حتما اون هشت ایراد رو از جی اس ام در اوردی بابا اون جی اس ام با اپل زد و بند داره اینا رو باور نکن بهترین گوشی زیر 1 میلیون البته بعلاوه محصولات اپل که الکی دو برابر همه قیمت دارند سامسونگ گلکسی اس 2 هست.
حتما اون هشت ایراد رو از جی اس ام در اوردی بابا اون جی اس ام با اپل زد و بند داره اینا رو باور نکن بهترین گوشی زیر 1 میلیون البته بعلاوه محصولات اپل که الکی دو برابر همه قیمت دارند سامسونگ گلکسی اس 2 هست.
کیفیت تصویر پایین ؟؟؟؟!!!!
ببخشید میشه بپرسم کدوم یک از گوشی ها رو داشتی؟
والا من دو ماه گلکسی اس 2 داشتم کیفیت تصویرش حرف نداره و با رفیقم که 4اس داره مقایسه می کنم تقریبا یه جوره و تازه گلکسی یه برتری داره اونم نور روشن تره.
از نظر کیفیت تصویر دیگه گلکسی برتره و همه میدونن
اون تراکم پیکسله که گوشیو فرو کنید تو چشتون مثلا گلکسی اس2 رو پیکسل هاشو میبینید آیفون رو نه!
دوستان این که بحث نداره معلومه که Galaxy S2 بهتره
آخه من میخوام بدونم 4S چه تغییرات مهمی نسبت به نسخه قبلش Iphone 4 داره که قیمتش نجومی شده ، من نمیدونم چرا شما دوستان مهمترین فاکتور مقایسه که قیمت هستش رو در نظر نمی گیرید؟
اصلا فرض رو بر این میگیریم که آیفون کمی بهتره(که ابدا" نیست) ،هیچ فکر نمیکنید که با پولش میشه دو تا غول از برند های مختلف خرید (مثلا htc Sensation و بهترین گوشی هوشمند حال حاضر که همون گلکسی اس 2 هستش)
ماشااله فکر کنم دستتون به دهنتون میرسه ، والا ما که حسرت یه Galaxy Ace به دلمون مونده
به نظر من آی فون بیشتر یه گوشی تجملاتیه که برای شیخ های عرب مناسبه نه برای کسایی که برای تک تک ریال های جیبشون زحمت میکشند اما در عوض مارک هایی هم وجود دارند که از نهایت تکنولوژی در محصولاتشون استفاده میکنند ولی با قیمت معقول تر.
البته یه چیزی رو اساسا" فراموش کردم: که دوستمون فرموده بودند "بدون در نظر گرفتن قیمت"!!! که اون هم مقایسه خوبی از آب در نمیاد به نظرم
Last edited by behnam129; 01-01-2012 at 15:58.
خوشم میاد که جز یه سری از دوستان ، همه فقط اومدن گفتن 4S بهتره S2 بهتره... و هیچکدوم ذره ای به مسائل فنی اشاره نکردن... یکی از مشکلای ما ایرانیا اینه... که خیلیا بدون حتی 1% اطلاعات ، میان اینجا و بدون ذره ای استدلال منطقی و فنی ، نظر میدن...
نظرای دوستمون mf.designing یا Farshid72 رو ببینین... کاملا بحث منطقی و عالیه... اما عده ای از دوستان همینطوری اومدن و یه چیزی گفتن :|
درباره صفحه این دو: در نشون دادن تکست و فونت ها و بازیهای کارتونی (Angry Birds و Cut the Rope و ...) صفحه آیفون بهتره به خاطر تراکم بیشتر و PenTile نبودن، در فیلم و طبیعت و بازیهای 3D صفحه S2 بهتره.
درباره دو گوشی: هر دو گوشیهای ایده آل پلتفرم هاشون هستن و ضعف سخت افزاری خاصی ندارن. شما تصمیم بگیرید iOS می خواید یا اندروید و بعد انتخابتون کاملا واضح خواهد بود.
خب دوست عزیز مسائل فنی وقتی میتواند باعث برتری یک محصول باشد که چنین اختلاف قیمت فاحشی بین دو محصول مقایسه شونده وجود نداشته باشد. این در حالی است که کفه ترازو برای موارد مختلف فنی(که مد نظر شماست) در هیچ کدام از این دو دستگاه کاملا سنگینی نمیکند و به نوعی هر دوی این گوشی ها در یک سطح قرار دارند(تقریبا)
به عقیده من(در کشور ما) خرید آیفون بیشتر از آنکه به خاطر امکانات و کیفیت آن باشد ، بیشتر جنبه تجملاتی و دهان پر کنی دارد(خب البته هر کس که این هزینه را بپردازد طبیعتا از امکانات آن نیز برخوردار می شود)
سلام
دوست عزیز جواب این سوال کاملا مشخصه !
galaxy s2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)