تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: Galaxy S2 or iPhone 4s

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من گوشی ایفون 4s بهتره البته با توجه به اینکه این گوشی دومین گوشیه برتر شد و گالاکسی اس2 اول شد اما جدیدا من دو هشت تا عیب تو گالاکسی دیدم که نظرم راجع بهش عوض شد دوربین و کیفیت صفحه ی ایفون فور اس عالیه
    حتما اون هشت ایراد رو از جی اس ام در اوردی بابا اون جی اس ام با اپل زد و بند داره اینا رو باور نکن بهترین گوشی زیر 1 میلیون البته بعلاوه محصولات اپل که الکی دو برابر همه قیمت دارند سامسونگ گلکسی اس 2 هست.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد وضوح تصویر باید بگم دوسته عزیز شما داری نور صحفه به اون بزرگی گالکسی رو با آیفون مقایسه میکنی ؟؟؟ قطعا نور صفحه ها برابر نیستن ولی بحث تراکم پیکسل مطرحه!!!
    شما واقعا دوس داری صغحه بزرگ باشه به هر قیمتی ؟؟؟
    اپل اینو قبول نداره!!! هیچکدوم از طرفدارای اپل هم اینو قبول ندارن...بزرگی صفحه به قیمت از دست دادن کیفیت تصویر ؟؟؟ به قیمت از دست دادن پردازش تصویر یهتر ؟؟؟
    نه..هیچ کس اینو قبول نمیکنه!!! نور صفحه هم مربوط به میزان کنتراست تصویر داره نه چیز دیگه ای که تصور میکنم بیش از یه حدیشم ضرر آورباشه!!!
    کیفیت تصویر پایین ؟؟؟؟!!!!
    ببخشید میشه بپرسم کدوم یک از گوشی ها رو داشتی؟
    والا من دو ماه گلکسی اس 2 داشتم کیفیت تصویرش حرف نداره و با رفیقم که 4اس داره مقایسه می کنم تقریبا یه جوره و تازه گلکسی یه برتری داره اونم نور روشن تره.

3. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر کیفیت تصویر دیگه گلکسی برتره و همه میدونن
    اون تراکم پیکسله که گوشیو فرو کنید تو چشتون مثلا گلکسی اس2 رو پیکسل هاشو میبینید آیفون رو نه!

5. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان این که بحث نداره معلومه که Galaxy S2 بهتره
    آخه من میخوام بدونم 4S چه تغییرات مهمی نسبت به نسخه قبلش Iphone 4 داره که قیمتش نجومی شده ، من نمیدونم چرا شما دوستان مهمترین فاکتور مقایسه که قیمت هستش رو در نظر نمی گیرید؟
    اصلا فرض رو بر این میگیریم که آیفون کمی بهتره(که ابدا" نیست) ،هیچ فکر نمیکنید که با پولش میشه دو تا غول از برند های مختلف خرید (مثلا htc Sensation و بهترین گوشی هوشمند حال حاضر که همون گلکسی اس 2 هستش)
    ماشااله فکر کنم دستتون به دهنتون میرسه ، والا ما که حسرت یه Galaxy Ace به دلمون مونده
    به نظر من آی فون بیشتر یه گوشی تجملاتیه که برای شیخ های عرب مناسبه نه برای کسایی که برای تک تک ریال های جیبشون زحمت میکشند اما در عوض مارک هایی هم وجود دارند که از نهایت تکنولوژی در محصولاتشون استفاده میکنند ولی با قیمت معقول تر.

البته یه چیزی رو اساسا" فراموش کردم: که دوستمون فرموده بودند "بدون در نظر گرفتن قیمت"!!! که اون هم مقایسه خوبی از آب در نمیاد به نظرم
    Last edited by behnam129; 01-01-2012 at 15:58.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوشم میاد که جز یه سری از دوستان ، همه فقط اومدن گفتن 4S بهتره S2 بهتره... و هیچکدوم ذره ای به مسائل فنی اشاره نکردن... یکی از مشکلای ما ایرانیا اینه... که خیلیا بدون حتی 1% اطلاعات ، میان اینجا و بدون ذره ای استدلال منطقی و فنی ، نظر میدن...
    نظرای دوستمون mf.designing یا Farshid72 رو ببینین... کاملا بحث منطقی و عالیه... اما عده ای از دوستان همینطوری اومدن و یه چیزی گفتن :|

8. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درباره صفحه این دو: در نشون دادن تکست و فونت ها و بازیهای کارتونی (Angry Birds و Cut the Rope و ...) صفحه آیفون بهتره به خاطر تراکم بیشتر و PenTile نبودن، در فیلم و طبیعت و بازیهای 3D صفحه S2 بهتره.

درباره دو گوشی: هر دو گوشیهای ایده آل پلتفرم هاشون هستن و ضعف سخت افزاری خاصی ندارن. شما تصمیم بگیرید iOS می خواید یا اندروید و بعد انتخابتون کاملا واضح خواهد بود.

10. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خوشم میاد که جز یه سری از دوستان ، همه فقط اومدن گفتن 4S بهتره S2 بهتره... و هیچکدوم ذره ای به مسائل فنی اشاره نکردن... یکی از مشکلای ما ایرانیا اینه... که خیلیا بدون حتی 1% اطلاعات ، میان اینجا و بدون ذره ای استدلال منطقی و فنی ، نظر میدن...
    نظرای دوستمون mf.designing یا Farshid72 رو ببینین... کاملا بحث منطقی و عالیه... اما عده ای از دوستان همینطوری اومدن و یه چیزی گفتن :|

خب دوست عزیز مسائل فنی وقتی میتواند باعث برتری یک محصول باشد که چنین اختلاف قیمت فاحشی بین دو محصول مقایسه شونده وجود نداشته باشد. این در حالی است که کفه ترازو برای موارد مختلف فنی(که مد نظر شماست) در هیچ کدام از این دو دستگاه کاملا سنگینی نمیکند و به نوعی هر دوی این گوشی ها در یک سطح قرار دارند(تقریبا)
    به عقیده من(در کشور ما) خرید آیفون بیشتر از آنکه به خاطر امکانات و کیفیت آن باشد ، بیشتر جنبه تجملاتی و دهان پر کنی دارد(خب البته هر کس که این هزینه را بپردازد طبیعتا از امکانات آن نیز برخوردار می شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز جواب این سوال کاملا مشخصه !
    galaxy s2

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •