ارتفا فرهنگ :بهترین خوبی که دانشگاه داره البته اونم به جایی که تحصیل می کنید ربط داره اینکه فرهنگتون رو مقداری بالاتر میبره چون توسط دوستاتون میتونید تصحیح بشید .
    خیلیا رو میشناسم دو ترم اومدن دیدن نمیتونند ادامه بدن انصراف دادن واقعا اینجوری خوبه که بشه چیز رو تجربه کرد وعقده برات نشه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

رفیق دارم شب امتحان میخونه از منی که چند روز قبل امتحان کتاب را قورت میدم نمرش بالاتره !
    تقلب میزنه حتماً

مام درسامون خوب نیست!
    کلا تو دانشگاه از بس درساش سخته اینطوری میشه آدم دگه :|
    تو دبیرستان که عین آدم نمرمون خوب میبود : دی

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از شما اين عمل ناپسند ترولينگ بس بعيده

من؟ ترول چی چی بید ؟

کلا تو دانشگاه از بس درساش سخته اینطوری میشه آدم دگه :|
    والا تعریف از خود نباشه ولی من هیچ وقت اخر کتاب ندیدم چی نوشته همیشه نصفش می خوندم و از اونجایی که تو پیام نور قدرت تست زنی مهمه نمره قبولی میگرفتم البته نمراتم زیاد بالا نبود اما برای من پاس شدن مهم بود حتی با نمره 9.50

البته میدونم کاربرKARKAS20 چرا نمیتونه تمرکز کنه از صبح که از خواب بیدار میشه میپره تو نت مخرب تست کردن تا وقتی که می خواد بخوابه

13. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من؟ ترول چی چی بید ؟

والا تعریف از خود نباشه ولی من هیچ وقت اخر کتاب ندیدم چی نوشته همیشه نصفش می خوندم و از اونجایی که تو پیام نور قدرت تست زنی مهمه نمره قبولی میگرفتم البته نمراتم زیاد بالا نبود اما برای من پاس شدن مهم بود حتی با نمره 9.50

البته میدونم کاربرKARKAS20 چرا نمیتونه تمرکز کنه از صبح که از خواب بیدار میشه میپره تو نت مخرب تست کردن تا وقتی که می خواد بخوابه
    شوخی و مزاح بسه دیگه !!!

من تایپیک نزدم که شما بیایید تفریح کنید ، در ضمن روش یادداشت برداری خوبه ، تست کردم و جواب داده !!

ترم پیش 1 ماه انجمن نبودم برای امتحانات ولی معدلم چیزی که میخواستم نشد ، و مشکل از نت نیست از تمرکز است !!!

شما هم شورش را در اوردید ، درس خوبه یا کار ، به من و شما ربطی نداره که غصه یکی دیگه را بخوریم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما به اعصابت مسلط باش
    بخواي نخواي تو نت و انجمن گفتگو كردن اين مسائلم داره!

16. این کاربر از Cna_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •