تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: چند سوال در مورد دانشگاه افسری

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

دریایی و هوایی کلا جدا هستن و زمینه کاریشون چیز دیگه است به نظر من نمیشه مثایسه کرد
    می دونم هر دو تا دارن تجهزاتشون رو بروز میکنن زیر دریایی میخرن هواپیما های جدید میخرن

در مورد حقوق هم نمیدونم ولی اون اشنای که دارم بازنشسته نیروی زمینی هست سرهنگ دو
    ماهی نزدیک 1 میلیون میگیره عید تا دو تومن هم میره
    این مال کسی هست که اصلا دنبال حق و حقوقش نمیره مطمئن وقتی ماموریت میرفته دنبلا حق ماموریت نمی رفت. دنبال خونه سازمانی نمی رفت دنبال کار های جانبازیش نرفت
    مطمئنم اگه این اخلاق رو نداشت بیشتر از اینا الان حقوق میگرفت

کارشون رو نمیدونم باید از کسایی که سربازی رفتن بپرسی ولی کار خاصی نمیکنن مهم ترین کارشون آماده شدن برای شرایط جنگی هست چه آماده شدن خود فرد چه آماده شدن تجهیزات و ... هر کاری که انجام بشه هدفش همینه

2. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مطمئنم اگه این اخلاق رو نداشت بیشتر از اینا الان حقوق میگرفت
    منم همین اخلاق رو دارم......
    هیچ سایتی نشد پیدا کنم!!سایت ارتش هم بعد از اینکه اخرین شماره ی مجله ی سرباز رو دانلود کردم،دو تا مقاله خوندم کلا پشیمون شدم!!!!!!!
    ببینم نیرودریایی یا هوایی کی میتونم ثبت نام کنم؟

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض خلبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

با عرض سلام.
    من هفده سالمه و سوم تجربی هستم. توی مرکز پرورش استعدادهای درخشان شهرمون تحصیل می کنم و جزو شاگردهای تقریبا خوب هستم که می تونم بگم شانس قبولیم توی رشته داروسازی دانشگاه تهران بالای 90 درصد هست اگه خدا بخواد.
    اما من علاقه شدیدی به خلبانی دارم. البته نسبت به این رشته آشنایی زیادی ندارم و بیشتر عاشق خلبان ها هستم. به همین دلیل سعی کردم اطلاعاتی راجع به دانشگاه شهید ستاری بدست بیارم. اما کل فضای اینترنت رو یک مقاله ی شش سال پیش بدون منبع محکم پر کرده که عملا غیر کاربردیه. تلفن دانشگاه هم که محل درست و حسابی به آدم نمی دن و انگار که طلبکارت هستن . خواهش می کنم که کمک کنید.
    شما آخرین امید من هستد.اما سوالات من ؛؛؛
    1.آیا متقاضی می تواند از رشته تجربی باشد؟
    2. وضعیت دندان باید چگونه باشد؟ آیا دندان کاشتنی و مصنوعی را قبول می کنند؟(از همه مهمتر!!!)
    3.من چشمام 10/10 هست ، اما آستیگمات به مقداری دارم ، وضعیت آستیگمات باید چقدر باشه؟
    4. آیا انحراف بینی به مقدار کم مشکل ساز هست؟
    5.تا چه سنی حداکثر می تونم اقدام کنم؟
    ممنونم که به این سوالات پاسخ می دین.
    حالا اگه ممکنه یکم هم درباره ی این رشته توضیح بدین.
    این که حقوقشون در حد یک کارمند معمولیه ، ممکنه به شهرهای دورافتاده منتقل بشن ، شرایط نظامی سختی دارن ، تا یک عمر زیر نظر نظام هستن و ... رو همه می دونم ، اما شوق خلبان شدن کورم کرده ، طوری که حاظر شدم داروسازی رو بخاطرش توی اولویت دوم بگذارم. حالا به نظرتون ارزشش رو داره؟؟؟؟؟
    اینم بگم که من به داروسازی و کلا درس خوندم علاقه زیادی ندارم ، انتخاب داروسازی هم انتخاب بین بد و بدتر و صرفا بخاط آینده مناسب شغلی داروسازی بوده.
    حالا خواهشا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ببخشید که طولانی شد

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

درجه داری رو نمی دونم ولی افسری تو اسفند تو روزنامه بازار کار اعلامیه میده برای همه نیرو ها هم با هم امتحان میگیرن

6. 2 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام :

در رابطه با دانشگاه و رشته ، میبایست از انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید /

در مورد باقی سوالات هم امیدواریم که دوستان بتونند کمکتون کنند .

موفق باشید .

8. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

یه تاپیک برای دانشگاه افسری بود اونجا مطرح میکردین بهتر بود ایکاش sir0c0 عزیز ای دو تا تاپیک رو یکی میکردن
    بگذریم

بذار آب پاکی رو بریزم رو دستت شما به هیچ عنوان نمی تونی از طریق ارتش خلبان بشید البته منظروم هواپیما هست هلیکوپتر رو شاید بتونید

اولا تجربی به هیچ عنوان برای خلبانی نمیگرن در واقع ارتش بیشتر ریاضی میگره به طو کلی رشته هایی که تجربی قبول کنن کمتره. انسانی هم عملا هیچی

دندون ها باید سالم و طبیعی باشن

چشم هم تو اعلامیه زده 10/10 در مورد استیگمات هم صحبت نکرده فکر نکنم مهم باشه

اگه تو اسفند که تو روزنامه بازار کار اعلامیه میده رو بخونی می بینی حد اکثر سن رو 20 سال گفته ولی تا 20 سال و شش ماه هم قبول میکنن
    البته در هنگام ثبت نام

