تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: آیا cinema 3d ال جی full hd هست به تبلیغات دروغ بر علیه این محصول پایان دهید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با تشکر ولی من با حرف شما موافق نیستم .
    مثلا تو سایت معتبر p30world.com الجی رو برتر دونسته و پاناسونیک رو ننوشته این به معنی بد بودن یا به حساب نیاوردن تلویزیون پاناسونیک نیست . اینم لینکش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو سایت معتبر toptenreviews.com پاناسونیک رو آورده و الجی رو هم بعد از اون
    با تشکر
    در ضمن یه نکته ای
    این اعداد و ارقام کنتراست یا اسم اکتیو و پسیو و مقایسه ی تلویزیون ها رو ول کنید . با لذت فیلمتون رو نگاه کنید .
    اینا همش مشکل انسانه که یا مال خودش رو از مال بقیه بهتر می دونه یا مرغ همسایه غازه!!!
    با لذت فیلمتون رو ببینید . این تلویزیون ها اونقدر تفاوت ندارند که با هم جر و بحث می کنید !!! هدف فقط اطلاع رسانیه . که اگه کسی خواست تلویزیون بگیره راهنمایی بشه .
    حتی تشخیص 1080p از 720p کار سختیه (من روی بعضی افراد امتحان کردم ، اگه بهشون بگی این 1080p یه اون 720p می گه آره کیفیتش بهتره ، در صورتی که من اشتباهی بهش گفتم ، همش بستگی به ذهنیت قبلی آدم داره!!!) ببخشید بحث روانشناسی شد !!!
    جالبه ، من کل شیراز و گشتم برای تست تصویر سامسونگ ولی یک از نمایندگی هاش هم عینک آماده برای ارائه به مشتری نداشت ولی الجی 20 نفر 20 نفر عینک می داد تا مردم تست کنن . من مجبور شدم خونه ی آشناهام تست کنم ...
    با تشکر دوباره !!!

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

یه چیز دیگه ، می خوام تاپیک سنگین نشه از نقل قول استفاده نمی کنم .
    دوستان 1080i فول اچ دی نیست . کیفیت ها به این ترتیبن :
    1080p FHD
    720p HD
    1080i
    .
    .
    .
    اولا سلام همشهری
    دوما بعضی از سایتها بدون اینکه کارشناسای خودشون تلوزیون رو تست کنند(البته اگه کارشناس داشته باشند) از این ور اونور یا بر اساس تبلیغات یا بر اساس میزان فروش یا مثلا خدمات به مشتری و ... رتبه بندی میکنند اما سایتهایی که vt30 پاناسونیک رو به عنوان بهترین TV انتخاب کردند که تعدادشون هم کم نیست مثل سایت معتبر hdtvtest اگه لینک سایتها رو بذارم میبینید که کارشناسای خبره مو به مو تلوزیون رو تست کردند و نتیجه رو قرار دادند و از روی نتیجه میتونید بفهمید که این تلوزیون کجای داستان قرار داره!
    من اصلا تعصبی روی پاناسونیک ندارم و به نظرم هم کلی ایراد داره
    اما اینکه همشون مثل هم هستند یه جمله سطحی و غیر کارشناسی است
    عصر عصر رقابته و اکثر کسانیکه میخوان جنسی رو بخرند تا "هم فیها خالدون" اون کالا رو در نیارن نمیخرند و اینجوری نیست که بگن همشون مثل همن! اگه قرار بود مردم با این دید جلو برن که الان Xvision بازار آمریکا و اروپارو فتح کرده بود!
    ال جی برند خوب و قابل اعتمادی هست و خودم بخاطر پسیو بودنش میخواستم بخرم که به دلایلی منصرف شدم
    اما باز میگم در این لحظه گفتن اینکه پلاسماهای ال جی کیفیت تصویر دو بعدی در حد پاناسونیک دارند بسیار دور از واقعیته!
    موفق باشید.

2. 5 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید که این حرف میزنم:
    شما اطمینان دارید که اون تلویزینی که جایزه برده همون تلویزنی است که گلدیران وارد کرده؟
    با همون پنل؟
    شما اطمینان دارید که ال جی که در داخل ایران است از پنل IPS استفاده کرده؟
    لطفا پاسخ بنده را بدهید تا جواب شما را بدم.
    ببخشید من جواب می دم
    نه ، قطعا این طور نیست ،اگر به سایت الجی نسخه ی english بری می بینی اصلا تویزیونی با نام lw65100 وجود خارجی نداره ،
    روی جعبه ی lw65100 من نوشته بود trumotion 200hz
    در صورتی که در سایت trumotion 240hz بوده!!!
    و حتی نوشته دانگل در جعبه موجوده ولی نیست ، البته بعید می دونم با این جوایزی که میدن ( تا 700 تومن پول نقد ، 9 عینک ، مودم وایرلس ، اینترنت رایگان 1 سال ((البته به درد عمشون می خوره 3 گیگ حجم برای 1 سال ))) و1 فیلم بلوری ) تلویزیون همون باشه ، ولی بالاخره ما هم مجبوریم ....
    البته من نگفتم که نباید به این چیزا توجه داشت (مقایسه ی دقیق رو میگم ، من خودم کلی تحقیق کردم ) ولی با این اوصاف و تو این ..... بیشتر از این هم نمی شه توقع داشت ، صد البته که کیفیت تصویر vt30 پاناسونیک بسیار بالاست ، در این شکی نیست ، ولی قیمت و جوایز و در کل همه چیز را مقایسه کنید ، در صورتی که برای یک خانواده ی معمولی تفاوت بین کیفیت این تلویزیون ها به سختی قابل تشخیص است . ( البته در محیط های پرنور کفه ی ترازو به سمت الجی است )

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

اولا سلام همشهری
    دوما بعضی از سایتها بدون اینکه کارشناسای خودشون تلوزیون رو تست کنند(البته اگه کارشناس داشته باشند) از این ور اونور یا بر اساس تبلیغات یا بر اساس میزان فروش یا مثلا خدمات به مشتری و ... رتبه بندی میکنند اما سایتهایی که vt30 پاناسونیک رو به عنوان بهترین TV انتخاب کردند که تعدادشون هم کم نیست مثل سایت معتبر hdtvtest اگه لینک سایتها رو بذارم میبینید که کارشناسای خبره مو به مو تلوزیون رو تست کردند و نتیجه رو قرار دادند و از روی نتیجه میتونید بفهمید که این تلوزیون کجای داستان قرار داره!
    من اصلا تعصبی روی پاناسونیک ندارم و به نظرم هم کلی ایراد داره
    اما اینکه همشون مثل هم هستند یه جمله سطحی و غیر کارشناسی است
    عصر عصر رقابته و اکثر کسانیکه میخوان جنسی رو بخرند تا "هم فیها خالدون" اون کالا رو در نیارن نمیخرند و اینجوری نیست که بگن همشون مثل همن! اگه قرار بود مردم با این دید جلو برن که الان Xvision بازار آمریکا و اروپارو فتح کرده بود!
    ال جی برند خوب و قابل اعتمادی هست و خودم بخاطر پسیو بودنش میخواستم بخرم که به دلایلی منصرف شدم
    اما باز میگم در این لحظه گفتن اینکه پلاسماهای ال جی کیفیت تصویر دو بعدی در حد پاناسونیک دارند بسیار دور از واقعیته!
    موفق باشید.

ببخشید یادم رفت سلام همشهری!

ولی این واقعا خارج از انصافه ، مثلا این سایت hdtvtest هنوز برترین تلویزیون الجی ( lw98000) (اولین تلویزیون سه بعدی nano full led 3d ) رو هیچی یه مدل پایین تر از اون (lw65000) رو باز هیچی یه مدل از اون پایین تر lw57000و یا مدل های جدید پلاسما رو هم بررسی نکرده ، شرط اعلام برتری یک تلویزیون ، بررسی همه ی تلویزیون ها ست .
    در این سایت حتی از کمپانی معروف و بسیار معتبری چون فیلیپس یا شارپ هنوز بررسی نوشته نشده ،
    به هر حال خارج از هر گون طرفداری بی جا vt30 واقعا تلویزیون خوبیه ،
    Last edited by l2eza.d; 23-01-2012 at 16:11.

4. 4 کاربر از l2eza.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر
    سایتای خود تلویزیون های رو که قبول داری ؟؟
    بهترین 3d الجی در حال حاضر lw98000 ه .
    کنتراستش 10,000,000:1
    d8880 در حال حاضر بهترین 3d سامسونگه
    کنتراستش :
    25,000,000:1
    ببخشید کپی کردم وارونه شده ،
    (به زیون خودمون )
    اینم لینکاش :
    تو قسمت SPECIFICATIONS
    و یه نکته ی دیگه : فعلا که دانگل 100000 تومن هست ، حتی خود الجی هم میگه (من پرسیدم )
    و تروموشن سامسونگ 960 ولی الجی 480 که البته با پسیو بودن جبران می شه .
    در کل زاویه دید کمش در فواصل کمتر از 2.5 متر مشکل ایجاد می کنه .
    یه مشکل دیگه که من باهاش دارم اینه (شاید من راه حلشو بلد نیستم ،
    هر با که تلویزیون رو روشن می کنم . باید از قسمت
    input>simplink>speaker>home theater رو انتخاب کنم تا سینما روشن بشه و با کنترل تلویزیون کار کنه در صورتی که تو سامسونگ با allshare همزمان روشن می شن و کار می کنه.)

رفیق این کنتراستی که اینجا میبینی کاملا دروغه حتی همون تروموشنی که زده:سامسونگ پیارسال ادعا کرده بود و توی تبلیغاتش اعلام کرده بود که تونسه با زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه رسیده در صورتی که اصلا با این پنلی که سامسونگ استفاده می کنه یه همچین چیزی کاملا دروغه.
    تا الان ال جی و شارپ برای ساخت صفحه نمایشگر ipad3 داشتند رقابت می کردن البته این رو بگم که تموم محصولات اپل تا الان از نمایشگر های ال جی استفاده می کنند.ولی ال جی با معرفی رتینای خودش تونست تولید صفحه نماشیگر ipad3 رو به خودش اختصاص بده البته سامسونگ هم یه نمایشگر رتینا معرفی کرد ولی به پای ال جی نرسید.این کنتراست های سامسونگ کاملا دروغه چون 25000000 به ازای هرنقطه قیمت tv رو روی 7 تا 8 میلیون میبره در صورتی که با 4 تومن میشه این tv رو خرید.
    الان توشیبا یه tv تولید کرده به ادعای خودش 15 میلیون کنتراستشه ولی وقتی با کنتراست 5 میلیون ال جی مقایسه شده فهمیدن این کنرتراست واقعی tv نیست.
    این مقاله رو بخون تا متوجه بشی این پنل ها چقدر با هم فرق دارن:
    فناوري VA در مقايسه با فناوري IPS
    توليد پنلهاي ال سي دي با فناوري هاي مختلفي صورت مي گيرد.
    1- فناوري TN ارزانترين
    2- فناوري VA قيمت متوسط : سامسونگ
    3- فناوري IPS گرانترين : ال جي
    ارزانترين پنل در واقع از قديمي ترين فناوري يعني TN استفاده مي كند و گرانترين پنل از فناوري IPS و مشتقات آن استفاده مي كند.
    در فناوري پنلهاي اوليه (Twisted Nematic) بعلت شكل قرارگيري مولكولهاي كريستل مايع اشكالاتي مانند محدوديت زاويه ديد و رنگهاي غير طبيعي ديده مي شود.

اين مشكلات در فناوري VA كمتر گرديد ولي از بين نرفت. سامسونگ با استفاده از فناوري SPVA باز هم در توليد رنگ و بهبود زاويه ديد گامي برداشت ولي به هيچ شكل قابل مقايسه با فناوري IPS كه LG PHILIPS از آن استفاده مي كند نيست.
    محدوديت زاويه ديد فناوري VA در مقايسه با بقيه فناوري ها در شكل زير كاملا قابل مشاهده است.

تصور كنيد تصويري كه شما از ال سي دي خود مي بينيد تصوير هاي ستون وسط باشد.اگر صفحه نمايش را كمي براست يا چپ مايل كنيم تصاوير پنلهاي سمت چپ (IPS) كه ساخته ال جي هستند تغييري نمي كنند ولي تصاوير پنلهاي سمت راستي (VA) كه ساخته سامسونگ هستند تغيير مي كنند.
    مشكل بعدي پنلهاي VA مشكل پاسخ زماني است. پاسخ زماني در پنلهاي VA و مشتقات آن باز هم بيشتر از پنلهاي IPS است . با توجه به اينكه شركتهاي بزرگي همچون اپل در توليدات خود مثل Iphone و Ipod بعلت پاسخ زماني بهتر از پنلهاي IPS استفاده مي كنند تبليغات خلاف واقع شركتهاي توليد كننده پنل VA پاسخ زماني حدود 1 ميلي ثانيه را عنوان مي كند كه كاملا غير طبيعي است. در شكل زير مقايسه اي بين پاسخ زماني پنلهاي IPS از ال جي و پنل VA از سامسونگ مي بينيد.

همانطور كه در تصوير سمت چپ ( IPS از ال جي ) مي بينيد فيلمهاي اكشن و حادثه اي كه در آن سرعت تغيير تصوير زياد است در پنل سمت چپ بدون لرزش ديده مي شود در حاليكه در پنل سمت راست (VA از سامسونگ ) بعلت پاسخ زماني ضعيفتر تصوير همراه لرزش و پسماند تصاوير قبلي ديده مي شود.
    موضوع بعدي حساسيت نسبت به ضربه مي باشد.
    در پنلهاي (IPS ) بعلت شكل قرار گيري مولكولهاي كريستال مايع هنگامي كه روي پنل فشار وارد مي كنيم در نور و رنگ
    صفحه تغييري مشاهده نمي كنيم ولي اين موضوع در پنلهاي (VA ) بصورت عيب زير خود را نشان مي دهد.

همچنين در هنگام نمايش فيلم اين عيب به شكل پسماند تصاوير قبلي مشاهده مي شود.

در مجموع بعلت پيچيدگي فناوري استفاده شده و مزاياي آن نسبت به بقيه توليد كنندگان پنل , پنلهاي IPS گرانتر از پنلهاي VA هستند.
    واین رو هم میدنی که تا الان tv به نازکی و طراحی sl900 نرسیده که تولید انبوه شده باشه.
    البته oled ال جی رو نباید در نظر بگیریم چون 100000 هرتز فقط تروموشنش هست و اندازشم که 4 میلی متر کنتراستشم که تا حالا توی دنیا دیده نشده البته یه کم زیادی قیمتش بالاست

6. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما اطمینان دارید که اون تلویزینی که جایزه برده همون تلویزنی است که گلدیران وارد کرده؟
    با همون پنل؟
    از نظر پنل و قطعات بله.چون قطعات همه همونایی هستند که توی کره تولید میشن.فقط توی ایران مونتاژ میشن اونم با دستگاه های خودکار نه دست که بگیر پیچش رو شل سفت بستن و اگه هم نبودند کره هیچ وقتی tv هاش اونایی که خودش مونتاز می کنه رو تا یه مدتی وارد بازار نمیکرد بعد بده دست گلدیران.تازه گلدیران نماینده ی ال جی هست و نماینده های کره در ایران نظارت می کنند.
    الی جی نمیاد واسه اینکه سود بیشتر بکنه و یک سری داخل کشور خودمون سود بیش از حد بکنن اسم برندش رو خراب کنه
    بله مطمئنم.پنل همون پنله ips هست.
    دیگه کلا میشه با چند تا تست فهمید
    Last edited by mehdi speed 700; 23-01-2012 at 19:49.

8. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر ولی من با حرف شما موافق نیستم .
    مثلا تو سایت معتبر p30world.com الجی رو برتر دونسته و پاناسونیک رو ننوشته این به معنی بد بودن یا به حساب نیاوردن تلویزیون پاناسونیک نیست . اینم لینکش
    تو سایت معتبر toptenreviews.com پاناسونیک رو آورده و الجی رو هم بعد از اون
    با تشکر
    در ضمن یه نکته ای
    این اعداد و ارقام کنتراست یا اسم اکتیو و پسیو و مقایسه ی تلویزیون ها رو ول کنید . با لذت فیلمتون رو نگاه کنید .
    اینا همش مشکل انسانه که یا مال خودش رو از مال بقیه بهتر می دونه یا مرغ همسایه غازه!!!
    با لذت فیلمتون رو ببینید . این تلویزیون ها اونقدر تفاوت ندارند که با هم جر و بحث می کنید !!! هدف فقط اطلاع رسانیه . که اگه کسی خواست تلویزیون بگیره راهنمایی بشه .
    حتی تشخیص 1080p از 720p کار سختیه (من روی بعضی افراد امتحان کردم ، اگه بهشون بگی این 1080p یه اون 720p می گه آره کیفیتش بهتره ، در صورتی که من اشتباهی بهش گفتم ، همش بستگی به ذهنیت قبلی آدم داره!!!) ببخشید بحث روانشناسی شد !!!
    جالبه ، من کل شیراز و گشتم برای تست تصویر سامسونگ ولی یک از نمایندگی هاش هم عینک آماده برای ارائه به مشتری نداشت ولی الجی 20 نفر 20 نفر عینک می داد تا مردم تست کنن . من مجبور شدم خونه ی آشناهام تست کنم ...
    با تشکر دوباره !!!

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

یه چیز دیگه ، می خوام تاپیک سنگین نشه از نقل قول استفاده نمی کنم .
    دوستان 1080i فول اچ دی نیست . کیفیت ها به این ترتیبن :
    1080p FHD
    720p HD
    1080i
    .
    .
    .

کاملا موافقم:طبق تحقیقاتی که توسط آزمایشگاه های مخصوص نمایشگر ها شده معلوم شده که تصویر full hd فقط از فاصله ی 2 متری قابل تشخیصه.ولی اینکه شما میگین کیفیت برند ها فرق نداره واقعا یه کم مشکل داره چون من یه فردی هستم که خیلی زود به یه مشکل پی میبرم اگه پول داشتم به جای اینکه lw57000 بخرم میرفتم یه lw95000 میگرفتم.ولی از قدیم میگن هر چی پول بدی خربزه بیشتر میخوری.
    در مورد اون کیفیت ها هم که نوشتین اولیش درسته ولی دومیش اشتباهه بعد از 1080p تصویر hd 720p نیست بلکه 1080i هست ولی چون از تکنولوژی interlaced استفاده می کنه کیفیتش پایین تر از 1080p هست.که ال جی هم اعلام کرد که 3dtv هاش full hd هستند و گواهینامه هم گرفت

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

ببخشید من جواب می دم
    نه ، قطعا این طور نیست ،اگر به سایت الجی نسخه ی english بری می بینی اصلا تویزیونی با نام lw65100 وجود خارجی نداره ،
    روی جعبه ی lw65100 من نوشته بود trumotion 200hz
    در صورتی که در سایت trumotion 240hz بوده!!!
    و حتی نوشته دانگل در جعبه موجوده ولی نیست ، البته بعید می دونم با این جوایزی که میدن ( تا 700 تومن پول نقد ، 9 عینک ، مودم وایرلس ، اینترنت رایگان 1 سال ((البته به درد عمشون می خوره 3 گیگ حجم برای 1 سال ))) و1 فیلم بلوری ) تلویزیون همون باشه ، ولی بالاخره ما هم مجبوریم ....
    البته من نگفتم که نباید به این چیزا توجه داشت (مقایسه ی دقیق رو میگم ، من خودم کلی تحقیق کردم ) ولی با این اوصاف و تو این ..... بیشتر از این هم نمی شه توقع داشت ، صد البته که کیفیت تصویر vt30 پاناسونیک بسیار بالاست ، در این شکی نیست ، ولی قیمت و جوایز و در کل همه چیز را مقایسه کنید ، در صورتی که برای یک خانواده ی معمولی تفاوت بین کیفیت این تلویزیون ها به سختی قابل تشخیص است . ( البته در محیط های پرنور کفه ی ترازو به سمت الجی است )

---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

ببخشید یادم رفت سلام همشهری!

ولی این واقعا خارج از انصافه ، مثلا این سایت hdtvtest هنوز برترین تلویزیون الجی ( lw98000) (اولین تلویزیون سه بعدی nano full led 3d ) رو هیچی یه مدل پایین تر از اون (lw65000) رو باز هیچی یه مدل از اون پایین تر lw57000و یا مدل های جدید پلاسما رو هم بررسی نکرده ، شرط اعلام برتری یک تلویزیون ، بررسی همه ی تلویزیون ها ست .
    در این سایت حتی از کمپانی معروف و بسیار معتبری چون فیلیپس یا شارپ هنوز بررسی نوشته نشده ،
    به هر حال خارج از هر گون طرفداری بی جا vt30 واقعا تلویزیون خوبیه ،

با این کلمه ی شارپ و فیلیپس کاملا موافقم درسته زیاد تولید ندارن نسبت به سامسونگ و ال جی میگم ولی واقعا کیفیت های فوق العاده بالایی دارن به خصوص فیلیپس.شارپ هم که با این کواترون تونسته خیلی هارو به سمت خودش جذب کنه

---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

با همون پنل؟

شما خوب هستی آقا هادی

10. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از نظر پنل و قطعات بله.چون قطعات همه همونایی هستند که توی کره تولید میشن.فقط توی ایران مونتاژ میشن اونم با دستگاه های خودکار نه دست که بگیر پیچش رو شل سفت بستن و اگه هم نبودند کره هیچ وقتی tv هاش اونایی که خودش مونتاز می کنه رو تا یه مدتی وارد بازار نمیکرد بعد بده دست گلدیران.تازه گلدیران نماینده ی ال جی هست و نماینده های کره در ایران نظارت می کنند.
    الی جی نمیاد واسه اینکه سود بیشتر بکنه و یک سری داخل کشور خودمون سود بیش از حد بکنن اسم برندش رو خراب کنه
    بله مطمئنم.پنل همون پنله ips هست.
    دیگه کلا میشه با چند تا تست فهمید
    خواب باید بگم کاما در اشتباه هستید.
    کلا در سری های 2011 پنل های ال جی شدن تخم مرغ شانسی.
    فیلم هایی که از پنل ها گرفتم در سایت موجود است.
    و کلا بنده بدون دلیل هیچ حرفی نمیزنم.
    خوشحال میشم نظر خودتان در مورد فیلم اعلام کنید.
    و بگید ایا ال جی به خاطر سود بیشتر این کاره کرده؟
    در اون فیلم کاملا نمایان است که ال جی یا گلدیران به خاطر سود بیشتر از پنل های مختلف استفاده کرده است.
    در صورت کم بودن فیلم.
    این امکان برای من موجود است .
    از انبار 2 پنل اکبند بیرون بیارم.(هم مدل)
    بازش کنم از هر کدومش فیلم بگیرم ببینید ایا 2 پنل استفاده شده در ان فرق میکند یا نه.
    در صورت نیاز اعلام کنید تا در زمان حداکثر هفته این فیلم را اماده کنم هر چند که در فیلم هایی که در سایت قرار دارد کاملا نمایان است.
    (نکته :منظور از پنل مختلف ips/va هست)
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 23-01-2012 at 21:47.

12. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواب باید بگم کاما در اشتباه هستید.
    کلا در سری های 2011 پنل های ال جی شدن تخم مرغ شانسی.
    فیلم هایی که از پنل ها گرفتم در سایت موجود است.
    و کلا بنده بدون دلیل هیچ حرفی نمیزنم.
    خوشحال میشم نظر خودتان در مورد فیلم اعلام کنید.
    و بگید ایا ال جی به خاطر سود بیشتر این کاره کرده؟
    در اون فیلم کاملا نمایان است که ال جی یا گلدیران به خاطر سود بیشتر از پنل های مختلف استفاده کرده است.
    در صورت کم بودن فیلم.
    این امکان برای من موجود است .
    از انبار 2 پنل اکبند بیرون بیارم.(هم مدل)
    بازش کنم از هر کدومش فیلم بگیرم ببینید ایا 2 پنل استفاده شده در ان فرق میکند یا نه.
    در صورت نیاز اعلام کنید تا در زمان حداکثر هفته این فیلم را اماده کنم هر چند که در فیلم هایی که در سایت قرار دارد کاملا نمایان است.
    (نکته :منظور از پنل مختلف ips/va هست)
    با تشکر.
    هادی

والله آقا هادی یکی از نشونه های پنل ips اینه که وقتی فشارش میدی سفید نمیشه زاویه دیدش هم عالیه.
    این رو من توی دوسری tv 5600 که کره زده بود و 57000 خودم که ماله گلدیرانه میگم.و اینم بگم کفیفیت محصولات یکیه چون قطعات که همون قطعاته و با دستگاه هم مونتاژ میشن.حالا اینکه گلدیران چیکار می کنه نمیدونم ولی اگه شما میتونی یه فیلم واسه ی من بزاری واقعا ممنوننت میشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

والله آقا هادی یکی از نشونه های پنل ips اینه که وقتی فشارش میدی سفید نمیشه زاویه دیدش هم عالیه.
    این رو من توی دوسری tv 5600 که کره زده بود و 57000 خودم که ماله گلدیرانه میگم.و اینم بگم کفیفیت محصولات یکیه چون قطعات که همون قطعاته و با دستگاه هم مونتاژ میشن.حالا اینکه گلدیران چیکار می کنه نمیدونم ولی اگه شما میتونی یه فیلم واسه ی من بزاری واقعا ممنوننت میشم
    درست دوست عزیز .
    پنل های ips فشار میدی سفید نمیشه.
    اما تو فیلم هایی که من در سایت قرار دادم.
    در یک مدل مشابه یکی سفید میشه یکی نمیشه.
    اونی که سفید میشه فضای دید کاملا افتضاحی داره.
    برای همین دیگه من از ال جی هیچ حرفی نمیزنم .
    چون نمیتونم به مردم شهرم و کشورم دروغ بگم .

15. 4 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

درست دوست عزیز .
    پنل های ips فشار میدی سفید نمیشه.
    اما تو فیلم هایی که من در سایت قرار دادم.
    در یک مدل مشابه یکی سفید میشه یکی نمیشه.
    اونی که سفید میشه فضای دید کاملا افتضاحی داره.
    برای همین دیگه من از ال جی هیچ حرفی نمیزنم .
    چون نمیتونم به مردم شهرم و کشورم دروغ بگم .

متاسفانه این تنها مشکل شما و ال جی نیست من هم به عنوان یک فروشنده سامسونگ این مشکل رو دارم چند وقتی که توی یکی از بهترین فروشگاه ها هستم حتی تا روزی 30 تا TV هم شده که بفروشم تلوزیون های سامسونگ هم دقیقا همین مشکل رو دارند دقیقا بارها شده دو مدل مشابه رو مقایسه کنم که توی یک تصویر مشترک کیفیت متفاوت دارند و البته طبیعی که با یک تنظیمات و شرایط نوری محیط یکسان. ضمن این که تعداد خرابی هاش توی سری جدید امسال که همون سری D بیشتر شده البته این رو میشه یک جور های با فروش خیلی بالای این برند توجیح کرد خوب طبیعی که هر چی تعداد فروش رفته بیشتر باشه تعداد خرابی ها هم بیشتر از برند های دیگه است مثلا در جایی که من هستم از هر 10 تا فروش تلوزیون 6 یا 7 تاش سامسونگ 4 یا 3 تاش از کل برند های دیگه چون من مسئول تلوزیون های سامسونگ هستم بازخورد خرابی های این برند برای من بیشتر اما بارها شده ببینیم مشتری های از برند های سونی و ال جی و شارپ هم ناراضی بودند برای اطلاع دوستان کم اطلاع تر میگم تلوزیون خریدن تو ایران دقیقا همون مثالی که این دوستمون گفت تخم مرغ شانسی اگر خیلی زرنگ باشید و نخواهید ریسک بیشتری بکنید باید همیشه از تی وی های سال قبل تهیه کنید که حداقل یک سال فروش رفته اند شاید بشه گفت یه جورائی امتحان پس دادن .
    این همه حرف زدم فقط به خاطر یه خط آخر نوشته شما نمی دونید چقدر سختمه وقتی مشتری منو میکشه کنار می گه اقا به خدا ما کارمند یم با زور پول این تی وی رو جور کردیم شما که سرت تو کار بگو کدام این برند ها یا مدل ها خوبه معمولا هم که پول چیزی رو که من می خوام معرفی کنم ندارند مجبورم اخر سر یا از سر خودم باز کنم یا یه تخم مرغ شانسی بفروشم بد بختی این که تو این کار هم مثل همه کارها دروغ داره بیداد می کنه

آخر سر هم یه خواهش داشتم از مدیران سایت کاش می شد یه تاپیک بزنید و اون رو مهم کنید تا هر کس هر تجربه خرابی از یک برند و مدل خاص رو داره تو اون اعلام البته طبق یه قوانین خاص مثلا نیاد تجربه 10 سال پیشش رو بگه اینطوری بعد از یک مدت شاید بشه یه نیمچه آماری از کیفیت برند ها و پنل های موجود بازار ایران بدست آورد.

17. 4 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متاسفانه این تنها مشکل شما و ال جی نیست من هم به عنوان یک فروشنده سامسونگ این مشکل رو دارم چند وقتی که توی یکی از بهترین فروشگاه ها هستم حتی تا روزی 30 تا TV هم شده که بفروشم تلوزیون های سامسونگ هم دقیقا همین مشکل رو دارند دقیقا بارها شده دو مدل مشابه رو مقایسه کنم که توی یک تصویر مشترک کیفیت متفاوت دارند و البته طبیعی که با یک تنظیمات و شرایط نوری محیط یکسان. ضمن این که تعداد خرابی هاش توی سری جدید امسال که همون سری D بیشتر شده البته این رو میشه یک جور های با فروش خیلی بالای این برند توجیح کرد خوب طبیعی که هر چی تعداد فروش رفته بیشتر باشه تعداد خرابی ها هم بیشتر از برند های دیگه است مثلا در جایی که من هستم از هر 10 تا فروش تلوزیون 6 یا 7 تاش سامسونگ 4 یا 3 تاش از کل برند های دیگه چون من مسئول تلوزیون های سامسونگ هستم بازخورد خرابی های این برند برای من بیشتر اما بارها شده ببینیم مشتری های از برند های سونی و ال جی و شارپ هم ناراضی بودند برای اطلاع دوستان کم اطلاع تر میگم تلوزیون خریدن تو ایران دقیقا همون مثالی که این دوستمون گفت تخم مرغ شانسی اگر خیلی زرنگ باشید و نخواهید ریسک بیشتری بکنید باید همیشه از تی وی های سال قبل تهیه کنید که حداقل یک سال فروش رفته اند شاید بشه گفت یه جورائی امتحان پس دادن .
    این همه حرف زدم فقط به خاطر یه خط آخر نوشته شما نمی دونید چقدر سختمه وقتی مشتری منو میکشه کنار می گه اقا به خدا ما کارمند یم با زور پول این تی وی رو جور کردیم شما که سرت تو کار بگو کدام این برند ها یا مدل ها خوبه معمولا هم که پول چیزی رو که من می خوام معرفی کنم ندارند مجبورم اخر سر یا از سر خودم باز کنم یا یه تخم مرغ شانسی بفروشم بد بختی این که تو این کار هم مثل همه کارها دروغ داره بیداد می کنه

آخر سر هم یه خواهش داشتم از مدیران سایت کاش می شد یه تاپیک بزنید و اون رو مهم کنید تا هر کس هر تجربه خرابی از یک برند و مدل خاص رو داره تو اون اعلام البته طبق یه قوانین خاص مثلا نیاد تجربه 10 سال پیشش رو بگه اینطوری بعد از یک مدت شاید بشه یه نیمچه آماری از کیفیت برند ها و پنل های موجود بازار ایران بدست آورد.

رفقا اینطور که معلومه یا گلدیران داره پولارو هاپولی هاپو می کنه و برند ال جی رو خراب می کنه یا Tv های مدل بالا فقط از پنل ips استفاده می کنند. آقا هادی میشه دو تا TV یکسان رو هم با هم دیگه مقایسه کنی ببینی فرق داره.شاید توی مدل های بالاتر از این پنل استفاده میشه.شما خبرش رو به من بده اگه تست کردی

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

از توی فیلم ها انگار یک سری مدل پایین رو از پنل ips استفاده نمی کنن.ما 57000 داریم و این مشکل رو نداشت
    Last edited by mehdi speed 700; 24-01-2012 at 16:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •