موافقم
موافقم
موافقم
موافقم
والا من خودم تا پارسال دستم تیپ 2 مدل اخر 86 بود ولی اون هم موتورش عین همینا بود و کم می اورد.
کاملا حرف دوستمون درسته تیپ 2 قدرتش فقط 75 هست چطوری میخواد با یه خودروی که قدرتش 110 هست یکسان باشه و شما حتما در مقابل همین ماشین های بالاتر از خودش شاید میگین کم میاره
قدرت 206 تیپ 2 یه چیزی تو مایه های پراید جدیدا هست و با توجه به اینکه ضریب دنده های سبکتری هم داره ( به خاطر کم شدن مصرف) حتی برتری نسبت به پراید های جدید انچنان که باید نداره
شما سعی کن با قیافه تندر کنار بیای ( همانطور که خیلی ها اومدن ) و تندر فول بخر بهترین بازدهی بهترین قیمت
بقیه ماشین ها یه جاشون میلنگه
من ٢٠٦ تيپ ٣ رو مثال زدم . به اين نتيجه رسيدم تندر ٩٠ معقول ترين ماشين ارزون قيمته .
موتور تیپ 2 با 3 هیچ فرقی نداره
بهترین انتخاب رو کردی تندر واقعا ماشینه خوبی هست
اگه زیاد ماشین رو راه نمیبری بنزینی رو بگیر و دوگانه رو بیخیال شو چون خودش کم مصرف هست
سلام دوستان من چند مدت پیش پارس ای ال ایکس داشتم و الان یه ef7مدل اخر 90 دارم..خداییش اگه با انصاف بگم ef7بهتره از پارس...من تست کردم تو سرعت 100 کیلومتر پارس absتو 21متر توقف کامل کرد ولی ef7تو 19متر...اتاق پارس خیلی زود به سر و صدا میفته من از وقتی این سمند رو گرفتم خداییش بجز سوختش پولی خرج موتورش نکردم...از نظر شتاب هم سمند سریعتر شتاب میگیره هردو 16سوپاپن ولی قدرت موتور ef7 بیشتره...از نظر امنیت هم معلومه سر پیچها تعادل سمند خیلی بالاست ولی پارس نه...موفق باشید
الان که دیگه پارس lx صفر موجود نیست.
به نظرم سمند های ef7 گازی چون میگن که دیگه همه قطعاتش ایرانیه بهتر از پارس به هر جهت(البته به غیر از ظاهر بیرونی!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)