در مورد بینی نمی دونم ولی شرایط پزشکی خیلی سختی داره

حد اقل قد برای هلیکوپتر 165 هست ولی برای هوا پیما 180-90 دقیق نمیدونم

این که حقوقشون در حد یک کارمند معمولیه ، ممکنه به شهرهای دورافتاده منتقل بشن ، شرایط نظامی سختی دارن ، تا یک عمر زیر نظر نظام هستن و ... رو همه می دونم ، اما شوق خلبان شدن کورم کرده ، طوری که حاظر شدم داروسازی رو بخاطرش توی اولویت دوم بگذارم. حالا به نظرتون ارزشش رو داره؟؟؟؟؟
    چییی؟؟؟؟ حقوق کارمندی؟ جای دیگه نگی این حرفو میگیرن می زننت
    شما اگه خلبان شکاری باشی فقط با عقدنامه یه خونه چهار خوابه بهت میدن البته شنیدم ولی تو خلبانی شما 20 سال بیشتر تو ارتش نیستی بعد می ری تو هواپیمایی. کشور های عربی هم برای خلبان ایرانی خیلی خوب پول میدن در کل هیچ شغل و جایگاهی شان و منزلت اجتماعی خلبانی شکاری رو نداره به هر کی بگی فکش میوفته
    جاهای دیگه ارتش اینطوری نیست ولی دیگه یه کارمند معمولی هم نیست خونه میدن وام بدون بهره میدن این یک عمر هم فقط تا 2 بعد از ظهر زیر نظر ظالمانه و مستکبرانه !!! ارتش هستی

توصیه شخصی:
    در سال از حدود 20000 نفر ثبت نام اولیه (سالی که من می خواستم برم) فقط 20 نفر خلبانی قبول شدن که شاید 2 نفر هم خلبان شکاری نشه در نتیجه شما اگه دنبالش رفتی به هیچ عنوان کوچکترین حسابی روش باز نکن شما که میگی حوصله درس خوندن نداری اگه جزء 20 نفر بشی جزء 2 نمیشی

در ضمن دارو سازی که خیلی خوبه نه سرت تو دهنه مریضه نه آه و ناله میشنوی نه ساعت کاری خیلی زیاد مثل بقیه پزشک ها داری (فکر کنم) کلاس خوبی هم داره
    Last edited by Shadow-Man; 18-12-2011 at 21:58.

10. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان ، شاید خندتون بگیره پست خودم رو گم کردم ، بعد از دو روز از google پیدا کردم.
    از جوابتون ممنونم.
    با این تفاسیر من که چند تا دندونام خرابه کلا قید خلبانی رو بزنم؟ یعنی هیچ راهی نداره؟
    خاک بر سرم ! هر چی این مادر بیچاره ما گفت مسواک بزن گوش نکردم ؛ حالا می فهمم که بنده خدا چی می گفت!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه نیم نگاهی هم به دانشکده نیروی انتظامی و پلیس شدن بندازن هم بد نیست....

اون دوست عزیزی که میگفت دوست داره از قدرت تیراندازی اش استفاده کنه شاید بتونه اینقدر پیشرفت کنه تا به رسته عملیات ویژه و یگانهای رهایی گروگان هم راهیابی پیدا کنه....

خیلی کارهای بی درد سر تری هم برای شما وجود داره...

یکیش یگان حفاظت ریاست جمهوری

دیگری یگان حفاظت پرواز که البته هر دو از سپاه نیرو میگیرن و کلا سیستم سپاه هم خیلی خیلی آسونتر و ساده تر از ارتش هست. از روانی بازی فرماندهان هم خبری نیست.

اون دوست عزیزمون که تاپیک رو شروع کردند نگفتند در کدام یک از سه نیروی ارتش علاقه دارند کار کنند.

چون بدترین شرایط مربوط به دانشگاه افسری امام علی هست. البته دانشگاه علوم دریایی نوشهر و دانشگاه ستاری هم خیلی خوش نمیگذره ولی دانشگاه امام علی واقعا پوست ادم رو میکنند.

دانشگاه ستاری هم تبعیض و تفاوت زیاد هست. یه عده آدم بسیار مذهبی به صرف قبولی در آزمون های عقیدتی به رسته خلبانی شکاری میرسند و عده ای هم که شاید 100 بار بیشتر لایق باشند در بهترین حالت میرن برای رسته پدافند .

هرچند اول و آخر خلبانی نهاجا در ایران چیز جالبی نیست.... خیلی ها بودند که سالها در دانشگاه ستاری رویای پرواز با فانتوم و تامکت رو داشتند ولی سر از هرکولس و F-7 و یا حتی بدتر از اون از گردانهای آموزشی pc-7 در اصفهان در آورده اند و به بیان دیگر معلم شدند تا خلبان.

من اگر جای شما بودم هر سه دانشگاه ارتش رو بی خیال میشدم و میرفتم دانشگاه پلیس.
    اگر هوش و استعداد خوبی داشته باشی میتونی تو دانشکده کشف جرائم ادامه تحصیل بدی و افسر کارآگاه بشی که هم تو شهر خودت هستی هم شغل پر جذبه ای داری و هم از سختی های ارتش خبری نیست. و اگر هم روحیه ات با اکشن بیشتر سازگار هست اوج حس اکشن و تیراندازی و اقتدار در اون عکسی هست که بالای صفحه گذاشتم..... یعنی دانشکده عملیات و دایره گزینش و استخدام یگانهای ویژه پاسداران ناجا.

بازهم تصمیم با خودت هست...
    Last edited by Ezel; 22-12-2011 at 22:59.

13. 3 کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •