تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: intel core i5 2500k or 3550 ?

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

برای شما که اهل اورکلاک نیستید و اشنایی کافی با این مقوله ندارید 3550 به قیمت حدود 380 تومن شدیدآ توصیه میشه.برای مادربورد هم MSI-P67A-C45 به قیمت حدود 170 تومن بگیر روی هم میشه 550 تومن. کاملآ کارت رو راه میاندازه.اما با توجه به اینکه کارهای محاسباتی سنگین انجام میدی اگه برات قیمت مهم نیست و بوجه داری یه 170 تومن بذار روش و با همین مادربورد که گفتم یه Core i7 2600K به قیمت حدود 550 تومن بگیر که خیلی بهتر از 3550 است.پس جمعا میشه 720 تومن.
    دوست عزیز ...در دادن اطلاعات دقت کنید!!!!!!!!!!!!!!

چیپست P67 نمیتواند پردازنده های آی وی بریج رو ساپورت کند.....فقط چیپست Z68 این قابلیت رو داره....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ...در دادن اطلاعات دقت کنید!!!!!!!!!!!!!!

چیپست P67 نمیتواند پردازنده های آی وی بریج رو ساپورت کند.....فقط چیپست Z68 این قابلیت رو داره....

چی؟؟؟؟؟
    هر سه چیپست H67 و P67 و Z68 دارای قابلیت ساپورتینگ ivy bridge هستند(در برخی مدلها با آپدیت بایوس و در برخی دیگر حتی بدون آپدیت بایوس).شما بر چه مبنایی این حرف رو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما اول کمی تحقیق بفرمایید بعد از دیگران ایراد بگیرید انوقت با جان و دل پذیرفته میشود.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

چی؟؟؟؟؟
    هر سه چیپست H67 و P67 و Z68 دارای قابلیت ساپورتینگ ivy bridge هستند(در برخی مدلها با آپدیت بایوس و در برخی دیگر حتی بدون آپدیت بایوس).شما بر چه مبنایی این حرف رو میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟

شما اول کمی تحقیق بفرمایید بعد از دیگران ایراد بگیرید انوقت با جان و دل پذیرفته میشود.
    شما هم رویور این مین و قسمت آپدیت بایوس و ساپورت سی پی یوش رو نگاه میکردی بد نبود....

لینکی که بالا گذاشتم... واسه ساپورت پردازنده است...

اینم بایوس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضی برند ها برای سود بیشتر ... این کار رو میکنند که فقط اسما آی وی ساپورت هستند و عملا نمیتونند از قدرت این پردازنده ها با فرکانس و پهنای باند 1600 استفاده ببرند...ولی پهنای باند FSB برای Z68 اونم مدل های رده متوسط به بالا روی 1600 فیکسه شما رویو مین های Z68 از برند های مختلف رو ببینید و قسمت ساپورت رمشون رو نگاه کنید یا 1600 ساپورت نمیکنند یا اینکه کنار 1600 ستاره زده که به معنی حالت اور هست...یک نمونه از این شرکت ها آزراکه که دست به هر کاری روی مین هاش میزنه....حتی GEN 3 هم برای این چیپ ها قرار میده.....

در کل این کار فایده ای نداره... باید چیپ Z68 , Z77 .H77 داشته باشی تا بتونی استفاده ی درست از این پردازنده ها بکنی .اولا منظور من از ساپورت نمیکنه مین C45 و حتی G45 بود و دوما در کل منظورم از ساپورت نشدن...مربوط به کارایی هست نه سوار شدن روی مین برد....

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هم رویور این مین و قسمت آپدیت بایوس و ساپورت سی پی یوش رو نگاه میکردی بد نبود....

لینکی که بالا گذاشتم... واسه ساپورت پردازنده است...

اینم بایوس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضی برند ها برای سود بیشتر ... این کار رو میکنند که فقط اسما آی وی ساپورت هستند و عملا نمیتونند از قدرت این پردازنده ها با فرکانس و پهنای باند 1600 استفاده ببرند...ولی پهنای باند FSB برای Z68 اونم مدل های رده متوسط به بالا روی 1600 فیکسه شما رویو مین های Z68 از برند های مختلف رو ببینید و قسمت ساپورت رمشون رو نگاه کنید یا 1600 ساپورت نمیکنند یا اینکه کنار 1600 ستاره زده که به معنی حالت اور هست...یک نمونه از این شرکت ها آزراکه که دست به هر کاری روی مین هاش میزنه....حتی GEN 3 هم برای این چیپ ها قرار میده.....

در کل این کار فایده ای نداره... باید چیپ Z68 , Z77 .H77 داشته باشی تا بتونی استفاده ی درست از این پردازنده ها بکنی .اولا منظور من از ساپورت نمیکنه مین C45 و حتی G45 بود و دوما در کل منظورم از ساپورت نشدن...مربوط به کارایی هست نه سوار شدن روی مین برد....
    من از شما پوزش میطلبم.شما منظورت رو درست ننوشته بودی و منم بد برداشت کردم.منم با شما موافقم که تمام کارایی رو ساپورت نمیکنند ام کاملآ سوار میشن و تا حد قابل قبولی هم پرفورمنس ارائه میکنن.اما اگه پست من برای این دوستمون رو بخونی منم برای 3550 نوشتم که کارش رو راه میاندازه و توصیه من هم برای این مین 2600K بود.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

متاسفانه باید بگم اینتل فعلا گند زده که ازش بعید بود و مثل بولدوزر که اونجوری شد اینم بعد از این همه تعریف اینجوری از آب در اومد و من این بحث رو سر 3770k داشتم که در حالت اور تا فرکانس یک سان و ولتاژ برابر دمای 2600 از 3770 کمتره که این فقط بخاطر ماده ی خنک کننده ی بین IHS (سطح فلزی روی پردازنده) و هسته ی داغ نمیتونه باشه و این احتماله چون طی یک بررسی نشان داده شده که IHS نقش زیادی در دمای بالای آی وی نداره

البته اینتل رسما تایید کرده که سطح تماس بین die (هسته) و IHS عوض شده که به نظر من کوچکتر شده و همینطور ماده ی رابط هم عوض شده که ظرفیت حرارتی رو پایین آورده....
    شما دیگه حسابش رو بکن 3770K با واتر کولینگ کورسیر H100 دماش 98 درجست!!!!!!!!!!! کلا ذاتی این پردازنده دماش بالاست و مربوط به خود تکنولوژی و معماریش میشه
    تازگیا مثل اینکه اینتل اعلام کرده لطفا پردازنده های آی وی بیریجتون رو اورکلاک نکنید!!!.....
    در رویور ها هم ولتاژ مورد نیاز 3770 رو 77 وات زده که با تعجب روی جعبه مقدار 95 وات درج شده که این مقدار درسته!!!!....
    تازه یک سری اور کلاکر با برداشتن IHS و با ترمال OCZ Freeze and Coolaboratory Liquid Pro که غیر از ترمال اینتله تونستن 18 درصد از دما رو کاهش بدن و با IHS حدود 23 درصد....
    به هر حال اینتل دست به کار بزرگی زده و نمیشه بهش خورده گرفت و باید صبر کرد تا اشتباهش رو در ریویژن های بعدی جبران کنه که اگه مشکل دما حل بشه ...چی میشه...
    مثل همون گندی که در چیپست های سندی بریج زد و بعد خیلی خوب جبرانش کرد...

نتیجه:باید بگم این سری E1 نسخه ی آزمایشی است و باید ببینیم برنامه ی اینتل برای اصلاحش چیه که مطمئنا پیدا میکنه

همیشه داستان اینتل به صورت.... تیک....تاک.... پیش رفته......
    اول معماریه موفق (نهالم) و بعد انقلاب اینتل (سندی بریج) و بعد از آی وی و به زودی ... که نمیشه مطمئن بود... ولی به هر حال رخ خواهد داد (گودزیلا) ظاهر میشه که اون موقع میگیم اوه...خدای من... این دیگه چیه اینتل داده بیرون
    سلام این بحث داغ کردن توی i5 3550 هم هست؟و همچنین 3570k؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

نه بابا
    آقا جون هرکی دوس داری برو یه تاپیک بزن !
    ==========================
    دوستان این تاپیک رو به حاشیه نکشید فقط نظراتی درباره ی 2 سی پی یو 3550 و 2500K بدید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

طبق لینک زیر عمق فاجعه مشخصه......

پردازنده ی 3570k با اینکه برق کمتری مصرف میکنه حتی از 2600 هم دمای بیشتری داره...چه برسه به مقایسه با 2500...پس نمیشه ریسک کرد....3550 هم 100% مشکل دما داره....ولی به اندازه 3570 محسوس نیست ولی چون نسبت به سندی بریج گرماش بیشتره نمی ارزه....باز هم میگم ایم نسخه ی آزمایشی هست.......من هنوز بر خرید 2500K تاکید دارم و به نظر من این موقعیت خوبیه که با ورود پردازنده های آی وی قیمت سندی کاهش پیدا میکنه و وقتی همه آی وی میخرند (بنده خداهایی که موش آزمایشگاهی اینتل شدند ) شما 2500K بخر....ارزش خریدش بیشتره....داستان تیک تاک که عکسش رو گذاشتم جدی بگیرید.....اینتل هنوز راه حل این مشکل رو پیدا نکرده....

اینم یه مقایسه ی دیگه از پردازنده ها در حالت رفرنس و اور و مقایسشون با سندی که همه چیز رو واضح مشخص کرده:

Last edited by MAGIDIYUM; 22-05-2012 at 12:26.

8. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا به ادامه بحث در تاپیک دیگری ادامه دهید و تاپیک دیگران رو به انحراف نکشید.با تشکر

10. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان عزیز لطفا به ادامه بحث در تاپیک دیگری ادامه دهید و تاپیک دیگران رو به انحراف نکشید.با تشکر
    پاسخ این دوستمون به صورت PM داده شده....

دوستانی هم که در مورد دمای پردازنده های IVY BRIDGE سوال دارند یا میخواهند در مورد این مطلب تبادل لینک بکنند...لطف کنن به تاپیک ((پردازنده های IVY BRIDGE)) مراجعه فرمایند...
    Last edited by MAGIDIYUM; 22-05-2012 at 12:30.

12. 3 کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

از همه ی دوستان که در این تاپیک شرکت کردند ممنون
    *********************من به جوابم رسیدم************************

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •