تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: ساخت موتور بازي با اين سرمايه و با اين مشكلات ؟

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاملا قبول دارم . در مورد پیامم ... ! ولی یه نکته رو بگم بنیان گذار یونیتی خودش گفتi که من در شروع کارم تنها بودم و نیتم این بوده موتوری ایجاد کنم تا بازی سازای ایندی بتونن با هذینه کم بازی بسازن . برید نسخه اول رو ببینید از همین موتور های ایرانی کمتره . !
    معلومه برای اینکه مال شونصد قرن پیشه,در ضمن تو نبین اون کجا بوده,ببین الان کجاست,اگه میخواید از اونجا شروع کنید و بعد از این همه مدتی که گذشته تازه یونیتی ای بسازید که 4 تا بازی AAA باهاش ساخته نشده پس برید از همین الان شروع کنید.
    شما میخوای بدونی انجین چیه برو با Gamebryoمقایسه کن.
    بازی هایی مثل Civilization IV و Oblivion و Fallout 3 و Empire Earth 2 و Loki و PowerUP Heros (این یکی مال یوبی سافته) و غیره و غیره و غیره چیز کمی نیست.

اون 2 تا زبون شیدر نویسی رو هم شاید توشون ضعف داشته باشم ولی هر چی باشه تونستم توشون به مرحله طراحیPost process و Vertex shader ها برسم.

ویرایش:
    این نوید رو به همتون میدم که بعد از یه مدت کوتاه,شاید بعد از عید دیگه تو انجمن نمیام,بازی رو تو شرکت میسازیم و خبرا رو سایتای مربوط میان میدن و بازی عرضه میشه و دیگه کسی لازم نیست حرفای من رو تحمل کنه و موهاش سفید بشه و غیره...
    حالا وایسید ببینید کیا دارن به گروه ما اضافه میشن,اگر من بد باشم یا چیزی ندونم مطمئن باشید شرکتی که بهترین بازی سال 90 رو ساخته من رو نگه نمیداره و میندازه بیرون(شاید یه دفعه هم بیام تمام عناوینی که شرکت گرفته رو نام ببرم).
    Last edited by Hotsun; 08-03-2012 at 23:15.

2. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

بازیش خیلی از نظر گرافیکی در سطح بالایی هست نسبت به بازی های ایرانی دیگه!
    میشه گفت ارزش خریدن نسخه اصل رو داره.
    البته خوب میشه که ایران هم تو صنعت گیم وارد جنگهای مدرن بشه.
    موفق باشید
    اگر تو تمام مراحل تریلر مثل شروعش ، با کیفیت و حرفه ای کارگردانی میکردند ، میشد اون قدر روش حساب باز کرد یک تریلر فرا ملی شناخته بشه
    عالی بود
    به نظر من بازیش می تونه رودست گرشاسب رو بزنه!!
    گرافیکش شبیه فار کرای ۲ بود !!!!
    حتما سی پی یو قوی میخواد تا بشه بالا ۴۰ فریم بازیش کرد . چون معمولا بازی های ایرانی بالانس نیستن .
    یه جا هیچی و هیچکی نیست ( هپروت ) ولی یه جا مثل مورچه دشمن میریزه .!!!
    اگه خود بازی مثل تریلرش باشه باید بازی قشنگی باشه.امیدوارم باگ زیاد نداشته باشه.من که تا بیاد می خرم.دستشون درد نکنه
    ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییول
    من میخوام اینو
    من از بازی های سرعتی خیلی خوشم میاد
    واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااای
    نمیتونم صبر کنم
    اووف اووف
    بابا ایول عجب تریلر نازی ساختند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    من که حتما بازیشو میخرم.
    واقعا جالب یود معلومه که زحمت کشیدن واسش !
    اگر داستانش و موسیقی و … خوب کار شده باشه فکر کنم بتونه مثل گرشاسب امتیاز خوبی از سایتایی مثل گیم اسپات بگیره!
    aliiiiiiiiiiiiiii boooooood
    خیلی خوب بود….سپاس دوست عزیز….
    Wow خیلی تریلر حرفه ای بود!!!
    کف بر شدم.دمشون گرم
    هنوز تو کفم !!!
    اقعا که عالی کار کردند.میگم عالیه چون درد میکنم بازی ساختن چقدر دشواره و میگم عالیه چون با امکانات کم ما همچنین خروجی رو شاهدیم و میگم عالیه چون تو خارج از ایران همچنین بازی اگه بخوا ساخته بشه کلی هزینه برمیداره و بازم میگم دمشون گرم چون ما ثابت کردیم که می توانیم.
    موقف و پیروز باشید
    واقعا به بازی های ایران امیدوار شدم . خیلی عالی بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب همینطور که می بینید این بازتاب تریلر بازی مبارزه در خلیج عدن هست که با Unity کار شده ...
    به نظر من به این بازی میشه گفت بازی موفق / به بازی ای میشه صفت موفق رو به کار برد که مردم بپسندند مهم نیست که با چه انجینی و چطوری ساخته شده مهم اینه که تونسته کارشو درست انجام بده

4. 4 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام به همگي.
    اين تاپيکو از اول دنبال کردم ولي هيچ وقت نميخواستم پست بدم.اين پست هم اولي و آخرينش هست.
    از همه عضر خواهي ميکنم.
    پيام عزيز, تويي که حتي نميتوني يه پنجره با api هاي ويندوز براي بازي خودت بنويسي چرا انقدر مزخرفات تحويل بقيه ميدي آخه!
    انقدر تو انجين هاي آماده غرق شدي که ديگه هيچ چيزيو نميتوني ببيني.اينجارو کردي مثل زمان قبل از رنسانس تا هرکي يه حرفي ميزنه زود مياي ميگي نميشه, نميتونيم, ... با اينکه اصلا هيچ اطلاعي از موضوع نداري و فقط يه سري ذهنيات مسخره براي خودت جمع کردي.
    حتي نميتوني يه کلاس تخصيص حافظه ساده براي خودت بنويسي حالا مياي ميگي که فلان انجين --- فلان انجين ***.
    تويي که مياي از انجيني مثل Frostbite 2 صحبت ميکني, ذهنت حتي ظرفيت جا دادن بخش کوچکي از سورس کدهاي اين انجينو نداره.
    امدي اينجا از Water simulation صحبت ميکني ولي حتي نميتوني بدون انجين يه hit-testing ساده دو بعدي بنويسي.
    انقدر لحن صحبتت بده که کسي جرات نميکنه باهات 4 تا حرف فني بزنه.آخه غرور هم حدي داره.

اين جمله مثل اين ميمونه که بزني طرفو با چاقو بکشي بد بگي اصلا قصد نداشتم بکشمت
    هي خواستم پست ندم ديدم موهام داره سفيد ميشه وقتي يکي مثل تو (تو نوعي) مياد اين همه اراجيف تحويل اينو اون ميده.آخرش هم چهارتا حرف ناجور هم ميزنه بعد توقع داره هيشکي هيچي بهش نگه.
    ماشاالله ادعاتم که کم نيست. الان فکر کنم خاجه حافظ شيرازي هم ميدونه سيستمت شونصد گيگ رم داره, کارت گرافيکتو انويديا سفارشي واست ساخته و ... که وقتي يکي پول نداره چنين سيستمي جمع کنه اما دانشش خيلي از تو امثال تو بيشتره بايد بياد اينجا افسوس بخره و آخرش هم بيخيال پيشرفت بشه.
    من که یه بازی 2 بعدی ساخته شده از پایه رو با صدتا بازی که تو تو انجین آماده بنویسی عوض نمیکنم حالا بیا اینجا بگو فلان بازی فلان مشکلو داشه چون انجینشونو خودشون نوشته بودن, انقدر از این حرفت بدم میاد که میخوام با سر بزنم تو مانیتور.
    حرف واسه گفتن زياد هست اما به احترام بقيه بچه هاي اين انجمن همين قدر کافيه.
    شرمنده از بقيه بچه ها بابت لحن بد اين پست.با بعضي ها بايد همين جوري صحبت کرد.(هرچند که نرود ميخ آهني در سنگ)
    مرخصيمونم تموم شد 1 ساعتم ماله این پست 2 روزم تو اتویوس بعدشم بايد وايسم بالاي برجک.
    ولی وقتی برگردم (3 ماه دیگه) قصد دارم یه تیم جمع کنم واسه ساخت انجین.
    نمی خوام دعوا راه بندازم ولی من هرچی فکر می کنم این لحن صحبت کردن بیشتر به یه ادم .......... بیخیال استغفرالله

فقط چندتا سوال توی ذهنم پیش اومده

تويي که مياي از انجيني مثل Frostbite 2 صحبت ميکني, ذهنت حتي ظرفيت جا دادن بخش کوچکي از سورس کدهاي اين انجينو نداره.
    مگه جنابعالی داری ؟ مگه جنابعالی سورس هاش رو دیدی ؟ مگه جنابعالی می تونی باهاش کار کنی ؟ نه اصلا بیا سورس انریل انجین 3 رو بهت میدم ببین می تونی باهاش کار کنی؟

امدي اينجا از Water simulation صحبت ميکني ولي حتي نميتوني بدون انجين يه hit-testing ساده دو بعدي بنويسي.
    انقدر لحن صحبتت بده که کسي جرات نميکنه باهات 4 تا حرف فني بزنه.آخه غرور هم حدي داره.
    مشکل پیام غرورش نیست مشکلش اینه که دونسته های فنی اش خیلی زیاده واسه همیشن هم کسی به این ساده گی ها توی بحث های فنی حرفیش نمیشه جنابعالی هم به جای این جور حرف زدن بیا خودت رو امتحان کن

واقعا خدا رحم کنه به اسم و صنعت بازی سازی با امثال شماها . بلدی بیا کارت رو نشون بده نه اینکه اینهو ..... بشینی پای سیستم یک سری ..... ببافی تحویل مردم بدی که چی مثلا من بلدم فلان کار رو من بلدم الان کار رو این چیزا . اشکال نداره شما برو برگرد ببینم می تونی انجین بسازی یا نه . همین که با باد هوا اومدی می گی می خوام تیم واسه انجین ساختن جمع کنی معلومه چه جور ادمی هستی . موفق باشی توی زمینه انجین ساختن

6. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اقای با ادب, من طبق گفته خودشون اینو گفتم!!
    اگرم حالا من یه اشتباهی تو حرفام داشته باشم تو اینقدر باید ادب داشته باشی که به نظر دیگران احترام بزاری.
    میدونی چیه؟ مشکل اینه اصلا هنوز منظور منو نفهمیدی ...دارم میگم بیایم خودمون تکنولوژی تولید کنیم از اونور یکی میاد میگه با یونیتی یو دی کی هم میشه این فلان بازیهارو ساخت! خب بشه ساخت حداقل یکم دقت میکردین , یکم با حوصله تر میخوندین منظورمو درک کنین که اصلا چی میگم.
    من میگم با این یونیتی جنابعالی حداکثر تا کجا میخوای بری ؟اصلا هدفت چیه؟ بازار داخلی؟ خارجی؟
    حرف من اینه که اقا بیاین راه درست و اصلی این صنعتو در پیش بگیریم بریم جلو بیام خودمون تکنولوژی بسازیم اخه تو که سرتاپاتو جو یونیتی گرفته مگه میتونی به فکر ابداع و ابتکار تو این صنعت باشی؟ میتونی تکنولوژی تولی کنی؟ بابا هدفت اینه یه چهار تا بازی مثل جنگ در خلیج عدن و ... بسازی که بدرد همین ور بخوره یه پولی بزاری تو جیبت خداحافظ شما.
    من به فکر اینم بابا بیام واقعا صنعت بازیسازی درست پیاده کنیم ... نه با چهار تا بازی ساختن با انجین اماده و یه پولی تو جیب گذاشتن.
    همون پویا ایماندار که دو سال از زندگیش زدو رفت دنبال علم , رفت دنبال اینکه با تکنولوژی ساخته خودش محصول بده بیرون خیلی خیلی ارزشش بیشتر از خروجی های شماست که با چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی و... خروجیتم همونیه که موتور یونیتی توانشو داشت! ایماندار رفت دنبالش که خودش اینا رو پیاده کنه تا بلکه بتونه گام بزرگی در راه برداره.
    یادی کنم از اون دوستمون سعید که نفری یه دونه تشکر پای حرفش زدین که فقط یه خسته نباشید بگین بخاطر تایپ زیادش! پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا بلکه یه چیزایی دوباره تو ذهنتون زنده بشه.
    ببینم اینقدر شما به فکر این صنعتی بیا یه کاری کن 2 میلیارد تومن بده به من من دو سه ساله واسه یه انریل انجین میسازم . مگه الکیه ساخت انجین و این چیزا ؟ با خرج نمی کنن توی ایران چرا این حرف رو به زور می خواین توی مخ خودتون بندازین خرج نمی کنن . اگه فکر و حرفتون دانش فنیه مطمئن باشین نابغه هایی توی این زمینه داریم که راحت می تونن از پس ساخت همجین جیزهایی بر بیان .
    مسئله بعدی هم که مطرحه فکر غلط شما در مورد ساخت بازیه . شما فکر می کنید که اگه انجین باشه بازی هم مهم نیست من هزار بار گفتم به هرکسی هم این حرفه رو یاد دادم گفتم تکنولوژی فقط ابزاری در جهت تولید بازیه همین شما دارین رسما اینا رو با هم قاطی پاتی می کنید اگه توی یونیتی یه کار خر بسازین ملت میان می گن انجین شما یونیتیه پس کل بازی شما گندی بیش نیست نه ؟ اگه اینجوری فکر می کنید پس معلوم الحالی . واقعا دلیل نشده به خاطر داشتن انجین اماده بریم سراغ ساخت انجین اونم با ریسک خیلی زیاد که چی ما می خوایم خودمون بسازیم . اره برو بساز حال کن واسه خودت ببینم کی و چه وقتی می تونی این کار رو بکنی .

