سلام
این قابلیت Eye-Fi ، در واقع در یک نوع مموری کارت وجود داره و sx230 از اون نوع مموری کارت هم پشتیبانی میکنه.
اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی sx230 هم مستقیما Wi-Fi رو پشتیبانی نمیکنه
سلام
این قابلیت Eye-Fi ، در واقع در یک نوع مموری کارت وجود داره و sx230 از اون نوع مموری کارت هم پشتیبانی میکنه.
اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی sx230 هم مستقیما Wi-Fi رو پشتیبانی نمیکنه
آقا این دوربین sx230 با فرمت RAW هم عکس میگیره؟ اگه آره چطوری باید تنظیمش کنم؟
نه نمی گیره
سلام دوباره
دیدیم این تایپیک هنوز به نتیجه نرسید گفتیم یه توضیح تصویری بدیم شاید نتیجه ای حاصل شد .
اول بگم که gps تقربیا داره توی همه دستگاه فراگیر میشه .الان دیگه گوشی و یا تبلت بدونه gps بدرد نمی خوره .واقعا می گم قابلت های مثل مسیر یابی با gps الان دیگه جزو ضروریات هستش حتی توی ایران .( کسانی که استفاده کردن می دونن چه نعمتی هستش )
اما توی دوربین کم کم داره جا می افته و به طور 100 درصد تا چند وقت دیگه جز جدا نشدنی دوربین میشه .
خوب بهتره بریم سراغ توضیحات تصویری
این عکس زیر رو من با canon sx 230 که gps دستگاه هم روشن بوده گرفتم که مشخصات محل گرفتن عکس هم توی عکس ثبت شده .
خوب حلا توی عکس زیر که مشخصات عکس هستش همون طور که می بینید 3 تا عدد توی قسمت gps ثبت شده .
قسمت latitude که مشخصات عرض جغرافیایی رو نوشه
قسمت longgitude هم مشخصات طول جغرافیایی رو نوشه
قسمت altitude هم ارتفاع از سطح دریا رو نوشته
خوب حالا برای اینکه اینکه بفهمیم که این عکس کجا گرفته شده باید از یه نرم افزار توی کامپیوتر استفاده کنیم که این برای نشون دادن نقشه باید به اینترت وصل باشی که البته با اینترنت ذغالی خودمون هم به راحتی میشه استفاده کرد
من از نرم افزار map utility که همراه که خود دوربین توسط canon ارئه شده ،استفاده کردم .همون طور که توی عکس های زیر می بینید به راحتی میشه توی نقشه دقیق محل گرفتن عکس رو دید .به همین راحتی
خوب همون طور که دید میشه به راحتی از gps دوربین استفاده و چقدر هم می تونه کاربردی باشه .
البته ناگفته نمونه یه قابلیت دیگه که gps دوربین داره ضبط مسیر حرکت هستش که میسر حرکت شما رو ضبط میکنه و توی یه فایل جداگانه ذخیره می کنه و میشه اون هم مثل همین ، مسیر حرکت رو روی نقشه دید.
موفق باشید
Last edited by mahmood_t; 16-03-2012 at 16:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)