تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: ارور 80072EFD در موقع آپدیت کردن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اقا بدبخت شدم رفت .. این همه این نرم افزار و اون نرم افزار کردم برای ریجیستری .. که بعدا از چک کردن و اسکن کردن سیستم یهو ریست شد و اون صفحه آبی ( صفحه مرگ ) جلوم ظاهر ظاهر شد ... حالا چکار ... توروخدا راهی هست بدون عوض کردن ویندوز کارم حل بشه ؟ الان در حالا سیف مود که میام بالا آیکونها ظاهر میشه ولی فقط بعد از 20 تا30 ثانیه اون صفحه جلوم میاد توی همین 20 ثانیه من فایلهای روی دستکتاپم رو کپی کردم توی هاردها ولی ... چکار کنم ؟

Last edited by mahyarSAMSUNG; 22-12-2011 at 18:52.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این خطای دامپی که شما شکلش گذاشتین بیشتر مربوط به رم میشه درضمن منم از اون برنامه رجیستری که گفتم باید استفاده میکردین با اون فرامینی که گفتم ببینید ویندوز ازطریق dvd میتونید restore کنید به قبل از اینکه این برنامه رو نصب کنید بازم اگر مورد داشت repair ویندوز پیشنهاد میدم با همون dvd .

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این خطای دامپی که شما شکلش گذاشتین بیشتر مربوط به رم میشه درضمن منم از اون برنامه رجیستری که گفتم باید استفاده میکردین با اون فرامینی که گفتم ببینید ویندوز ازطریق dvd میتونید restore کنید به قبل از اینکه این برنامه رو نصب کنید بازم اگر مورد داشت repair ویندوز پیشنهاد میدم با همون dvd .
    باور کنید خارج از کارایی که گفتید انجام ندادم .... اون دستورها رو که تک تک کپی میکردم برای شماره سومی و چهارمی و ششمی یه اروری میداد که از ارور عکس گرفتم توی لپ تاپمه که متاسفانه دسترسی ندارم بهش ... بعد با همون برنامه که گفتید درحال اسکن بودم یهو رفت روی صفحه آبی : در کل من توی این تاپیک چندتا توضیح دیگه ای هم دادم اینجا میزارم ببینید چکار کنم چون این ری استور رو که میگید ( طوری که خود نرم افزار میگه ) همه چی توی درایو سی پاک میشه .... چون تاریخ ری استور رو زده 2011/3/11 ..... : اگه میشه گزینه ریپیر رو توضیح بدید شاید با اون حل شد .. یه دی وی دی هم دارم که روش نوشته سامسونگ ریکاوری ...

آقا توروخدا اگه میشه یکی بهم بگه چکار کنم ... من 1 ساعت یه بار دارم به اینجا سر میزنم ... من اصلا دسترسی به ویندوز ندارم کامیپوتر بعد از 20 ثانیه که وارد ویندوز شده وارد این صفحه میشه و یه عددی تا 100ر میشه و اون خط آخر رو مینویسه ... من یه سری برنامه ی مربوط به ریجستری رو نصب کردم . که رجیستری رو اسکن کنم .( خیر سرم اومدم آپدیت نشدن ویندوزم درست کنم )..
    فکر کنم یه برنامه ای رو که کرک هم بود از یه سایت نا معتبر دانلود کردم و اجراش کردم که اجرا هم نشد ولی شکم برده به همون ... از اونجایی که آنتی ویروسم رو 5 دقیقه قبلش پاک کرده بودم نمیدونم ویروس بوده یا نه ... خداروشکر فایلهای توی هاردم پاک نشده و همش هست ..... اگه میشه راهی بگید بدون نصب ویندوز کارم راه بیوفته ...

بدون شک از اون برنامه های رجیستری هست... چرا وقتی نیازی نیست همچین نرم افزارهایی نصب میکنین ؟ سیف مود بیاین بالا و سریع پاکش کنین درست میشه... البته اگه خیلی به ویندوز و رجیستری آسیب نزده باشه
    نه عزیز همینطور نصب نکردم .. گفتم که اومدم چشمشو درست کنم زد ابروشم خراب کردم ... آپدیت ویندوز خراب بود بچه ها گفتن این برنامه رو نصب کن ریجستری اسکن کن نصب کردم نشد دوباره یه برنامه دیگه ... برنامه پشت برنامه : البته قبلی ها رو پاک میکردم ... سر یکیشون یهو رفت روی این صفحه :

حالا خودم باهش ور رفتم دیدم موقع روشن کردن یه جا نوشته F4=recovery منم زدم دیدم یه سری چیزایی اومد که مثل اینکه ماله لپ تاپ خودمه ... مثل اینکه کارش درست کردن این ارور ها بودذ . ... حتی توی این برنامه یه جا از Blue screen حرف زده بود که برای دست کردنش باید ریکاوری کنم .. یه حالت بیسیک داشت که زدم ولی درست نشد یه حالت کامپلیت داره که میترسم بزنم.. چون نوشته تمام اطلاعات ویندوز درایو پاک میشه حالا نمیدونم منطورش درایو های ویندوز یا فقط درایو سی که ویندوز روش نصبه ... آیا راه دیگه ای نداره که چیزی پاک نشه و بیاد بالا و اونها رو پاک کنم ؟ چون فقط 20 تا 30 ثانیه ویندوز میاد بالا اونم در حالت سیف مود بعد میره روی همون صفحه پدر سوخته

Last edited by mahyarSAMSUNG; 23-12-2011 at 09:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگر سیستم بتونید رستور کنید به قبل از اون زمان که این مورد به وجود بیاد که بهتره با dvd ویندوز امااگرنتونستین ویندوز خودتون با dvd ریپیر کنید ببینید درست میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اگر سیستم بتونید رستور کنید به قبل از اون زمان که این مورد به وجود بیاد که بهتره با dvd ویندوز امااگرنتونستین ویندوز خودتون با dvd ریپیر کنید ببینید درست میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درست شد ولی همیشه یادم میمونه که اگه ارور 80072EFD ظاهر شد باید ویندوز رو عوض کنیم تا درست بشه ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ببخشید هروقت کامیپوترم رو روشن میکنم این ارور اولش میاد و بعد از ارور زیر گزینه close میاد که موسم تیک تیک گیر میکنه که وقتی close رو میزنم مشکل برطزف میشه ...

کامپیوتر من با اینکه نمیخوام اپدیت بشه داره آپدیت میشه .... یعنی توی ویندوز آپدیت من گزینه ایستال رو نزدم ولی داره اون زیر اپدیت میشه ... این مشکل حتی بعد از تعویض دوباره ویندوز هم هست و داره ترافیک اینترنتی منو تمام میکنه ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید هروقت کامیپوترم رو روشن میکنم این ارور اولش میاد و بعد از ارور زیر گزینه close میاد که موسم تیک تیک گیر میکنه که وقتی close رو میزنم مشکل برطزف میشه ...

کامپیوتر من با اینکه نمیخوام اپدیت بشه داره آپدیت میشه .... یعنی توی ویندوز آپدیت من گزینه ایستال رو نزدم ولی داره اون زیر اپدیت میشه ... این مشکل حتی بعد از تعویض دوباره ویندوز هم هست و داره ترافیک اینترنتی منو تمام میکنه ...
    برای مورد اول برنامه برنامه سایت پایین دان کنید نصب کنید ببینید رفع مشکل میشه برای مورد دوم هم دستور services داخل سرچ منوی استارت وارد کنید بعدشم روی گزینه مورد نظرکلیک کنید تو صفخه ای که باز میشه گزینه windows update انتخاب کنید روش دوبار کلیک کنید تو صفحه بعد اول از کادر کشویی اول گزینه disable انتخاب کنید بعدشم روی گزینه stop کلیک کنید تایید کنید بیاین بیرون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ارور 80072EFD یک راه حل خیلی ساده داره برای برطرف شدنش این مشکل بر می گرده به فعال نبودن Windows module instaler
    برین تو Run تایپ کنین services.msc بعد دنبال windows module installer بگردین بعد روی این کلیک کنین پروپرتیست بعد تو پنجره general قسمت پایین بزنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

برای این که این ارور را برطرف کنین برین توی قسمت

13. این کاربر از omidshaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

برای مورد اول برنامه برنامه سایت پایین دان کنید نصب کنید ببینید رفع مشکل میشه برای مورد دوم هم دستور services داخل سرچ منوی استارت وارد کنید بعدشم روی گزینه مورد نظرکلیک کنید تو صفخه ای که باز میشه گزینه windows update انتخاب کنید روش دوبار کلیک کنید تو صفحه بعد اول از کادر کشویی اول گزینه disable انتخاب کنید بعدشم روی گزینه stop کلیک کنید تایید کنید بیاین بیرون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مورد اولی رو تست میکنم خبر میدم ولی برای دومین مورد آیا این کار باعث میشه دائما آپدیت قطع بشه ؟ یعنی برای اینکه دوباره آپدیت کنم باید برم enable کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •