حقیقتا که راس میگید
زیر گلو رو بدجور اذیت میکنه
وقتی گردنمو به پایین خم میکنم که درد بدجوری میگیرم
حقیقتا که راس میگید
زیر گلو رو بدجور اذیت میکنه
وقتی گردنمو به پایین خم میکنم که درد بدجوری میگیرم
به نظر من به خود پوست ربط داره و عادتش
من یه موقعه ای بود اگر یه کم ریشم بلند میشد از خارش و سوزش اشکم در میومد یادمه یه بار که گفتم فردا میزنم شب تو خواب انقدر میخارید که نصف شب پا شدم به ریش زدن
اما بعدش یه جا که رفتم سر کار چون باید ریش میزاشتی مجبور شدم خارش و سوزش رو تحمل کنم بعد دیگه کم کم پوستم عادت کرد و دیگه اذیت نمیکردش مثل قبل اما نه اینکه خیلی بخواد بلند شه ها اما نسبت به قبل معجزست البته الان دیگه از سر اون کار اومدم بیروناما دیگه ریشم بلند شه مثل قبلا عزا ندارم
![]()
سلام.
اینکه زیر گلوتون میخاره یعنی موهاتون شاخی شده به دلیل اصلاح زیاد و نادرست.
چندتا توصیه ی کوچک..
رژیم غذایی سالم داشته باشید. مصرف ویتامین ها به طور مستقیم. من این هارو همیشه استفاده میکنم: Multi Vitamin ، D ، E ، A
در مصرف ویتامین D احتیاط کنید ، برای مصرف آهن و فولیک اسید هم بهتره با پزشک مشورت کنید ، چون اگه دز آهن بدنتون زیاد باشه ، مصرف
دوبارش خطرناکه. سبزی رو هم همیشه بخورین در کنار غذا.
از صابون های معمولی برای شستشوی صورت مانند این صابون سبزهای گلنار و .. استفاده نکنید! بهترین و لطیفترین صابون با درصد باز پایین رو انتخاب کنید.
به ازای هر یک ماه که صورتتون رو اصلاح میکنید ، به مدت سه الی چهار روز صورت رو اصلاح نکنید.
اصلاح رو درست انجام بدین ! اول اینکه از خمیر ریش خوب و After shave ملایم استفاده کنید. درصورت استفاده ی تیغ های جیلت به صورت تنها ، منتظر شاخی شدن
موهای صورتتون باشید ! در هنگام شیو کردن ، فقط در یک جهت صورت رو اصلاح کنید نه در همه ی جهات چون ممکنه جهت رویش موهاتون عوض بشه که مطمئنا میشه.
کسایی که از ماشینهای صورت تراشی استفاده میکنن معمولا موهای صورتشون از حالت در میاد بعد از مدتی و شاخی میشه.
اگه کسی حوصله داشته باشه بهترین وسیله برای اصلاح صورت ماشینهای دندونه ای هست ( مث موزر ولی با دندونه های ریزتر) اینطوری موهاتون نرم میشه.
بعد از هر اصلاح یک کرم ضد آفتاب استفاده کنید که غنی از ویتامین ها مث C ، D باشه و آلوئه ورا هم داشته باشه. کرمهای ایرانی خیلی خوبی هم در این زمینه وجود داره.
برعکسش هم هست. شما چند ماه ریش بذار بعد صورتت رو سه تیغ کن می بینی همین سوزش و خارش هست. کلا صورت رو هر طور عادت بدی عادت میکنه
دقیقا الان پوست صورت من همین جوری شده یعنی اگر 3 تیغه کنم روز 2 خارش شروع میشه و از روز 3 به بعد خوب میشه واقعا مربوط میشه به عادت کردن پوست
استفاده از ماشین های دندونه دار یا موذر برای اصلاح صورت باعث میشه رشد ریشهاتونم کند تر بشه!!!
من استفاده میکنم رشد ریش هام دیر تر میشه نسبت به زمانی که با تیغ اصلاح میکنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)