سلام به همه دوستان
به نظر منم EGREAT R160 PRO خیلی بهتر از این سینما های خانگی باشه البته با توجه به اختلاف قیمتشون البته از لحاظ مدیا پلیری منظورم هست چونکه سینما خانگی های بالای 800 تومن دارند پول بلندگو ها و به خصوص زیبایی و دکورشون رو میگیرند
خودم یه گیرنده دیجیتال بلوسنس دارم به قیمت 90 تومن هم خریدم که مقایسه یه گیرنده دیجیتالی با یه سیستم بالای 800 تومن سینمای خانگی کار اشتباهی هست اما فقط برای اطلاع عرض کنم تا حالا فقط فرمت wmv رو نتونسته بخونه اما در حد خودش یچیز خفنیه mkv با زیر نویس پخش میکنه vob که مال dvd player هست رو پخش میکنه avi و توی این فرمت ها با زیرنویس مشکلی نداره
خروجی hdmi داره و تصاویر رو با کیفیت 1080p نشون میده یه چیز جالب تر این که فیلم 3 بعدی هم نشون میده یه سرچی تو اینترنت هم بکنید مطمین تر بشید
قصدم معرفی گیرنده نبود بلکه نشان دادن این موضوع بود که 800 تومن و به بالا برای یه سینمای خانگی مسخره هست اگر میخوای قوی ترین پلیر جهان رو داشته باشه یه لپ تاب با خروجی hdmi بگیر و تمامی کدک های تصویری رو روش نصب کن اونوقت تمامی فرمت ها و زیر نویس ها و ... رو پخش میکنه واما بهترین و به صرفه ترین کار اینه که یکی از این دستگاه هایی که فقط و فقط مخصوص مدیاپلیری هست مانند EGREAT R160 PRO یا WD HD Media player
رو بگیر و با بقیه پولت اسپیکر های قدرتمند edifire C6 رو تهیه کن و اونوقت تفاوت رو حس کن
و اگر فیلمی رو این مدیا پلیر ها ساپورت نکنند دیگر بعید هست هیچ سینمای خانگی دیگری اونا رو نشون بده