تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: میشه ذهن رو متوقف کرد؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من معمولا راحت میتونم ذهنم رو ساکن کنم،یعنی به هیچی فکر نکنم.البته یه مدت کوتاه.ولی تا حالا به ذهنم نرسیده بود که بخوام به قول شما از قید زمان و مکان رها بشم. به نظر من این حالت ارتباط نزدیکی با نفس کشیدن داره. مشخصه که با تنفس نامنظم نمیشه این حالت رو تجربه کرد. تو اون زمان کوتاهی که به اصطلاح ذهن خالیه ،دم و بازدم محدوده. منظورم این نیست که نفس رو حبس کنم!منظورم اینه که خیلی کمتر نفس بکشم یا بهتر بکم:حجم اکسیژن مبادله شده با دنیای خارج کم میباشد !.!

2. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببخشید اون دنیایی که بعد تمرکز واردش میشیم دقیقا کدوم دنیاست؟یه کم ترسناکه
    والا من هم نمیدونم اسم اون دنیا چی هست ولی میدونم توحم نیست به نظرم واقعی هست(دروغ نیست) نمیشه انکارش کرد اصلا یه حس دیگست با اون 6تا حسی که تو این دنیا داریم فرق داره ، نه از نظر من ترسناک نیست انگار همه چیزهایی که میبینیم واقعا ندیدیم ولی انگار اون هارو میشناسیم ولی برای من که خیلی جالب بود انگار یه دنیای دیگه هست شبیه خواب هست ولی انگار خواب نیست

ببخشید این جوری مبهم توضیح میدم ولی انگار نمیشه با جمله توصیف کرد
    Last edited by m6ir; 08-06-2012 at 12:30.

4. این کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من معمولا راحت میتونم ذهنم رو ساکن کنم،یعنی به هیچی فکر نکنم.البته یه مدت کوتاه.ولی تا حالا به ذهنم نرسیده بود که بخوام به قول شما از قید زمان و مکان رها بشم. به نظر من این حالت ارتباط نزدیکی با نفس کشیدن داره. مشخصه که با تنفس نامنظم نمیشه این حالت رو تجربه کرد. تو اون زمان کوتاهی که به اصطلاح ذهن خالیه ،دم و بازدم محدوده. منظورم این نیست که نفس رو حبس کنم!منظورم اینه که خیلی کمتر نفس بکشم یا بهتر بکم:حجم اکسیژن مبادله شده با دنیای خارج کم میباشد !.!
    یکی از تمرین های که هندی ها انجام میدن این هست

1- نفس(اکسیژن) رو طی 5 ثانیه (1001.1002.1003.1004.1005)میکشید (میبرید داخل سینه)
    2- حالا باید 5 ثانیه(1001.1002....) اکسیژن رو داخل سینه نگه دارید
    3- سخت ترین قسمت اینجاست شما باید طی 5 ثانیه(1001.1002....) نفس رو بدید بیرون این حرکت سوم خیلی سخته دقت کنید اگر نتونستید دوباره از اول شروع کنید باید 20 یا 30 بار تمرین کنید تا مرحله سوم رو بخوبی انجام بدید(تمرکز خوبی باید داشته باشید)
    (من هر شب تمرین میکردم بالخره بعد از 10 یا 11 شب تونستم بخوبی انجام بدیم)

4- حالا فرض میگیریم مراحل بالا رو تو نفس کشیدن رو بخوبی انجام میدید یعنی هر موقع که بخواهید میتونید با تمرکز این 3 مرحله رو پشت سرهم انجام بدید
    5- تو یه اطاق نیم تاریک و که سکوت تمام فضای اطاق رو گرفته باشه یعنی هیچ صدای خاصی نباشه(برای تمرکز بهتر میگم ساکت باشه) دراز بکشید خیلی ریلکس باشید اول ماهیچه های دست رو ریلکس کنید دوم ماهیچه های پا بعد هر جای بدن تون رو که راحت نیست رو ریلکس یا راحت کنید (برای تمرکز بیشتر میگم)
    به چشم ها رو ببندید وشروع کنید به نفس کشیدن و اون 3 مرحله اول رو انجام بدید اونقدر این طرز نفس کشیدن رو تکرار کنید تا بشه ناخداگاه هر موقع که اون تمرکز بره تو قسمت ناخداگاه شما از زمان و مکان خارج میشید، البته شما قبلش هم متوجه میشید که دارید از زمان و مکان خارج میشید(چون تصویر خاص اون دنیا جلوی چشمان شما یواش یواش شکل میگیره)
    Last edited by m6ir; 08-06-2012 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یه نکته رو بگم باید قلبا و عشق داشته باشید برای خارج شدن از زمان و مکان تا اونجا زیبایی ها رو ببینید(نمیدونم چرا اینجوری ها از روی تجربه میگم)
    ولی اگر از روی کنجکاوی جستوجو گری از زمان ومکان خارج بشید اونجا چیز های زیبایی نمیبیند (باز هم میگم انگار اونجا یه جای دیگه هست قوانینش فرق داره انگار، نمیدونم چرا اینجوریه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

استفاده از نوروفیدبک و بیوفیدبک ... من رفته بودم طرف گفت تیم ملی شطرنج و تیر اندازی زیاد ازش استفاده می کنند ... یکی از علتهای شلوغی ذهن اضطراب هست که بعد باعث وسواس فکری می شه که دائما ذهن شما نا خواسته شلوغه ... واسه رفعش هم یکی از راهاش tms هستش ... ( الکترومغناتیس درمانی ) ...

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

استفاده از نوروفیدبک و بیوفیدبک ... من رفته بودم طرف گفت تیم ملی شطرنج و تیر اندازی زیاد ازش استفاده می کنند ... یکی از علتهای شلوغی ذهن اضطراب هست که بعد باعث وسواس فکری می شه که دائما ذهن شما نا خواسته شلوغه ... واسه رفعش هم یکی از راهاش tms هستش ... ( الکترومغناتیس درمانی ) ...
    نورو فید بک در اصل برای مبتلایان به بیش فعالی کمبود توجه هستش ( یکی مثل من ) متاسفانه هزینه هر جلسه ان 40 به بالا هستش دستگاهش 1500 دلا به بالا

به خاطر همین بیماری من نمی تونستم حتی برای 10 دقیقه حواسم رو متمرکز بکنم و کتاب یا درس بخونی ولی با مدیتیشن و مراقبه 3 ماهه هر روزه الان وضعم خیلی خیلی بهتر شده یه جورائی مدیتیشن و مراقبه همون تاثیر نوروفیدبک رو داره ولی در مدت خیلی کمتر

داره خودمونی میشه zandor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستش من دو سال دنبال روش های این کار بودم و بالاخره موفق شدم ولی واقعا کار سختیه برای انجامشم راحت ترین کار اینه که اول نفست رو نگه داری سپس برای یک لحظه سعب کنی به هیچی فکر نکنی
    راستشو بخوای توضیحش سخته و مدت طولانی هم نمبیشه این کارو کرد حداکثر 10 ثانیه که اونم خیلی سخته فقط در حالتی که هیچی اطرافت نباشه که حواستو پرت کنه

10. این کاربر از zandor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

راستش من دو سال دنبال روش های این کار بودم و بالاخره موفق شدم ولی واقعا کار سختیه برای انجامشم راحت ترین کار اینه که اول نفست رو نگه داری سپس برای یک لحظه سعب کنی به هیچی فکر نکنی
    راستشو بخوای توضیحش سخته و مدت طولانی هم نمبیشه این کارو کرد حداکثر 10 ثانیه که اونم خیلی سخته فقط در حالتی که هیچی اطرافت نباشه که حواستو پرت کنه
    دقیقا درست میگید کار سختیه ولی زدی تو خال دقیقا راحترین کار هیمنی هست که شما معرفی کردید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

اینطور کارا نیازمند داشتن استاد و مربیه و بدون استاد خیلی سخته، متاسفانه با وجود علاقه بزرگترین مانع برای ما تو ایران اینه که استاد درست و حسابی نداریم و اگه باشن هم گمنامن و افراد خیلی کمی میشناسنشون.
    من خودم خیلی علاقه مند مسائل ماوراء طبیعی و مخصوصا دیوانه مسائل و قدرتهای ذهنی هستم.
    بیشتر رو تله کنیسز تمرکز کردم تو همین زمینه هم خیلی شدید به یک استاد برای تمرکز نیاز داشتم چون با تمرکز مشکل دارم، این مورد رو که دوستان میگن رو هم نمیدونم چطور اینکارو کردن ولی خیلی دوست دارم امتحانش کنم. دوستانی که میگن تجربشو دارن اگه استاد داشتن لطفا معرفی کنن و اگرم نه، در مورد روش و نحوه ی کار بیشتر توضیح بدن ممنون میشم.

13. این کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اینطور کارا نیازمند داشتن استاد و مربیه و بدون استاد خیلی سخته، متاسفانه با وجود علاقه بزرگترین مانع برای ما تو ایران اینه که استاد درست و حسابی نداریم و اگه باشن هم گمنامن و افراد خیلی کمی میشناسنشون.
    من خودم خیلی علاقه مند مسائل ماوراء طبیعی و مخصوصا دیوانه مسائل و قدرتهای ذهنی هستم.
    بیشتر رو تله کنیسز تمرکز کردم تو همین زمینه هم خیلی شدید به یک استاد برای تمرکز نیاز داشتم چون با تمرکز مشکل دارم، این مورد رو که دوستان میگن رو هم نمیدونم چطور اینکارو کردن ولی خیلی دوست دارم امتحانش کنم. دوستانی که میگن تجربشو دارن اگه استاد داشتن لطفا معرفی کنن و اگرم نه، در مورد روش و نحوه ی کار بیشتر توضیح بدن ممنون میشم.
    دوست عزیز برای راهنمایی میگم شما تمرین نفس رو که گفتم انجام بده در روز های اول شما فقط تصویر سیاه میبینید بعد یواش یواش یه ابرهایی مبینی همینطور که ادامه میدی یواش یواش یه چیزهای از اون دنیا مبینی میبینی بقیش هم که دیگه باید خودت تجربه کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •