تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام بازی Max Payne را بهترین می دانید ؟

راي دهنده
118. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Max Payne

36 30.51%
  • Max Payne 2 :The Fall of Max Payne

45 38.14%
  • Max Payne 3

37 31.36%
صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: آیا Max Payne 3 توانست انتظارات شما را برآورده کند ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

نه اصلا" خوشم نیومد!
    بازی نسبت به مکس پین 1 و 2 اُفت داشته!
    یه موضوع دیگه هم اینه که این بازی عفتشو نسبت به 1 و2 از دست داده و بیشتر به بی بندو باری ها توجه داده!
    گرافیکاشم خیلی تجملی شده!
    درسته به واقعیت نزدیک شده ولی چرت تر هم شده چون وقتی 2 تا اسلحه ی کمری برداری و یه اسلحه ی بزرگ اونو حتما" تو دستش نگه میداره!
    میتونه اونو از گردنشم آویزون کنه!
    خیلی بد شده که نمیتونی هم زمان چند تا اسلحه رو باهم برداری و وقتی آدما زیاد میشن گلوله هات اگه تموم بشه مردنی هستی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من تازه بازی رو پس از 3 روز تموم کردم.
    به نظر من که مکس پین 1 از همه بهتر بود داستانش عالی بود و بهترین بازی بود که بازی کردم
    خیلی داستان قشنگی داشت میری خونه و میبینی که زنت و فرزندت رو میکشن واقعا داستانش زیبا بود ....
    به نظر من که مکس پین 3 رو چون راک استار ساخت کمی خرابش کرد و یک جورایی شبیه به gta شده بود و راحت میشد بازی رو تموم کرد فقط باید ادامه میدادید. نه مثل مکس پین 1 2 که بازی خیلی فکریتر از این مکس پین 3 بود
    در مورد گرافیک بازی بعضی جاها تو ذوق میزد و زیاد آدم رو نمیگرفت نمیشه گفت بعد از 9 سال انتظارات رو برآورده کرد لا اقل برای من که .

محتوای مخفی: مخفی 
    در مورد داستان بازی هم اگه بشه نقدش کرد خیلی خوبه من که خودم زیاد نفهمیدم چه خبره این فرانکو باعث میشه زنش رو بدزن یا نه
    Last edited by spartaqus; 13-07-2012 at 20:08.

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

من راستش مکس 1 رو بازی نکردم ولی 2 رو چرا. 3 رو هم 5 چپتر رفتم.
    اول که تریلر رو دانلود کردم از اینکه بازی تو روز هم هست ناراحت شدم. و تو سائو پاولو بنظر من خیلی محل چرتی رو انتخاب کردن. همون محیط های 1 و 2 که تو نیو یورک بود خیلی باحالتر بود. همونطور که دوستمون گفتن بیشتر شبیه GTA هست تا Max Payne.
    حتی اختلالات روانی مکس تو 2 خیلی جالبتر بود. اون خواب میدید... توهم داشت و ... ولی تو این یکی همش الکل میخوره. حال آدمو بهم میزنه....
    و یک مورد دیگه که فک میکنم اصلا خوب نیست اینه که بازی بیش از حد اکشن شده و خبری از محیط های سوت و کور 1 و 2 نیست. حتی شروع بازی تو 2 خیلی قشنگ بود که تو یه بیمارستان خلوت بود. یادمه یکم احساس ترس به آدم دست میداد...
    در ضمن من که اصلا از کنترل بازی خوشم نیومد. حالا بقیه رو نمی دونم ولی من اصلا راحت نیستم...

4. این کاربر از IOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asrit.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من خودم Max Payne 2 را بیشتر ترجیح می دهم. البته منکر گرافیک بسیار بالای نسخه 3 نمی شوم. نسخه 2 یک مقداری بیشتر فکری بود ولی نسخه 3 مثل Street of Rage فقط کافی است بازی کنیم تا به آخر بازی برسیم.

داره خودمونی میشه asrit.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من خودم Max Payne 2 را بیشتر ترجیح می دهم. البته منکر گرافیک بسیار بالای نسخه 3 نمی شوم. نسخه 2 یک مقداری بیشتر فکری بود ولی نسخه 3 مثل Street of Rage فقط کافی است بازی کنیم تا به آخر بازی برسیم.

داره خودمونی میشه LordPedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب بازی Max Payne اساسا یه سوپر گیم بود، یعنی بازی ای که همه مولفه های یه بازیه ایده آل رو داره، مطمئنا عنوان بزرگش برای سازندش ایجاد یه وسواس در طراحی گرافیک و امکانات بازی می کرد، ولی بعد از 9 سال صبر واقعا عاشقای Max Payne نا امید شدن. یه زمان شما فقط گیمری و به داستان بازی کاری نداری، OK، این یه گیم محشر بود. ولی یک زمان شما عاشق یه بازی می شی، اصولا 90% بازی های قوی و بیاد ماندنی در درجه اول یه داستان بیاد ماندنی دارن. خوب حالا شما یا از دسته اولی یا دوم. دسته اول میگن نه خدایی بازی خوبی بود، ولی دسته دوم که عاشق Max Payne بودن میبینن بازی واصلا شخصیت مورد علاقشون افول فاحشی کرده، اینجاس که نا امید میشن. مگه قراره تو سال 2012 یه بازی اونم Max Payne 3 بیاد که گرافیک و امکاناتش بد باشه اونم از *R?!!!، خوب معلومه که نه، ولی اینجا مسئله فقط داستان بازیه نه موسیقی و گرفیک و .... چون Max Payne از اول در همه ی زمینه ها قوی ظاهر شده بود و همه ازش انتظار داشتن.

8. 2 کاربر از LordPedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مکس پین 3 یه ضد حال اساسی برای من بود. من تمام دوران نوجوانیم عاشق مکس پین بودم. اما واقعا این مکس پین 3 تمام نقاط قوت قسمت اول و دوم رو از بین برده. دیگه چیزی از مکس پین جز یه بازی فانتزی اکشن درجه 3 نمونده به نظرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

این یه بازی خوبه که از اسم مکس پین استفاده کرده. مکس پین با یه پالتو مشکی و بلند توی کوچه ها و ساختمون های تاریک نیویورک معنا پیدا میکنه

11. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فقط مکس پین 2

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ممنون از همه دوستانی که توی این نظر سنجی شرکت کردند و نظرات خودشون رو هم گفتند.
    من فکر می کنم باید مکس پین 1 و 2 با هم و مکس پین 3 به صورت مجزا مورد ارزیابی قرار بگیره.
    خود مکس پین 3 بسیار بازی خوبیه و من رو راضی کرد اما واقعا من رو به حال و هوای بازی های قبل نبرد. حتی قسمت های نیویورکش. در حالی که مرحله اداره پلیس به نظرم بیشتر شبیه مکس های قبلی بود.

اما در مورد دو شماره اول باید بگم که الان تو نظر سنجی این تاپیک بیشتر دوستان به 2 رای دادند و نظرشون هم محترم اما به نظر شما مکس پین 2 به جز گرافیک بهتر و احتمالا دو مرحله ای که کنترل مونا رو در دست داشتیم، چه چیز بهتری نسبت به 1 داشت ؟
    به نظر من هیچی.
    احتمالا بیشتر دوستانی که به مکس پین 2 رای دادند یا مکس پین 1 رو بازی نکردند و یا اول 2 رو بازی کردند و بعدش 1.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •