اقای با ادب, من طبق گفته خودشون اینو گفتم!!
اگرم حالا من یه اشتباهی تو حرفام داشته باشم تو اینقدر باید ادب داشته باشی که به نظر دیگران احترام بزاری.
میدونی چیه؟ مشکل اینه اصلا هنوز منظور منو نفهمیدی ...دارم میگم بیایم خودمون تکنولوژی تولید کنیم از اونور یکی میاد میگه با یونیتی یو دی کی هم میشه این فلان بازیهارو ساخت!

خب بشه ساخت حداقل یکم دقت میکردین , یکم با حوصله تر میخوندین منظورمو درک کنین که اصلا چی میگم.
من میگم با این یونیتی جنابعالی حداکثر تا کجا میخوای بری ؟اصلا هدفت چیه؟ بازار داخلی؟ خارجی؟
حرف من اینه که اقا بیاین راه درست و اصلی این صنعتو در پیش بگیریم بریم جلو بیام خودمون تکنولوژی بسازیم اخه تو که سرتاپاتو جو یونیتی گرفته مگه میتونی به فکر ابداع و ابتکار تو این صنعت باشی؟ میتونی تکنولوژی تولی کنی؟ بابا هدفت اینه یه چهار تا بازی مثل جنگ در خلیج عدن و ... بسازی که بدرد همین ور بخوره یه پولی بزاری تو جیبت خداحافظ شما.
من به فکر اینم بابا بیام واقعا صنعت بازیسازی درست پیاده کنیم ... نه با چهار تا بازی ساختن با انجین اماده و یه پولی تو جیب گذاشتن.
همون پویا ایماندار که دو سال از زندگیش زدو رفت دنبال علم , رفت دنبال اینکه با تکنولوژی ساخته خودش محصول بده بیرون خیلی خیلی ارزشش بیشتر از خروجی های شماست که با چهار تا کلیک یه شیدر اضافه میکنی و... خروجیتم همونیه که موتور یونیتی توانشو داشت! ایماندار رفت دنبالش که خودش اینا رو پیاده کنه تا بلکه بتونه گام بزرگی در راه برداره.
یادی کنم از اون دوستمون سعید که نفری یه دونه تشکر پای حرفش زدین که فقط یه خسته نباشید بگین بخاطر تایپ زیادش! پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو بخونید تا بلکه یه چیزایی دوباره تو ذهنتون زنده بشه.