بنام خدا.
سلام.
منظورم این نبود که نظرات رو بخونید.
توی اون تاپیک در پست اول آموزش های مربوط به WPF و برنامه نویسی با تکنولوژی 2011 لینک شدند.
موفق باشید.
بنام خدا.
سلام.
منظورم این نبود که نظرات رو بخونید.
توی اون تاپیک در پست اول آموزش های مربوط به WPF و برنامه نویسی با تکنولوژی 2011 لینک شدند.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز
بینهایت از کمکتون ممنونم ( oumadam=shayan_tanha )
راستش یکی از ایرادات شخصیته من اینه که بحث کار و درآمدزایی رو جدی نمیگیریم. الان 26 سالمه و هنوزم نه پولی دارم نه به پول اهمیت میدم!!!! اصلا اگر حرف مردم نبود علاقه ای به کار رفتن ندارم. نه که تنبل باشم ها. معتقدم با توجه به محیط کاری تو یاان و دستمزدها واقعا حیفه که وقت رو صرف بعضی کارها کنی. الان هر جا میری میگن حقوق وزارت کار. به اون بهونه 330 تومن میدن ولی هیچکدوم از شرایط دیگه رو لحاظ نمیکنن. صبح میری و جنازه برمیگردی و لذا دیگه زندگی بی معنی میشه. اینها رو گفتم که بدونی بخاطر کار کردن نیست که به برنامه نویسی علاقه مندم. بلکه اتفاقا اگر چیزی هم باعث شه که بترسم به این سمت بیاد کارشه چون منکه لیسانسم این نیست و ضمنا دارم دیر شروع میکنم قطعا آینده کاری خوبی در انتظارم نیست لذا یکی از مهمترین موانعم برای رفتن به سمت برنامه نویسی آینده کاری بدش برای منه نه آینده کاری خوبش
راستش برا من که تو این فضا نبودم خیلی سخته که راه درست رو انتخاب کنم لذا باید دیگران مسیر رو بهم نشون بدن. ولی متاسفانه هر کی یه چیز میگه و کاملا گیج شدم. خودم تصمیم گرفتم VB بخونم و بعد برم سراغ #C
راستش نمیدونم تو چه دوره ای و کجا شرکت کنم. مجتمع فنی کلاساش گرونه. نمیدونم الانکه هیچی بلد نیستم برام قابل استفاده هست یا نه. کلاسهای جانبی رو هم شرکت کنم یا نه؟ مثلا فوتوشاپ و ICDL ?
خلاصه که هر چی خوندیم و سرچ کردیم نتونستم یه حرف واحد پیدا کنم. خیلی تشتت آرا وجود داره. ظارها روش کار اونقد ها هم مشخص نیست
مرسی
سلام علی آقا
تو اون تاپیک خیلی مخالفت ها با شما شده بود که من توان اینکه درستن یا نه رو ندارم
ولی بعنوان یه مبتدی اینو میتونم بگم که برای کسیکه هیچی بلد نیست شروع از WPF غلطه
چرا؟
چون حتی اگر یه مبتدی بتونه با این برنامه شروع کنه ولی بازم چون منابع آموزشیش اعم از کتاب و فیلم و کلاس و ... همه این پیش فرض رو دارن که طرف با برنامه نویسی آشناست و میخواد یه زبون جدود رو یاد بگیره لذا یه مبتدی هیچی از آموزش ها نمیفهمه
بفرض عرض میکنم خدمتتون. برای یادگیری مشتق نیازی نیست توابع مثلثاتی رو بلد باشیم ولی اگر بخواهیم از کتاب ها و کلاس های عمومی استفاده کنیم همشون این پیش فرض رو دارن که کسیکه میاد مشتق یاد بگیره حتما میدونه sin چیه و cos چیه
بهر حال من به سواد شو تعهد شما ایمان دارم
با اینکه آدم مذهبی ای نیستم ولی فکر میکنم شما آدم مذهبی، دلسوز و قابل اعتمادی هستید
در آینده حتما بیشتر مزاحمتون خواهم بود
بنام خدا.
سلام.
علت مخالفت ها این بود که هیچکدوم از دوستان تجربه برنامه نویسی با WPF و XAML رو نداشتند.
دقیقاً مخالفت های دیگر دوستان هم به خاطر همین بود چون هیچ تجربه ای از تکنولوژی های 2011 نداشتند و همش اون چیزایی رو گفتند که توی دانشکاه ها به خوردشون دادند.
خیلی هاشونم مثل شما فقط شنیدند و مخالفت کردند.
من برای تمام مخالفت ها دلیل آوردم.فکر نمیکنم کسی رو توی اون تاپیک بی جواب گذاشته بودم.
در آخر هم باید خدمتتون عرض کنم که بنده وقت اضافی ندارم که به تک تک کسانی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن بگم از کجا شروع کنند که موفق باشند.
من تکلیفی که روی دوشم بود رو انجام دادم.انتخاب با خودتان است.
التماس دعا.
موفق و پیروز باشید در پناه حق.
جواب بقیه دوستان را نمیدونم ولی جواب من رو درست ندادید
اینکه میگوئید وقت اضافی ندارید تا به تک تک ارفاد یاد بدید چگونه شروع کنن حرف جالبی نیست. از شما میخوام یه سری به پست هایی که من میدم بزنید تا ببینید که چطور همه فروم ها رو گشتم تا هر جا چیزی بلد بودم کمک کنم
بهر حال من شما رو برای کمکم اجبار نکردم و حتی مستقیما درخواستی هم از شما نکردم
استدلال من این است:حتی اگر این زبان مورد اشاره شما را یک مبتدی بتواند به راحتی یاد بگیرد از اونجا که منابع و کلاس های عمومی آموزش این زبان پیشفرض آشنایی مخاطبانش را با زبان های دیگر دارد برای مبتدی قابل استفاده نیست
پ.ن: ضمنا تکلیفی بر عهده شما نیست. بهتر است بنده تکلیف نباشید بلکه بنده نتیجه باشید. ما مامور به تکلیف نیستیم مامور به نتیجه ایم. تکلیف محوری منجر به "تعطیل" میشود. عمل پیامبر اسلام و ائمه شیعه هم براساس نتیجه بود نه تکلیف.
چه اخلاق جالبی... !
تا به حال یک خط کد هم که ننوشتین ... پس چه علاقه ای به برنامه نویسی دارین ؟
بله هر کسی یک چیزی میگه
هر کس به تناسب سن و تجربه و علاقه و تعصب و ... یک چیزی میگه
تو همه مسائل زندگی همین تضاد ها هست نه فقط تو برنامه نویسی
این مسئولیت شماست که ببینید چه کسی منطقی تر صحبت میکنه .
و یک چیز دیگه ... شما پرسیدین که ICDL شرکت کنم یا نه ؟!
معنیش اینه که مهارت های ICDL رو هم بلد نیستین .
ولی باز هم با این سطح از معلومات هم من به شما مستقیما #C رو توصیه میکنم (البته اگر میخواید با زبان های مایکروسافتی شروع کنید.)
شروع کار خیلی خیلی ساده تر این چیزی هست که فکر میکنید
شما ویژوال استودیو رو نصب کن و چند نمونه کد آماده هم دانلود کن و بعد میبینی که چیز ترسناکی وجود نداره ...
فیلم های آموزشی خیلی خوبی هم در اینترنت هست
در ابتدا کارتون شبیه یک جور بازی میمونه ! یک سری چیزها رو درگ و دراپ میکنید و خودتون هم نمیدونید که چرا و چه اتفاقی در پشت صحنه داره میوفته ! اما به مرور به همه مفاهیم مسلط میشید.
سمت خانواده بیسیک به هیچ وجه نرید ! چون تبدیل میشید به یک برنامه نویس شلخته و عادات بدی تو برنامه نویسی پیدا میکنید در نهایت هم کوچ کردن از ویژوال بیسیک به #C براتون عذاب آور میشه.
اما یک توصیه نهایی :
مثل خیلی دیگه از مشاغل و حوزه های کاری در کشور ما ،در حیطه نرم افزار هم واسطه گری و خرید و فروش حرف اول رو میزنه و تولید ارزش چندانی نداره
باید عاشق برنامه نویسی باشی تا بتونی با این شرایط کنار بیای .
Last edited by delphidark; 15-03-2012 at 18:24.
سلام دوست عزیز
ممنون بابت توجه و کمکتون
با اکثر حرفاتون موافقم
نمیدونم اینکه آدم یه خط کد نوشته باشه یا نه چه تاثیری در علاقش به برنامه نویسی داره
تو حوزه مسائل مهارتی مثل برنامه نویسی و اصولا علوم کامپیوتر سه سطح مطرحه
1. علم
2. مهارت
3. مدرک
من تو زمینه کامپیوتر هیچ مدرکی ندارم چه ICDL باشه چه دکترای کامپیوتر
از نظر علمی خب به بعضی از مهارت های هفت گانه علم دارم و به بعضیش نه ( مثلا اکسس )
در زمینه مهارت هم باید بگم تجربه بسیار بالایی تو زمینه کامپیوتر دارم و از خیلی از لیسانسه های کامپیوتر تو زمینه تجربی قوی ترم ( خواهرم ترم هشته نرم افزاره ولی اینکه سوادش چقده بماند )
پس اینکه گفتم ICDL برم از جهت مدرکی بود. چون بعضی کلاس ها میگن باید فلان دوره را رفته باشی و این پیشنیازشه. روی پیشونی کسی هم ننوشته که مهارتش چقده و فقط مدرکه که قابل استناده.
در زمینه بازار کار هم باید بگم تنها مشکلم همینه. بعضی گمان میکنن ممکنه به طمع بازارکار بهتر میخوام بنرامه نویسی یاد بگیرم ولی اینطور نیست وگرنه میرفتم حسابداری یاد میگرفتم و با هزار و یک عدد پارتی ای که دارم دستم رو یه جا بند میکردم ولی خب شخصیتا آدم پولکی نیستم و بیشتر دنبال حال و هول خودم هستم تا پول. در واقع دوس دارم وقتم رو صرف خودم و علایقم کنم تا صرف پول یا صاحب کارم یا دختر مردم!!!!!!!!
من تصمیم گرفتم ویژوال بیسیک رو با کتاب "برنامه نویسی مقدماتی" که کتاب دبیرستان کارو دانشه شروع کنم بعد هم برم سراغ #C
البته بعد از عید هم اگر لازم شد کلاس میرم ( بنظر شما چه کلاسی برم؟ #C؟ کجا؟ مجتمع فنی؟ فرهنگسرای IT ؟ قیمت مجتمع 10 برابر فرهنگسراست!!!) ضمنا سعی میکنم کمی که راه افتادم سریع برم یه جا کار آموزی رایگان. فکر میکنم اینطوری زود راه بیفتم. اولین ثبت نام علمی کاربردی رو هم مینویسم ولی میمرم مجددا درس بخونم تا مدرک کامپیوتر هم داشته باشم تا مدرک دانشگاهی هم داشته باشم
مرسی بابت کمکتون
سلام من در آدرس زیر در پاسخ سوالتون ( در قسمت جاوا)یه جواب گذاشتم که امید وارم به دردتون بخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)