دوست عزیز ...در دادن اطلاعات دقت کنید!!!!!!!!!!!!!!
چیپست P67 نمیتواند پردازنده های آی وی بریج رو ساپورت کند.....فقط چیپست Z68 این قابلیت رو داره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ...در دادن اطلاعات دقت کنید!!!!!!!!!!!!!!
چیپست P67 نمیتواند پردازنده های آی وی بریج رو ساپورت کند.....فقط چیپست Z68 این قابلیت رو داره....
چی؟؟؟؟؟
هر سه چیپست H67 و P67 و Z68 دارای قابلیت ساپورتینگ ivy bridge هستند(در برخی مدلها با آپدیت بایوس و در برخی دیگر حتی بدون آپدیت بایوس).شما بر چه مبنایی این حرف رو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اول کمی تحقیق بفرمایید بعد از دیگران ایراد بگیرید انوقت با جان و دل پذیرفته میشود.
شما هم رویور این مین و قسمت آپدیت بایوس و ساپورت سی پی یوش رو نگاه میکردی بد نبود....
لینکی که بالا گذاشتم... واسه ساپورت پردازنده است...
اینم بایوس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی برند ها برای سود بیشتر ... این کار رو میکنند که فقط اسما آی وی ساپورت هستند و عملا نمیتونند از قدرت این پردازنده ها با فرکانس و پهنای باند 1600 استفاده ببرند...ولی پهنای باند FSB برای Z68 اونم مدل های رده متوسط به بالا روی 1600 فیکسه شما رویو مین های Z68 از برند های مختلف رو ببینید و قسمت ساپورت رمشون رو نگاه کنید یا 1600 ساپورت نمیکنند یا اینکه کنار 1600 ستاره زده که به معنی حالت اور هست...یک نمونه از این شرکت ها آزراکه که دست به هر کاری روی مین هاش میزنه....حتی GEN 3 هم برای این چیپ ها قرار میده.....
در کل این کار فایده ای نداره... باید چیپ Z68 , Z77 .H77 داشته باشی تا بتونی استفاده ی درست از این پردازنده ها بکنی .اولا منظور من از ساپورت نمیکنه مین C45 و حتی G45 بود و دوما در کل منظورم از ساپورت نشدن...مربوط به کارایی هست نه سوار شدن روی مین برد....
من از شما پوزش میطلبم.شما منظورت رو درست ننوشته بودی و منم بد برداشت کردم.منم با شما موافقم که تمام کارایی رو ساپورت نمیکنند ام کاملآ سوار میشن و تا حد قابل قبولی هم پرفورمنس ارائه میکنن.اما اگه پست من برای این دوستمون رو بخونی منم برای 3550 نوشتم که کارش رو راه میاندازه و توصیه من هم برای این مین 2600K بود.
سلام این بحث داغ کردن توی i5 3550 هم هست؟و همچنین 3570k؟
نه بابا
آقا جون هرکی دوس داری برو یه تاپیک بزن !
==========================
دوستان این تاپیک رو به حاشیه نکشید فقط نظراتی درباره ی 2 سی پی یو 3550 و 2500K بدید
ممنون
طبق لینک زیر عمق فاجعه مشخصه......
پردازنده ی 3570k با اینکه برق کمتری مصرف میکنه حتی از 2600 هم دمای بیشتری داره...چه برسه به مقایسه با 2500...پس نمیشه ریسک کرد....3550 هم 100% مشکل دما داره....ولی به اندازه 3570 محسوس نیست ولی چون نسبت به سندی بریج گرماش بیشتره نمی ارزه....باز هم میگم ایم نسخه ی آزمایشی هست.......من هنوز بر خرید 2500K تاکید دارم و به نظر من این موقعیت خوبیه که با ورود پردازنده های آی وی قیمت سندی کاهش پیدا میکنه و وقتی همه آی وی میخرند (بنده خداهایی که موش آزمایشگاهی اینتل شدند ) شما 2500K بخر....ارزش خریدش بیشتره....داستان تیک تاک که عکسش رو گذاشتم جدی بگیرید.....اینتل هنوز راه حل این مشکل رو پیدا نکرده....
اینم یه مقایسه ی دیگه از پردازنده ها در حالت رفرنس و اور و مقایسشون با سندی که همه چیز رو واضح مشخص کرده:
Last edited by MAGIDIYUM; 22-05-2012 at 12:26.
دوستان عزیز لطفا به ادامه بحث در تاپیک دیگری ادامه دهید و تاپیک دیگران رو به انحراف نکشید.با تشکر
پاسخ این دوستمون به صورت PM داده شده....
دوستانی هم که در مورد دمای پردازنده های IVY BRIDGE سوال دارند یا میخواهند در مورد این مطلب تبادل لینک بکنند...لطف کنن به تاپیک ((پردازنده های IVY BRIDGE)) مراجعه فرمایند...
Last edited by MAGIDIYUM; 22-05-2012 at 12:30.
از همه ی دوستان که در این تاپیک شرکت کردند ممنون
*********************من به جوابم رسیدم************************
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)