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

درضمن علیرضا به نظرم خیلی بهتر بود شیطون رو لعنت می کردی یکی دوتا نفس عمیق می کشیدی بعد جواب میدادی چون اینجوری اصلا به شخصیتت نمی خوره . اصلا به شخصیت یه بازی ساز نمی خوره

8. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کدوم شرکتی تا حالا با دو میلیارد تومن پول کارشو تو صنعت بازی شروع کرده که تو تکی دومیش باشی!
    بابا بخدا یا IQ تون پایینه یا نمیخواین واقعا بفهمین چی میگم...(خواهشا دیگه اینبار قشنگ بخونید تا منظورمو درک کنین)
    من میگم با این انجین بازیها اخرش به جایی نمیرسین چون تهش قدرت یونیتی هست یا یو دی کی( که اگه یه سال اپیک نسخه دیگه نده ازش همتون سویچ میکنین رو یه انجین دیگه(انجین باز!)) , تهش یه بازی مثل جنگ در خلیج هست اگه هدفت اینه که خب همین راهو ادامه بده اخرم دستت به هیچ جا بند نی .... منظورم از دستت یه هیچ جا بند نیست اینه که همیشه وابستگیتو به انیجنا داری و ته کارت چیزی بیشتر از قدرت یونیتی که براش تعریف شده نیست(یعنی نمیتونی به فکر ابداع و اختراع تکنولوژی های جدید باشی فقط منتظری ببینی تو نسخه بعدی یونیتی چه فیچر هایی اضافه شده که فقط استفادش کنی ...بزار اینجوری بگم داداش یعنی هیچ وقت در مقابل بازی های خارجی نمیتونی حرفی واسه گفتن داشته باشی و بازیت به درد همینورم به زور میخوره.)

اخه نگاه کن خب داری حرف میزاری تو دهن من دیگه... من کی گفتم با یونیتی اگه بازی بسازی چون انجین یونیتیه کسی بازیت گند شناخته میشه؟(بالا جواب دادم)
    همین شماهایین که با انجین بازیهاتون فکر ملتو تو این کار خراب کردین دیگه ... گفتم برین تاپیک میخواهم بازیساز شومو دوباره بخونین نرفتین حالا دوباره یکی از اونور میاد میگه با یوینتی جنگ در خلیجو ساختن ببینین مردم چه قدر حال کردن!
    اقای حسن خان ...من نگفتم تکی برو برای خودت انریل انجین بساز... میگم همین وقتیو که داری واسه یاد گیری یه انجین تلف میکنی (البته اگه نمیخوای گیم ارتیست بشی) برو دنبال برنامه نویسی بازی با OpenGL یا DX تیم دو نفره ای مثل World Of Goo هم میتونست بازیشو با یونیتی بسازه ولی چرا با انجین ساخته خودشون بازیشونو ساختن؟
    کسی هم نگفت بابا بیا دو ساله انریل انجین بساز!(توهم همینه ) .
    بیا این جواب شماست:

- برای چی گفتید که یک برنامه نویس بازی ، خودش تک نفری انجین بسازه !

