تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: مشکل پنل ال سی دی سامسونگ

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

پایونیر خیلی وقت که تلوزیون تولید نمی کنه حدودا 3 یا 4 ساله شاید اینم مثل اسم کارخانه سام الکترونیک نشنیده بودید.
    کی گفته تولید نمیکنه؟ شما یه سر به فروشگاه مرکزیش برن .... تو جمهوری ....

کارخانه سام الکترونیک رو شنیــده بودم! ولی فکر میکردم فقط مانیتورهای سامسونگ رو تولید میکنه! نه یخچال و سایر اقلام!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام اگه مشکلت حل نشد برو شرکت سامسونگ پیش اقای مهندس برخوردار بگو خودش حلش مکنه چون شرکت سهام داره یا پیش مهندش خانم لهونی

3. این کاربر از dj rostam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کی گفته تولید نمیکنه؟ شما یه سر به فروشگاه مرکزیش برن .... تو جمهوری ....

کارخانه سام الکترونیک رو شنیــده بودم! ولی فکر میکردم فقط مانیتورهای سامسونگ رو تولید میکنه! نه یخچال و سایر اقلام!
    مشکل همینه که شما منبع اطلاعاتت خیابان جمهوری اونجا هم که قربانش برم اگر 10 تا حرف بزنن 9 تاش دورغ

چرا شما به جای این که بکوبید برید جمهوری یه سرچ تو اینترنت نمی زنید مثلا همین سایت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می بینید که توش هیچ اسمی از تلوزیون نیست اگر هم جمهوری رفتید از نمایندگی مرکزیش اسم 4 تا مدل 2011 رو بپرسید شاید هم من اشتباه می کنم . ولی حداقل از خودتون بپرسید چی شده که دیگه از کمپانی به اون گندگی با اون سابقه خوب تو پلاسما حتی یک مدل هم تو این فروم مطرح نشده و اگر هم اسمی امده همان مدل kuro که اونم مربوط به اخرین سال فعالیت این شرکت حدود 2008 بود .

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

با سلام اگه مشکلت حل نشد برو شرکت سامسونگ پیش اقای مهندس برخوردار بگو خودش حلش مکنه چون شرکت سهام داره یا پیش مهندش خانم لهونی
    آدرس شرکت دقیقا کجاست؟!
    بعد ناراحت نمیشن من یکاره برم پیششون!!؟
    اگه زنگ بزنم شرکت منو وصل نمیکنن بهشون؟!
    راستی گارانتی دستگاه حدود یک ماهه که تموم شده...!!!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آدرس شرکت دقیقا کجاست؟!
    بعد ناراحت نمیشن من یکاره برم پیششون!!؟
    اگه زنگ بزنم شرکت منو وصل نمیکنن بهشون؟!
    راستی گارانتی دستگاه حدود یک ماهه که تموم شده...!!!
    ممنون
    برخوردار که تقریبا ربطی به سام سرویس نداره و برای کارحانه سام الکترونیک قطعا حتی اگر بتونید ببینیدش شما رو به سام سرویس ارجاع میده مگه این که از طریق آشنایی با ایشون کانکت بشین .

متاسفانه چون گارانتی تمام مشکل بتونید کاری بکنید اما اگر می خواهید و آشنایی هم ندارید بهتره برید خود سام سرویس خیابان بخارست خیابان 12 اگر اشتباه نکنم اونجا هم با حرف زدن با یه سرویس کار راضی نشید سعی کنید یه مقام مسئول تر رو ببینید بهانه تون هم این باشه که وقتی پنل گارانتی داشته به شما گفتن با پنل راه بیاد اما الان که 1 ماه گارانتی تمام مشکل خیلی بد تر شده . می تونید بعد اون به دفتر خود سامسونگ کره برید انجا کارمند ها کره ای هستند ولی حتمی یکی هست که بهشون مشکل شما رو بفهمونه به هر حال قطعا چند بار پاسگاری می شید جاهای مختلف ولی کلا فکر می کنم اگر کمی اهل دردسر هستید و اگر 3 یا 4 روز وقت بزارید یکمی شانس رو دارید . 1.600.000 برای من که مبلغ زیادی و به نظر من به دردسرش می ارزه شانس هر چند خیلی خیلی کم خودم تست کنم .

راستی تا یادم نرفته ممکن تاریخ گارنتی کارت گارانتی تمام شده باشه اما فاکتور خرید شما برای چند ماه بعد از شروع تاریخ کارت گارانتی تی وی باشه ملاک گارانتی فاکتور خرید شما و فاکتور VIP که نصاب شرکت به شما میده .

7. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

تقریبا هرسال یکبار برای تعمیر و سرویس تلویزیون ها با تخفیف 50درصد و با حضور کارشناسان کره ای اقدام میکنند گوش به زنگ باشید.

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب اگه آشغال کره ای نخریم پس بیایم آشغال ایرانی یا... بخریم!؟!
    الان وقت این حرفها نیست...به جاش راه حل ارائه بدید!
    راه حل :
    شما تشریف میبرید تو آشپزخونه در کابینتو باز میکنید دنبال یه سطل به احتمال زیاد قرمز میگردید اگه پیدا نکردید از حس بویایی خود بهره بگیرید ببینید از کجا بوی بد زیاد میاد وقتی پیدا کردی تی ویو میندازی توش میبری میزاری دم در خیال خودتو راحت میکنی به همین راحتی...

مرد مومن راه حلو که بهت ارائه دادن باید پول یه تی وی نو خرج کنی این حرفایی که میگن برو پیش فلانی و بیساری همش چرنده خودتو الاف نکن برو یه پنل دیگه بخر اونم بنداز سطل آشغال بره.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پایونیر خیلی وقت که تلوزیون تولید نمی کنه حدودا 3 یا 4 ساله شاید اینم مثل اسم کارخانه سام الکترونیک نشنیده بودید.
    خبر مربوط به فوریه 2009

که پایونیر از ماه مارس سال 2010 دیگر تلویزیون تولید نمیکند.

منبع C NET

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

یــعنی تمام اینایی که پشت ویترین هست مال یکسال پیشه؟

عجب مملکتیه به خدا!

خیــلی ناراحت شدم :( من عاشق پایونیــر هستم به شدت :(
    Last edited by sourena; 29-12-2011 at 21:26.

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ، چند ماه پیش من یه جاروبرقی سامسونگ از فروشگاهی در شریعتی خریدم ( خودم پیک فرستادم ) وقتی آورد دیدم جعبه ش خیلی کهنه س. کارت گارانتیش هم یکی دو ماه بیشتر وقت نداشت. زنگ زدم زیر بار نرفت و گفت ضمانت یکسال از تاریخ فاکتور منه. به سام سرویس زنگ زدم گفت می خواستین حواستونو جمع کنین! نخیر ضمانت همونیه که تو کارت نوشته. دوباره با فروشنده صحبت کردم این دفعه تند باهام حرف زد و قاعدتا ارث پدرش رو هم طلبکار شده بود. دلو زدم به دریا و به 124 زنگ زدم. چون وقت رفتن نداشتم قبول کردن شکایتم رو با فکس به همراه کپی فاکتور و کپی کارت ملی براشون فرستادم. 15 روزی گذشت و خبری نشد. بعد یه روز بهم زنگ زدن که فروشنده الآن اینجاس و میگه ... خوردم. شما تشریف ببرین رسما براتون می نویسه که یک سال از تاریخ فروش گارانتیه و با سام سرویس هم صحبت کردیم گارانتی رو قبول کرده. بعد اگر از این اقدام راضی بودین رضایت بدین تا پرونده رو ببندیم.
    واقعیت اینه که وقتی شکایت کردم هیچ اعتقادی به پیگیریشون نداشتم اما انصافا عالی عمل کردن. من 200-300 تومن خرج کرده بودم و فقط به خاطر پرروئیشون پیگیری کردم. شما پول کلون دادی. برای آروم شدن دلت هم که شده می تونی با 124 یه تماسی بگیری و البته اگه گارانتیت تموم نشده باشه فکر می کنم مجبورشون کنن کارتو راه بندازن.

14. 3 کاربر از عطارد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •