ببخشید من جواب می دم
نه ، قطعا این طور نیست ،اگر به سایت الجی نسخه ی english بری می بینی اصلا تویزیونی با نام lw65100 وجود خارجی نداره ،
روی جعبه ی lw65100 من نوشته بود trumotion 200hz
در صورتی که در سایت trumotion 240hz بوده!!!
و حتی نوشته دانگل در جعبه موجوده ولی نیست ، البته بعید می دونم با این جوایزی که میدن ( تا 700 تومن پول نقد ، 9 عینک ، مودم وایرلس ، اینترنت رایگان 1 سال ((البته به درد عمشون می خوره 3 گیگ حجم برای 1 سال ))) و1 فیلم بلوری ) تلویزیون همون باشه ، ولی بالاخره ما هم مجبوریم ....
البته من نگفتم که نباید به این چیزا توجه داشت (مقایسه ی دقیق رو میگم ، من خودم کلی تحقیق کردم ) ولی با این اوصاف و تو این ..... بیشتر از این هم نمی شه توقع داشت ، صد البته که کیفیت تصویر vt30 پاناسونیک بسیار بالاست ، در این شکی نیست ، ولی قیمت و جوایز و در کل همه چیز را مقایسه کنید ، در صورتی که برای یک خانواده ی معمولی تفاوت بین کیفیت این تلویزیون ها به سختی قابل تشخیص است . ( البته در محیط های پرنور کفه ی ترازو به سمت الجی است )
.gif)
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
.gif)
ببخشید یادم رفت سلام همشهری!
ولی این واقعا خارج از انصافه ، مثلا این سایت hdtvtest هنوز برترین تلویزیون الجی ( lw98000) (اولین تلویزیون سه بعدی nano full led 3d ) رو هیچی یه مدل پایین تر از اون (lw65000) رو باز هیچی یه مدل از اون پایین تر lw57000و یا مدل های جدید پلاسما رو هم بررسی نکرده ، شرط اعلام برتری یک تلویزیون ، بررسی همه ی تلویزیون ها ست .
در این سایت حتی از کمپانی معروف و بسیار معتبری چون فیلیپس یا شارپ هنوز بررسی نوشته نشده ،
به هر حال خارج از هر گون طرفداری بی جا vt30 واقعا تلویزیون خوبیه ،