ساخت انجین برای یک برنامه نویس بازی یه جور تمرینه ... نمیخواد Unreal Engine بسازه ! فقط تمرینه ... البته پیشنهاد های دیگه هم هست مثلا انجین های Open Source رو انتخاب کنه و اونها رو خوب بررسی کنه .

- خوب .. اینهایی که گفتید برای ساخت بازی های تجاری و بزرگ بود . من میخوام یه بازی Indie ساده بسازم . چه کنم ؟

مجبورم شما رو بفرستم به ابتدای این پست که از اول ، این پست رو مطالعه کنید !!

- من هنوز سر حرف خودم هستم .. ساخت بازی با انجین آماده خیلی خوبه و نیازی به سورس کد هم ندارم

پس لطفا این عقیدتون رو برای خودتون نگه دارید و به افراد تازه وارد مشورت ندید !
    در اخر هم میگم ساخت انجینو ساخت یه انریل انجین دیگه فرض نکنین!... یکم خودتون واقعا فکر کنین چرا اگه حرفای شما درسته این همه انجین ریلیز شده کوچیکو بزرگ و با تیم های کوچیک که دارن روز به روز توسعش میدن؟
    شما میتونی اگه میخوای برنامه نویس بازی بشی بجای انجین بازی که چیزی جز وقت تلف کردن نیست بری دنبال برنامه نویسی OGL یا DX که همتونم میدونید درست ترین کار ممکن هست.(حالا نمیدونم والا این جواب های بی منطق که میدین واسه چی هست واقعا میخواین سر خودتونو گول بمالین ؟)

10. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    نوشته شده توسط Expert32 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام به همگي.
    اين تاپيکو از اول دنبال کردم ولي هيچ وقت نميخواستم پست بدم.اين پست هم اولي و آخرينش هست.
    از همه عضر خواهي ميکنم.
    پيام عزيز, تويي که حتي نميتوني يه پنجره با api هاي ويندوز براي بازي خودت بنويسي چرا انقدر مزخرفات تحويل بقيه ميدي آخه!
    انقدر تو انجين هاي آماده غرق شدي که ديگه هيچ چيزيو نميتوني ببيني.اينجارو کردي مثل زمان قبل از رنسانس تا هرکي يه حرفي ميزنه زود مياي ميگي نميشه, نميتونيم, ... با اينکه اصلا هيچ اطلاعي از موضوع نداري و فقط يه سري ذهنيات مسخره براي خودت جمع کردي.
    حتي نميتوني يه کلاس تخصيص حافظه ساده براي خودت بنويسي حالا مياي ميگي که فلان انجين --- فلان انجين ***.

اين جمله مثل اين ميمونه که بزني طرفو با چاقو بکشي بد بگي اصلا قصد نداشتم بکشمت
    هي خواستم پست ندم ديدم موهام داره سفيد ميشه وقتي يکي مثل تو (تو نوعي) مياد اين همه اراجيف تحويل اينو اون ميده.آخرش هم چهارتا حرف ناجور هم ميزنه بعد توقع داره هيشکي هيچي بهش نگه.
    ماشاالله ادعاتم که کم نيست. الان فکر کنم خاجه حافظ شيرازي هم ميدونه سيستمت شونصد گيگ رم داره, کارت گرافيکتو انويديا سفارشي واست ساخته و ... که وقتي يکي پول نداره چنين سيستمي جمع کنه اما دانشش خيلي از تو امثال تو بيشتره بايد بياد اينجا افسوس بخره و آخرش هم بيخيال پيشرفت بشه.
    من که یه بازی 2 بعدی ساخته شده از پایه رو با صدتا بازی که تو تو انجین آماده بنویسی عوض نمیکنم حالا بیا اینجا بگو فلان بازی فلان مشکلو داشه چون انجینشونو خودشون نوشته بودن, انقدر از این حرفت بدم میاد که میخوام با سر بزنم تو مانیتور.
    حرف واسه گفتن زياد هست اما به احترام بقيه بچه هاي اين انجمن همين قدر کافيه.
    شرمنده از بقيه بچه ها بابت لحن بد اين پست.با بعضي ها بايد همين جوري صحبت کرد.(هرچند که نرود ميخ آهني در سنگ)
    مرخصيمونم تموم شد 1 ساعتم ماله این پست 2 روزم تو اتویوس بعدشم بايد وايسم بالاي برجک.
    ولی وقتی برگردم (3 ماه دیگه) قصد دارم یه تیم جمع کنم واسه ساخت انجین.
    این بنده خدارو من چند وقتی هست میشناسم (با هم راجب Qt زیاد صحبت کردیم-البته در پیغام خصوصی). آدم آروم و منطقی هست و این پستی هم که داده معلومه خیلی عصبانی شده.
    ولی من هم با یکسری از گفته هاش موافقم. نباید راجب هر کاری زود قضاوت کرد و گفت که نمیشه و نمیتونیم.
    همیشه یکم آینده نگری لازم هست.تیمی که میره سراغ ساخت انجین فکر چند سال آینده هست که انجینش حداقل برای بازی خودش کامل شده و میتونه بدون هیچ هزینه اضافی و یا نگرانی برای مشکلات احتمالی (تحریم برای خرید نسخه جدید انجینها - نبود امکانات مورد نیاز شما در انجین ها و ...) بازیشونو گسترش بدن حالا ممکنه در نسخه های اول مثل تمام انجین ها با مشکلاتی مثل باگهای مختلف رو برو بشن ولی در نهایت تمام این مشکلا مرتفع میشه.
    فرض کنید روزی برسه که هیچکدام از انجین های موجود مثل Unity یا UDK یا ... هیچ سرویسی به ایران ندن(که البته الان هم تقریبا همینجوری شده) حالا کسی که تو ایران رفته نصف عمرشو گذاشته با این انجین ها کار کرده برای یه پروژه تجاری باید یا از نسخه کرک شده استفاه کنه که از نظر عقلانی اون شخص یا تیم مشکل دارن یا اینکه بشینه تو خونه با نسخه کرک شده برای خودش بازی بسازه.
    آزادی عمل دیگه برای اون شخص یا تیم وجود نداره و کاملا متکی به انجین آماده میشن.
    در کل بهتره یکم به ایرانی بودن فکر کنیم و بعضی جاها شروع کننده ما باشیم و ما به دیگران سرویس بدیم نه اینکه دائم مثل یه کودک که متکی به والدینش هست منتظر سرویس اونها باشیم.
    با آرزوی موفقیت برای همگی.
    -----
    راستی یادم رفت بگم که طبق صحبت هایی که باهاش داشتم فکر نکنم از نظر مالی مشکلی برای جمع کردن یک تیم داشته باشه (قصد داشت یک لایسنز تجاری Qt رو بخره ولی با مشکل تحریم مواجه شد)
    Last edited by god of war 2; 09-03-2012 at 14:50.

12. 3 کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم با ساخت انجین موافقم

دانشش هم در حال یادگیریم ولی یک سوال.....ما دانشش رو داریم؟! پولشو داریم؟! ادمشو داریم؟!!

فک کنم فقط اخری جوابش بله باشه چون نابغه تو ایران زیاد هست ولی بقیش که مهمتره همتون جوابتون نه هست پس این بحث های بیخودی رو ول کنین بچسبین به انجین های اپن سورس گسترش بدین....از احسان یاد بگیرین از کارمک دست کمی نداره ولی کاری به این کل کل ها نداره انجین خودشو داره بلندر هم برای خودش درست درمون کرده ولی کنین این بحث هارو به هیچ جا نمیرسین

البته من کسی نیستم که بخوام تو این بحثا نظر بدم تجربمم کمه ولی..

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیم دو نفره ای مثل World Of Goo هم میتونست بازیشو با یونیتی بسازه
    به هیچ وجه نمیشه World Of Goo رو با یونیتی ساخت مگر اینکه یه قابلیت هایی رو بهش اضافه کنی.
    ولی من هم با یکسری از گفته هاش موافقم. نباید راجب هر کاری زود قضاوت کرد و گفت که نمیشه و نمیتونیم.
    شاید من زود قضاوت کرده باشم ولی مشکل اینجاست که ایشون ندید در مورد من قضاوت کرده که کاری به شدت بدتره.

ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینه که همین الانش هم خیلی از کمپانی های بزرگ دارن از انجین های کمپانی های دیگه استفاده میکنن و بهترین بازی ها رو میسازن,نمونش پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم,سیستم رندر درختامون رو به احسان نشون دادم با یه تعداد برگ کم مثل یه درخت پر نشون میده که البته هنوز ایراد داره ولی همینشم چیزی نیست که توی یونیتی وجود داشته باشه.

حواستون باشه توهم نزنید,به انجینی که خیلی از امکاناتش صد قرنه داره توی انجینای دیگه استفاده میشه نمیگن تکنولوژی,شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.
    فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.

خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
    تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
    اگه زمان شاه به جای دادن علم ساخت هواپیما اومدن خود تکنولوژیش رو دادن,خلبانای ایران که میرفتن آمریکا یاد بگیرن همیشه بهترینا بودن ولی الان همونشم نمیدن به ما برای همینه که آمریکا فقط و فقط یه ناو آورده تو خلیج فارس که از کل هواپیماهای کشور ما با این عظمت بیشتر هواپیما داره(جنگنده فقط).
    این همه بودجه دادن بابت ساخت هواپیما جنگی ولی حاصلش شد اون هواپیماهایی که همون موتور F5 های از رده خارج شده رو گذاشته بودن روش.
    حالا شما بگو موتور پرشین,DXش که SDK خود مایکروسافته,فیزیکش که احتمالاً یا یه SDK دیگه هست یا خیلی داغونه چون من دموی فیزیکی ندیدم,بقیه اش هم که هیچی دیگه!!!

مشکل پیام غرورش نیست مشکلش اینه که دونسته های فنی اش خیلی زیاده واسه همیشن هم کسی به این ساده گی ها توی بحث های فنی حرفیش نمیشه جنابعالی هم به جای این جور حرف زدن بیا خودت رو امتحان کن
    شما لطف داری به من,خودم از خیلیاتون خیلی چیزا یاد گرفتم و شما رو جای استاد خودم میدونم

از احسان یاد بگیرین از کارمک دست کمی نداره
    با اینکه احترام خاصی به احسان دارم ولی از اون حرفا بوداااا,کارمک به اندازه کل سن احسان تجربه برنامه نویسی داره,ساختن اولین بازی 3D دنیا کم چیزی نیست که کارمک تجربه اش رو داره,پس چرند نگو چون هممونم جمع بزنی رو هم به اون نمیرسیم به این زودیا
    یکم واقع بینی بد نیست دوستان...
    Last edited by Hotsun; 09-03-2012 at 16:29.

15. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینه که همین الانش هم خیلی از کمپانی های بزرگ دارن از انجین های کمپانی های دیگه استفاده میکنن و بهترین بازی ها رو میسازن,نمونش پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم,سیستم رندر درختامون رو به احسان نشون دادم با یه تعداد برگ کم مثل یه درخت پر نشون میده که البته هنوز ایراد داره ولی همینشم چیزی نیست که توی یونیتی وجود داشته باشه.

حواستون باشه توهم نزنید,به انجینی که خیلی از امکاناتش صد قرنه داره توی انجینای دیگه استفاده میشه نمیگن تکنولوژی,شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.
    فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.

خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
    نمیدونم چرا هر مقایسه ای که انجام میدین با شرکتهایی خودتونو قیاس میکنین که اصلا هیچ شباهتی به اونها ندارین.
    پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم
    آخه این چه مقایسه ای هست که شما انجام میدیدن. مثلا شرکت شما از کدوم نظر (سرمایه, اعتبار, دسترسی به تکنولوژی , دانش و ... ) شبیه تیم سازنده Call of Duty هست که میاین خودتونو با این تیم مقایسه میکنید.

شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی
    دیدین باز هم زود قضاوت کردین.
    باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
    یادم نمیاد چیزی در رابطه با موتور persian گفته باشم که شما الان این حرف رو زدید.بعدشم باز دچار همون مقایسه های بی معنی شدید.

کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده
    تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
    شمایی که اصلا به رویا پردازی اعتقاد نداشتی این جمله از شما بعید بود.
    یکم واقع بینی بد نیست دوستان...

17. این کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا کارمک مثال و اغراق قاطی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •