من یک درخواست دارم از باز کننده تاپیک اینترنت پرسرعت کجاش پر سرعت اگر امکان داره بنویسید لاک پشتی چرا چیزی رو که وجود نداره مینوسید![]()
من یک درخواست دارم از باز کننده تاپیک اینترنت پرسرعت کجاش پر سرعت اگر امکان داره بنویسید لاک پشتی چرا چیزی رو که وجود نداره مینوسید![]()
نه دوست عزيز نبايد ساكت نشست ولي با اين كارا هم چيزي درست نميشهیعنی منظور شما اینه که دیگه ما کاری نکنیم و بشینیم واسه این مسئول های بی کفایت کف بزنیم ؟
آخه بابا ما چیمون از زامبیا کمتره ؟ هاااااااااااااااااااااااا اان؟
2- گير سه پيچ بديم به سايت هاي خبر گزاري هاي داخلي كه در اين مورد گزارش تهيه كنن ( به نظر من بهترين كار اينه كه هركي ميتونه بره تو سايت << صرفا جهت اطلاع >> اخبار 20:30 و از اونا در خواست كنه يه گزارش در اين مورد تهيه كنن توجه كنيد كه هرچي تعداد درخواست كننده ها بيشتر باشه موضوع زود تر پيگيري ميشه)
داداش خود 20.30م دستش با اینا توی یک کاسست اون موقعی که اومد گیر 3 پیچ به فروش حجمی نت داد اخرش چی شد؟ هیچی
کلا یه سریا از سرعت زیاد نت ترس دارن که البته حقم دارن
عزیز مثل اینکه حواست نیست کجا داری زندگی می کنی !اینجا ایران است ! اعتراض = ا.عـ.د.ا.م !
دیروز دو تا خبر دیدم که به نظرم جالب اومد بهتره شما هم ببینید .
برای مشاهده ی متن کامل خبر روی تیتر آن کلیک کنید .
با یک جستجوی بسیار ساده میتوان دید که لینک 24 مگابیت بر ثانیه اختصاصی در کشورهای توسعه یافته حدودا 30 دلار استف ولی در ایران در حدود 12 میلیون تومن ماهانه هزینه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطهری با اشاره به اینکه وجود هرگونه کم فروشی در عرصه پهنای باند اینترنت مربوط به ضعف نظارتی است که باید از سوی سازمان تظیم مقررات و سایر ارگانهای نظارتی مورد بررسی قرار گیرد، ادامه داد: با این وجود به طور قطع این مشکل به صورت اساسی حل نخواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)