با کمال احترام واسه گردانندگان این تاپیک که سعی می کنن تاپیک ManCity جون بگیره , فکر نمی کردم ManCity تو ایران هم طرفدار داشته باشه ... خرید چه کارایی که نمی کنه![]()
با کمال احترام واسه گردانندگان این تاپیک که سعی می کنن تاپیک ManCity جون بگیره , فکر نمی کردم ManCity تو ایران هم طرفدار داشته باشه ... خرید چه کارایی که نمی کنه![]()
ورزش۳: روبرتو مانچيني از کارلوس ته وز خواست که فصل آينده هم در تيم فوتبال منچسترسيتي بماند. در آستانه دربي سرنوشت ساز منچستر، مانچو گفت: او مي تواند فصل آينده به بهترين فرم خود دست يابد. بر پايه گزارش سان، سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي 6 ماه قبل به دليل درگيري با مهاجم ياغي آرژانتيني اعلام کرده بود که اين بازيکن جايي در تيم سيتي ندارد. مانچيني گفت: در اين لحظه چندان اهميتي ندارد که در خصوص آينده صحبت کنيم. کارلوس در حال حاضر به دليل 6 ماه دوري از ترکيب تيم در شرايط کاملا آرماني قرار ندارد. با اين حال او با باشگاه قرارداد دارد و مي تواند به فرم ايده آل خود دست پيدا کند. ديدار تيم هاي فوتبال منچسترسيتي و منچستري يونايتد در هفته سي و ششم رقابتهاي ليگ برتر روز دوشنبه هفته جاري در ورزشگاه "اتحاد" برگزار خواهد شد. يونايتد با 83 امتياز در صدر جدول قرار دارد و من سيتي با 80 امتياز در رده دوم جاي گرفته است.
Last edited by Alinho; 29-04-2012 at 16:04.
سلام
همین الان تو سایت شبکه 3 نوشته بود بازی امشب من یونایتد و من سیتی زنده ساعت 23:30 پخش میشه
البته اگه سر حرفشون وایسن
سی تی رو به خاطر مانچو دوست دارم تبریک میگم بردشو و احتمال قهرمانیشو
بازی قشنگی بود و سیتی انصافا خوب بازی کرد و حقش برد بود
دیشب خیلی لذت بردم.
یادمه وقتی یونایتد به سیتی رسید(۵ امتیاز رو رسید)فکر کردن کار تمومه!
وقتیم که اختلاف شد ۸ امتیاز به نظر خوش بین ترین هوادار سیتی هم دیگه سیتی شانسی نداشت!
ولی مانچینی نشون داد که خیلی کار درسته،
تو بازی دیروزم یونایتد حتی شوتی تو چارچوب نداشت.
دیگه بازی با نیوکاسل مثل فیناله.
ورزش۳: شاگردان مانچو که با پيروزي 1-0 مقابل منچستريونايتد به صدر جدول ليگ برتر راه پيدا کردند، براي قهرماني به پيروزي در دو ديدار باقي مانده مقابل نياز دارند. روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، تاکيد کرد ديدار پيش روي تيمش مقابل نيوکاسل، از ديدار مقابل منچستريونايتد دشوارتر است. شاگردان مانچو با پيروزي 1-0 مقابل منچستريونايتد به صدر جدول ليگ برتر راه پيدا کردند و براي قهرماني به پيروزي در دو ديدار باقي مانده مقابل نياز دارند. مانچيني در گفتگو با خبرنگاران گفت: ديدار مقابل نيوکاسل سخت ترين ديدار ما خواهد بود. شايد عجيب به نظر برسد اما همين طور است. آنها فصل فوق العاده اي داشتند و براي رسيدن به چمپيونزليگ تلاش مي کنند. مربي آنها يکي از بهترين مربيان ليگ برتر است و مطمئنا ديدار سختي خواهد بود. ديدار يکشنبه، مانند فينال چمپيونزليگ است. ما دو ديدار مقابل نيوکاسل و کوئينزپارک رنجرز در پيش داريم. بايد تا هفته آخر تمرکزمان را حفظ کنيم. تبس در هفته هاي اخير بازي هاي بسيار خوبي به نمايش گذاشته و به همين دليل مانچيني از ماندن او استقبال کرد. او در پاسخ به اين سوال که آيا اين مهاجم آرژانتيني فصل آينده هم در اين تيم خواهد ماند، گفت: چرا که نه؟ او قرارداد دارد و بازيکن خوبي هم هست. البته ما در حال حاضر بايد روي ديدار مقابل نيوکاسل تمرکز کنيم.
نمیدونم منچستر سیتی هم در این بخش قوتبال پی سی ورلد طرفدار داره یا نه !
ولی از حق نگذریم این تیم خیلی زیبا و اصولی بازی میکنه !
به نظر من تنها خرید بازیکن اصلا نمیتونه تیمی رو به این سطح برسونه و تحول اصلی در این تیم رو مانچینی ایجاد کرده![]()
مانچینی نشون داد که واقعا مربی بزرگیه.
۸ امتیاز رو رسوند!
۸ امتیاز!
انصافا از حق نگذریم حق سیتی بود.
۲ بازی هم یونایتد رو برد.
تو همه ی بازی های خانگیش هم برد به غیر از تساوی ۳-۳ با ساندرلند.
هازارد و توافق نهايي با منچسترسيتي
هافبک بلژيکي ليل فرانسه از توافق نهايي خود با باشگاه منچسترسيتي خبر داد.
در حالي که سرآلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ چند بار از علاقه خود براي جذب ادين هازارد ستاره ليل فرانسه خبر داد اين بازيکن اعلام کرد که هفته گذشته براي مذاکره با منچسترسيتي به انگليس سفر کرده است.
اين بازيکن بلژيکي که فصل گذشته به عنوان بهترين بازيکن ليگ فرانسه انتخاب شد و در اين فصل هم از گزينههاي اصلي کسب اين عنوان است پس از پيروزي دو بر صفر تيمش در هفته سي و ششم رقابتهاي ليگ فرانسه، در مورد حضورش در سيتي گفت: بله. من هفته پيش به انگليس رفتم و با مسئولان باشگاه منچسترسيتي به توافق رسيدم، فصل آينده پيراهن فيروزهاي اين تيم را خواهم پوشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =
ورزش۳: سر الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد دراظهارنظري شگفت انگيز گفت که ' روبرتو مانچيني' او را به ياد ' خوزه مورينيو' مي اندازد در زماني که سرمربي چلسي بود. اشاره فرگوسن به جنگي رواني بود که مورينيو در زمان سرمربيگري چلسي به راه انداخته بود. سرمربيان منچسترسيتي و منچستريونايتد در روزهاي اخير در جنگ لفظي بر سر قهرماني ليگ برتر هستند. آخرين تير را مانچيني در پايان هفته شليک کرد و گفت پيروزي برابر کويينز پارک رنجرز براي تصاحب جام قهرماني کافي است و همين حرف، آتش خشم سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد را شعله ور کرد. سرمربي ايتاليايي اين سخنان را با اين هدف گفت که فشارها را از روي تيمش بردارد، دقيقا مشابه کاري که مورينيو درزمان هدايت چلسي مي کرد و هميشه تيترهاي رسانه ها درباره او بود. آن زمان فرگوسن با چالشي بزرگ روبرو بود تا ثابت کند بهتر از سرمربي پرتغالي است . او اکنون اذعان مي کند که با مانچيني هم چنين چالشي دارد. فرگوسن گفت: ما بايد با شيوه مربيگري و مديريت خوزه مبارزه کنيم که بسيار هم موثر بود. او کاري فوق العاده در چلسي انجام داد. وي افزود:مي دانيد که مقابل يک مربي بسيار باهوش قرار داريد. با پول رو دررو نيستيد بلکه با تيمي بسيار منسجم و متحد روبرو هستيد. سرمربي منچستريونايتد اضافه کرد: شکست دادن آنها سخت بود. سيتي هم در حال حاضر بسيار مشابه چلسي در آن زمان است. برخي از بازيکنانش فصل هاي شاخصي را پشت سرگذاشته اند. وقتي که شما در ليگ پيروز و قهرمان مي شويد معنايش اين است که پنج يا شش بازيکن تيم در همه اوقات خوب بوده اند. سيتي هم در اين سال همين طور بوده است. آنها در اغلب اوقات کارشان را خوب انجام دادند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)