تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: قرص برای بیشتر و بهتر درس خوندن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

داداش ریتالین معتاد نمیکنه.این خود فرد هست که خودشو معتاد میکنه.مراجعی داشتم که به استامینوفن معتاد بود با خوردنش سرخوش میشد!
    ریتالین تمرکز رو بالا میبره اما اگه دوپامینت بالا باشه باعث میشه سردرد بگیری و یه ذره توهم داشته باشی.
    در ضمن هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت ریتالین را روز امتحان مصرف نکنید.چون باعث میشه سوالات رو جابجا جواب بدی و جوابها رو با اینکه میدونی قاطی کنی.

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

میشه داروی گیاهی بگم؟منع قانونی نداره؟

داره خودمونی میشه mehrdad-hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ها این پست هارو میخونن.
    به راحتی آب خوردن نگین ریتالین اعتیاد آور نیست.
    درسته تو کشور ما همه چیز امکان پذیره اما ریتالین فقط باید توسط متخصص تجویز بشه
    حتی پزشک عمومی این اجازه رو نداره

آثار مصرف ريتالين:

از آنجا که ريتالين دارويي است که توسط پزشکان تجويز مي شود, مصرف کنندگان تصور مي کنند اين قرص ها بي خطرند و آن " بد نامي " مواد مخدر را ندارند. در حالي که عوارض مصرف خودسرانه اين قرص ها مي تواند در حد مواد ديگر نظير کوکايين و آمفتامين باشد. پزشکان و روانپزشکان با صراحت اعلام مي‌كنند ترك كردن داروهاي محرك آمفتاميني نظير ريتالين و اكستازي، بسيار سخت‌تر و پيچيده‌تر از كراك، هرويين و ساير مواد مخدر است. استفاده محدود و كنترل شده ريتالين باعث عادت كردن بدن مصرف كننده به دوزهاي پايين و در نتيجه ايجاد علاقه فرد به استفاده از دوزهاي بالاتر و حتي مصرف داروهاي سنگين‌تر و خطرناك‌تر مي‌شود.
    شايع ترين عوارض مصرف خود سرانه قرص هاي ريتالين عبارتند از:
    • عصبي شدن و بي خوابي
    • حالت تهوع و استفراغ
    • احساس سرگيجه و سردرد
    • تغييرات ضربان قلب و فشار خون (که معمولا به صورت افزايش است ولي در مواردي نيز به شکل کاهش ديده مي شود.)
    • خارش و جوش هاي پوست
    • دردهاي شکمي, کاهش وزن و مشکلات معده
    • مصرف دايمي و اعتياد(وابستگي)
    • بروز حالت هاي روان پريشي (جنون) و علايم وابستگي به ريتالين
    • بروز افسردگي پس از قطع مصرف
    عوارض مصرف مقادير زياد ريتالين:
    • از دست دادن اشتها و سوء تغذيه
    • لرزش و پرش عضلات
    • تب,تشنج و سردرد
    • نامنظم شدن ضربان قلب و تنفس که در مواردي مي تواند به شکل خطرناکي ادامه پيدا کند
    • تکرار حرکات و اعمال بي هدف
    • بروز حالت هاي پارانوييد(سوء ظن), توهم و هذيان
    • احساس حرکت و جنبش حشرات در زير پوست
    • مرگ (تاکنون در چند مورد سوء مصرف ريتالين منجر به مرگ شده است)

3. 2 کاربر از mehrdad-hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ها این پست هارو میخونن.
    به راحتی آب خوردن نگین ریتالین اعتیاد آور نیست.
    درسته تو کشور ما همه چیز امکان پذیره اما ریتالین فقط باید توسط متخصص تجویز بشه
    حتی پزشک عمومی این اجازه رو نداره
    داداش ریتالین معتاد نمیکنه.این خود فرد هست که خودشو معتاد میکنه.مراجعی داشتم که به استامینوفن معتاد بود با خوردنش سرخوش میشد!
    ریتالین تمرکز رو بالا میبره اما اگه دوپامینت بالا باشه باعث میشه سردرد بگیری و یه ذره توهم داشته باشی.
    در ضمن هیچ وقت و هیچ وقت و هیچ وقت ریتالین را روز امتحان مصرف نکنید.چون باعث میشه سوالات رو جابجا جواب بدی و جوابها رو با اینکه میدونی قاطی کنی.
    قضيه شده مثل قليون !!!
    اگه به يه قليوني بگي قليون اعتياد آوره ميگه نه بابا كي گفته من 40 ساله دارم ميكشم هنوز معتاد نشدم !
    من نميدونم تصور دوستان از اعتياد چيه كه همش ميگن ريتالين معتاد نميكنه

5. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مرد حسابي يه چيزي شنيدي همينجوري نيا بگو
    ريتالين جزو اعتياد آور ترين دارو ها ست تو بخش هاي روانپزشكي بيمارستان هم اگه مجبور بشن به عنوان آخرين داروي ممكن ازش استفاده ميكنن
    حواستون باشه يه وقت ريتالين مصرف نكنيد يه كنكور ارزش معتاد شدن نداره
    در مورد اعتیاد به این دارو اولین باره دارم میشنوم...

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من با بچه های کنکوری زیادی در رابطه بودم و هستم ( در رابطه با مشاوره کنکور ) تقریبا 90% این مشکل نداشتن تمرکزو دارن حالا کم زیاد داره اما فکر نکنید که فقط خودتون هستید به یه مشاور درسی با تجربه مراجعه کنید
    در مورد ریتالین از چند تا از پزشک متخصصی سوال کردم همشون اعتقاد کامل به اعتیاد اوردن قرص داشتن حتی یکی از همین پزشکا می گفت اعتیاد خیلی خیلی شدیدی میاره .
    برای مصرف قرصای مثل این به جای گوش دادن به نظر مردم بهتره نظر پزشک متخصص رو بپرسید
    این که پسرخاله من استفاده می کرده چیزی نشده و نظرهای این چنین به درد نمی خوره ...

8. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فعلا که حدود 10 روزه دارم قرص استفاده میکنم و خیلی بهم کمک کرده میزان مطالعه من دوبرابر شده تقریبا

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان واقعا قرص مطالعه وجود داره!!! استفاده نکنینا!!! میگن اختلالات شدیدی تو مغز آدم ایجاد میکنه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام والا من چهار ساله کارشناسی و دوسال ارشد اخر هر ترم استفاده میکنم تا الان چیزیم نشده ارشد عمران هستیم
    ترمادول خوبه ولی اون عوارض بدی داره ولی کمش خوبه بهتره گیاهی ترامادول پیدا کنید.
    هرچیزی که شما سوارش بشید خوبه اگه اون سوار بشه بیچاره میشد

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام والا من چهار ساله کارشناسی و دوسال ارشد اخر هر ترم استفاده میکنم تا الان چیزیم نشده ارشد عمران هستیم
    ترمادول خوبه ولی اون عوارض بدی داره ولی کمش خوبه بهتره گیاهی ترامادول پیدا کنید.
    اقای عزیز ترامادول چیه که می گید به مردم
    لطفا اطلاعات اشتباه ندید

13. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه شما مثل خیلی هایی که با توجه به شایات نادرستی که در باره این ماده هست، تصور غلطی دارید
    این دارو نه باعث افزایش تمرکز میشه، نه باعث تقویت نیروی جنسی میشه و نه قرص خواب هست و نه خیلی چیزهای دیگه که باعث شده خیلی ها ازش سواستفاده کنن
    ترامادول یک ضد درد هست ..... یک ماده شیمیایی با خواص مشابه اوپوئید ها ( اوپوئید مثل مورفین و تریاک و ... )
    به هیچ عنوان نوع گیاهی نداره
    عوارض زیادی داره از خواب آلودگی و یبوست تا تشنج که حتی در دوز درمانی ممکن هست اتفاق بیافته
    متاسفانه در مراکز درمانی خیلی شاهد مسمومیت با این دارو هستیم .....و برخلاف سایر اوپئید ها که پادزهری مثل نالوکسان میشه در مسمومیتشون استفاده کرد این دارو به نالوکسان جواب نمیده

15. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •