تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: تفاوت Canon SX220 با Sx230

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام

توی سایت زیر که دو مدل را مقایسه کردم یه اختلاف توی سیستم وایرلسشون نشون میده که
    sx230 eyefi داره اما 220 نداره

این بجز بحث gps است . در مشخصات wireless :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون این eyefi چیه ؟
    سلام
    این قابلیت Eye-Fi ، در واقع در یک نوع مموری کارت وجود داره و sx230 از اون نوع مموری کارت هم پشتیبانی میکنه.
    اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یعنی sx230 هم مستقیما Wi-Fi رو پشتیبانی نمیکنه

2. 2 کاربر از m_jasour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا این دوربین sx230 با فرمت RAW هم عکس میگیره؟ اگه آره چطوری باید تنظیمش کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا این دوربین sx230 با فرمت RAW هم عکس میگیره؟ اگه آره چطوری باید تنظیمش کنم؟
    نه نمی گیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    KhoramAbad

پيش فرض

سلام دوباره

دیدیم این تایپیک هنوز به نتیجه نرسید گفتیم یه توضیح تصویری بدیم شاید نتیجه ای حاصل شد .

اول بگم که gps تقربیا داره توی همه دستگاه فراگیر میشه .الان دیگه گوشی و یا تبلت بدونه gps بدرد نمی خوره .واقعا می گم قابلت های مثل مسیر یابی با gps الان دیگه جزو ضروریات هستش حتی توی ایران .( کسانی که استفاده کردن می دونن چه نعمتی هستش )

اما توی دوربین کم کم داره جا می افته و به طور 100 درصد تا چند وقت دیگه جز جدا نشدنی دوربین میشه .

خوب بهتره بریم سراغ توضیحات تصویری

این عکس زیر رو من با canon sx 230 که gps دستگاه هم روشن بوده گرفتم که مشخصات محل گرفتن عکس هم توی عکس ثبت شده .

خوب حلا توی عکس زیر که مشخصات عکس هستش همون طور که می بینید 3 تا عدد توی قسمت gps ثبت شده .

قسمت latitude که مشخصات عرض جغرافیایی رو نوشه
    قسمت longgitude هم مشخصات طول جغرافیایی رو نوشه
    قسمت altitude هم ارتفاع از سطح دریا رو نوشته

خوب حالا برای اینکه اینکه بفهمیم که این عکس کجا گرفته شده باید از یه نرم افزار توی کامپیوتر استفاده کنیم که این برای نشون دادن نقشه باید به اینترت وصل باشی که البته با اینترنت ذغالی خودمون هم به راحتی میشه استفاده کرد

من از نرم افزار map utility که همراه که خود دوربین توسط canon ارئه شده ،استفاده کردم .همون طور که توی عکس های زیر می بینید به راحتی میشه توی نقشه دقیق محل گرفتن عکس رو دید .به همین راحتی

خوب همون طور که دید میشه به راحتی از gps دوربین استفاده و چقدر هم می تونه کاربردی باشه .

البته ناگفته نمونه یه قابلیت دیگه که gps دوربین داره ضبط مسیر حرکت هستش که میسر حرکت شما رو ضبط میکنه و توی یه فایل جداگانه ذخیره می کنه و میشه اون هم مثل همین ، مسیر حرکت رو روی نقشه دید.

موفق باشید
    Last edited by mahmood_t; 16-03-2012 at 16:17.

6. 5 کاربر از mahmood_t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •