تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 56

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی فریدون آسرایی

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من میخوام با دوستان برم کنسرتش ولی هنوز هیچ جا خبری از نحوه فروش بلیت و قیمتش و ساعت کنسرت نیست.به نژاد فلاح هم زنگ زدم ولی خبری نداشتن
    سلام دوست عزيز ...

من تو سايت فيس/بوك يه وقتايي اين پست هاشون رو ميبينم و باهاشون حرف ميزنم. اينم حرف خودشون بودش.

حالا تا فردا همين موقع ازشون خبر ميگيرم ببينم قضيه از چه قراره. متاسفانه اطلاع رساني در اين زمينه خيلي بد انجام ميشه.

اگه سر زدن و جواب دادن فردا تا همين موقع اعلام مي كنم اطلاعات تكميلي رو ...

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خب دوباره سلام دوستان ...

خبر جديد از برگزاري كنسرت هاي تهران و كرج.

1 _ كنسرت كرج كه قرار بود 9 تير برگزار بشه به تعويق افتاد و هنوز زمان جديدش اعلام نشده

2_ كنسرت ايشون در تهران كه قرار بود 29 تير برگزار بشه طبق گفته ي ايشون به بعد از ماه رمضان موكول شده.

موفق باشيد

3. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

ممنون حمید جان.اتفاقا پستهای شما رو تو فیسبوکش دیدم
    تاریخ کنسرت کرجش هم عوض شده

5. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

28 تیر سالن نژاد فلاح کرج

7. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

آهنگ جدید فریدون به نام زلال

هنوز گوش ندادم ...
    امیدوارم این یکی بر خلاف آهنگ قبلیش (با یاسر محمودی) خوب باشه ...

9. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

زلال

اِی زلالِ آبیِ بی انتها...منو تو آیِنه ها نشون بده

تو هراسِ تلخِ این ثانیه ها...به دلِ خسته ی من اَمون بده

اِی که معصومی مثل گلای یاس...با خودت منو به قصه ها ببر

دستامو بگیر از این دلهره ها...منو تا نزدیکیِ خدا ببر

تو که باشی همه دنیا...پُرِ عشقه،پُرِ نوره

به دل من خنده نزدیک...از شب من گریه دوره

بیا تا به بودنت تکیه کنم...هنوزم کوهِ غرور من تویی

من تمومِ دردمو با تو می گم...هنوزم سنگ صبور من تویی

بیا تا این همه شعرِ ناتموم...با نگاهِ عاشقت ترانه شه

خونه با بودنِ تو،به شوق تو...پُرِ لحظه های عاشقانه شه

امیدوارم این یکی بر خلاف آهنگ قبلیش (با یاسر محمودی) خوب باشه ...
    به نظر من که خیلی بهتر از کار قبلیش بود.
    یه جورایی به دلم نشست.

11. 6 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ...

خب اين هم تصوير كنسرت فريدون ... كه تو فيسبوكش هم گفته كه تبليغات توي كرج از امروز و فردا رسما شروع ميشه.

نكته ي ديگه اينكه براي رزرو بليط با شماره تلفن زير بايد تماس بگيرن دوستان :

09123646441

13. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

به نظر من که خیلی بهتر از کار قبلیش بود.
    یه جورایی به دلم نشست.
    سلام...

موافقم، بهتر از آهنگ قبلیش بود، اگر چه به نظرم در سطح هم آلبومش نبود اما نسبت به تک آهنگ قبل بهتر بود.

امیدوارم تک آهنگ بعدی حداقل در سطح آلبومش باشه !

با تشکر مهران...

15. 4 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

گزارش کنسرت فریدون در تالار نژاد فلاح کرج ...

کنسرت با 55 دقیقه تاخیر شروع شد تمام سالن پر شده بود از هوادارای عاشق. ابتدا نوازنده ها در میان تشویق حضار به سرپرستی امیر علیزاده به روی سن آمدند وشروع به نواختن آهنگ خاتون من کردند و با آمدن فریدون به روی سن سالن تا آستانه انفجارپیش رفت اجرای قوی و تسلط بالای فریدون همه را مجذوب کرده بود. .پس از اتمام آهنگ فریدون ضمن سلام و خیرمقدم به همشهریان خود از تاخیر به وجود آمده عذر خواهی کرد و از مردم زادگاهش آسرای کرج تشکر ویژه ای داشت و با جمله صادقانه ای اضافه کرد " بالاخره دهاتی ها هم باید یه خواننده داشته باشن"
    آهنگ های اجرا شده در این کنسرت همون طور که قبلا هم فریدون گفته بود تم عاشقانه وخاطره انگیز داشتند. کبوتر، بیا بریم(با تنظیم جدید)،خاطره(با تنظیم جدید)، سلام، مسافر، خونه به دوش، طاقت بیار، خداحافظ نگو، فاصله ها، مجنون توام، دوست دارم، گل ناز و گل هیاهو قطعات اجرا شده در این کنسرت بود. قبل از اجرای قطعه دوست دارم شعر معروف خیام (چو هستی خوش باش) را به صورت سنتی وبا همراهی پیانو و کمانچه اجرا کرد و تسلط خود را بر این سبک از موسیقی هم نشان داد کاری که کمتر خواننده ای قادر به انجام آن است وبا تحریرهای فوق العاده خود تشویق های حضار را به دنبال داشت.از نکات جالب توجه مهمانان ویژه بودند که محمد علیزاده و از همه جالبتر حضور بهروز صفاریان بود که با تشویق بی نظیر طرفداران همراه شد.ترک پایانی برنامه قطعه پر طرفدار گل هیاهو(خوشگل عاشق) بود که با همخوانی تمامی مردم همراه بود که فضای بسیار زیبا و رویایی رو به سالن بخشیده بود و با خواندن مصرع " اگه دست توی دستام نذاری خدانگهدار" و دست تکان دادن فریدون و متعقبا مردم حسن ختام فوق العاده ای بود برای این شب خاطره انگیز.

منبع: فیس‌بوک فریدون

17. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ...

كنسرت تهران : 24 شهريور

آلبوم «خاطرات گمشده» فريدون آسرايي سال گذشته در اكثر نظرسنجي‌هاي رسانه هاي موسيقي كشور به عنوان بهترين آلبوم سال انتخاب شد تا خواننده خوش صدا و خوش اخلاق بازار پاپ بتواند به موفقيت هاي آلبوم اولش (غريبه) نزديك شود.اين خواننده كه پس از انتشار و موفقيت آلبومش مورد توجه كنسرت گزاران قرار گرفت و با پيشنهادات فراواني براي اجراي زنده رو به رو شد، گزيده كاري و اجراهاي محدود را برگزيد و به ندرت حاضر به اجراي كنسرت شد.

اما طبق اخبار رسيده اين خواننده روز 24 شهريور در سالن ميلاد نمايشگاه بين المللي روي صحنه خواهد رفت تا این بار طرفدارهای به صورت زنده پای عاشقانه های فریدون کیف کنند. برنامه اي كه ظاهرا با غافلگيري هاي زیادی همراه است.

يكي از برنامه گزاران اين كنسرت درباره قطعيت اين برنامه گفت : « همه چيز قطعي شده و آقاي آسرايي حاضر شده اند روي صحنه بروند و گلچيني از بهترين قطعات آلبوم هايشان را اجرا کنند. رهبر اركستر ايشان در اين برنامه «امير عليزاده» است و بليت فروشي اين برنامه هم از روز دوشنبه هفته بعد آغاز خواهد شد. ايشان قرار است گزيده اي از قطعاتي را كه در اين سالها براي راديو و تلويزيون خوانده اند را نيز در اين برنامه براي اولين بار اجرا كنند كه قطعا مي تواند براي حاضرين جالب توجه باشد. »

شايد فرزاد حسني هم بيايد

اين كنسرت گذار درباره بقيه جزئيات اين برنامه هم گفت : « برخي برنامه ريزي هايي را داريم كه به مرور زمان مي توانيم در مورد قطعيت آنها صحبت كنيم. از جمله اينكه تصميم داريم از گروه هنري«فرزانه كابلي » برای اجرای حرکات نمایشی در اين برنامه استفاده كنيم. صحبت هايي را هم با فرزاد حسني انجام داده ايم كه به عنوان مجري در اين برنامه حضور داشته باشد. همه اين موارد زماني قطعي مي شود كه به زمان برنامه نزديك تر شويم و بتوانيم نتيجه همفكري هايمان را جمع بندي نمائيم. »

آسرايي: اقاي صفاريان هم هستند

براي پيگيري خبر با خود آسرايي تماس گرفتيم و اين خواننده كه در خارج از تهران به سر مي برد در اين باره گفت :‌« قراردادي براي اين برنامه منعقد شده و طبيعتا در همان تاريخ و زمان اعلام شده انجام خواهد شد. من در حال حاضر تهران نيستم و به محض بازگشت مراحل مختلف اجرايي شدن را پيگيري مي كنم و در اختيار رسانه ها قرار مي دهم. »

اين هنرمند درباره برنامه هايش براي اين اجرا نيز گفت : « حضور آقاي صفاريان يكي از برنامه هايي است كه قرار است در اين كنسرت داشته باشيم و آقاي مهرزاد اصفهاني پور هم همينطور. البته همه اين صحبت ها در حد پيشنهاد است. هر چند بسيار دوست دارم اين اتفاقات و پيشنهاد ها عملي شوند و ما بتوانيم برنامه متفاوت با گذشته را برگزار کنیم. درباره انتشار قطعات آلبوم جديد هم بايد بگويم كه ما تا اين قطعات را براي اخذ مجوز به ارشاد نفرستاديم نمي توانيم از آنها در اين برنامه استفاده کنیم و انشاالله پس از انتشار آلبوم جديد در برنامه هاي آينده از آنها استفاده خواهيم كرد. »

آلبوم جديد

آسرايي درباره جزئيات آلبوم جديد خود نيز گفت : « در آلبوم جديد باز هم قرار شد كه با آقاي صفاريان كار كنيم. هر چند من حدود يك سال است كه خودم به تنهايي روي اين آلبوم كار مي كنم و كار تقريبا آماده بود ولي ديگر حضور اقاي صفاريان باعث شد برخي تصميمات جديد بگيريم. كار ايشان به قدري خوب است كه پس از قطعيت حضورشان به اين نتيجه رسيديم كه برخي كارها را بايد دور بريزيم و از نو سراغ ساخت آنها برويم. البته هميشه همين طور بوده. بهروز صفاريان كه مي آيد، همه چيز به هم مي ريزد! پيش بيني ما براي اسفند و بهمن است ولي با توجه به اينكه آقاي صفاريان در كارشان هيچوقت درگير پروسه زمان نمي شوند، من بعيد مي دانم آلبوم بعدي به امسال برسد. ولي همه سعي مان اين است كه خاطرات آلبوم «غريبه» را براي همه تداعي نمائيم و با توجه به صحبت و تصميم گيري هايي كه شده، به نظرم اين اتفاق چندان هم دور از ذهن نيست. »

منبع : فيس/بوك فريدون

19. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •