این لینک دانلود برای من کار نمیکنه....میگه غیرمعتبره
با سپاس
این لینک دانلود برای من کار نمیکنه....میگه غیرمعتبره
با سپاس
Last edited by davod_danger666; 04-04-2012 at 10:46.
این یکی لینک پایین دانلود کنید بعدشم برنامه رو از داخل خود ویندوز اجرا کنید سیدی خام داخل درایو قرار بدین ازآخرم برنامه رو روی سیدی بصورت بوت دربیارین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکم که باز نمیکنه برام![]()
شما لینک دانلود که گذاشتم میگین مورد داره اگر اونو میگین که وقتی وارد سایت شدین بایدروی گزینه slow download کلیک کنید تا دانلود شروع بشه اگر منظورتونم لین درون فایل txt که اون تو نوارآدرس وارد کنید اینتر کنید اتومات دانلود میشه بعدشم از اون پسوردی که قراردادم برای باز شدن فایل فشرده استفاده کنید.
jafarian جان خیلی ممنون از راهنماییتون![]()
حقیقتش اون کارو کردم اخرش نتونست برگردونه....منم روم نشد دوباره بگم نشد....البته چون تو حالت بوت بود نتونستم عکسی ازش بگیرم ببینین ایرادش چیه.
جفریان جان راه دیگه ای نیست؟
یک روش همینه که گفتم یک روش دیگه به این صورته که به قسمت disk mangament ویندوز خودتون برین روی درایو خودتون که به اینصورا شده کلیک راست گزینه new simple volume رو انتخاب کنید بعدشم طبق پنجره wizard که باز میشه همینطوری next بزنید تا آخر پیش برین یک روش دیگه هم هست که به وسیله گزینه diskpart که از طریق بوت ویندوز باید انجام بدین یکم مشکله فعلا همون روش انجام بدین.
همین کارو انجام دادم درایو درست شد ولی اطلاعات و ویندوزم پرید رفت
با نرم افزار ریکاوری برگردونمش یا ارزشی نداره؟
البته چیز خاصی نداشتم
دوستان من ویندوز 7 دارم میخوام اکس پی هم نصب کنم 2 تا ویندوز رو داشته باشم.
ولی مشگل اینه که اگه ویندوز اکس پی رو نصب کنم ویندوز 7 پاک میشه....چون در حالت عادی اول باید اکس پی نصب شه بعد سون....
راهی داره بدون اینکه دوباره سون رو نصب کنم اکس پی رو الان نصب کنم دو تا ویندوز رو داشته باشم.؟؟؟
این روش اصلا جواب نمیده.
تا شماره 5 رفتم و اوکی کردم این برام اومد.
اینم از وضعیت هارد دیسکم
میخوام ویندوز اکس پی برگرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)