اول از همه Bumbo ((بامبو)) نهBUBO قربونسکت. مگه چوبم من؟
خو بقیش ، اتفاقا مشکل اصلی تو ایران Animate ـه ، همون طور که تو کامنت قبلیم گفتم ما تنها مشکلی که تو ایران داریم همینه که میخوایم یه سری به انیماتور های اون ور بزنیم. خودت برو تو CGART.ir نگاه کن همه تو این قسمتهایی که گفتی پیشرفت خوبی داشتن ولی هیچ سایت و فروم و هیچی چیز دیگه ای نمیبینی که برای انیمیت تشکیل شده باشه.
میگم ما خودمون تو پروژه هامون کمبود انیماتور رو خوووب حس کردیم. هم کارگردانمون و هم برادرم فووول ارتباط دارن با همه شرکتای بزرگ ، مثل صبا و فارابی و مستند تجربی حتی با انیماتور ها و کارگرداناشون، منظورم از اینا این بود که هیچ چیزه دندون گیری تو این مبحث ((Animate)) ندیدیم. حتی تو پروژه قبلیمون یکی از اینماتور های تهران 1500 امد که اونم چنگی به دل نزد.
از لحاظ کار هم چند وقت دیگه پروژه ی جدید ما به نام (( کلاس اولی ها)) پخش میشه ببین. این کار با بودجه مسخره ای ساخته شده ولی خودت قضاوت کن روش. پروژه های بعدیمون رو که میخوایم به امید خدا بترکونیم و یهو از مکس shift کنیم تو مایا برای دل خودمون
در مورد کارات؛ الان که دارم تایپ میکنم یکیش رو دیدم که کاراکتری توش نبود داره دومی دان میشه که اگه بدونم نظر کارگردانمون رو جلب میکنه حتما معرفیت میکنم.
شرایط کاری تو صبا: اصولا صبا خودش به صورت مستقیم کار نمیسازه بلکه پروژه های پیشنهاد شده از سمت شرکتهای با سابقه یا تایید شده رو بهشون بودجه میده. حالا اگه خواستی من اسم چند تا شرکت رو میدم بری ببینی انیماتور میخوان یا نه که اصولا کمبود انیماتور هست. تو این رشته باید خیلی ارتباط داشته باشی که وقتی دستت خالی شد با یه زنگ به دوستات از پروژه ها با خبر بشی برای کار. (( مثلا من وقتی پروژه ی خودمون تموم شد با یه تماس کار گرفتم یا حتی بهم کار پیشنهاد میشه. یعنی باید بزنی تو دل کار هی نشینی پشت سیستم.
نااااامرد ججمشون رو کم میکریدی خووووو![]()
(( شوخیدم))
این دوتا اولی که کاراکتر نبود، ولی حس کنم نیاز به تمرین بیشتری داری فدات شدم. الانم دارم دانس پیرمرد رو Dl میکنم تا ببینم.
اینم دیدم ، خوب ببین عزیز دل شما هنوز نیاز به تمرین داری ولی خیلی خوبه الکی هم دل داری نمیدم اصلا اهل الکی تعریف کردن نیستم، من به دوستای دیگه هم گفتم اگه دوست دارن این تجربیات چند ساله ی انیمیتم رو که واقعا خودم بهشون رسیدم بهتون بدم که الان هم با علوم اصلی بهترشیون کردم (( البت انقدر خ...ر کاری کردم که به خیلی از اصول رسیده بودم خودم))
حالا اگه میخوای بگو تا بیشتر با هم صحبت کنیم در مورد انیمیتت و پیشرفتت تو این مبحث
نکته آخر، فکر میکنم با Blender کار میکنی عزیز، این تجربه رو از من بشنو، سعی کن دنبال چیزی باشی که برات نون هم داشته باشه، تو ایران حدود 75% الی 80% با MAX و حدود 20 الی 25% پروژه ها با MAYA بسته میشه شاید یه چند دهم درصدی باشه که متعلق به XSI باشه. منظورم اینه که نرم افزارت رو عوض کن مخصوصا انیمیت که مثل مدل نیست بشه به راحتی منتقلش کرد.
این نرم افزارا واسه اون وری هاست که همشون نمیتونن پول چندین میلیونی نرم افزارای گنده رو بدن نه مثل ما
با من در بست که نه (( کار هم دارم)) ولی در خدمت شما عزیزان هستم تا ییییییییذذره اطلاعاتی که دارم باهاتون در میون بذارم.
حق یارت (( ابن سینا در آخر عمرش گفت: من آخر فهمیدم هیچی میدونم)) چه برسه به من![]()