همه ش تو یه عکس جا نشد - win 7 Ultimate X86
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ش تو یه عکس جا نشد - win 7 Ultimate X86
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 17-12-2011 at 15:25.
سلام شما همه ی پروسس هاتون معمولی هست و مشکلی باهاشون نیست ، ویروس هم داخلشون نیست.
تازه زمانی عکس انداختین که فایرفاکس و پینت و ... برنامه های دیگه باز بودن که تعداد پروسس ها کمتر ازین هم میشه.
ولی میتونی Search index رو خاموش کنی ، یک سرویسی هست که مخصوص سرچ هست که سریعتر داخل ویندوز انجام بشه ، اگه خاموش بشه سرعت سیستمتون میره بالا ولی اگه خاموش بشه سرعت سرچ قوی ویندوز سون میاد پایین.
محتوای مخفی: امضاتون
Take Care![]()
این svchost ها چین ...؟؟؟(شیطونه میگه بردار همشو اند پراسس کنا!!!!!)
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
واسه یو ک خیلی خوفه ....واسه من45 تاس![]()
ممنون بخاطر جواب
قبلا که سون داشتم به طرز وحشتناکی پایدار بود یعنی بعد از 6 ماه مثل روز اول کار میکرد و اصلا اذیت نمی شدم ولی نمیدونم چی شده که حالا اذیت میکنه و حالم از سون و سیستمم داره بهم میخوره!
میخوام دوباره به XP برگردم شاید کمی روی سرعت رو دیدم.
در مورد عکس امضاءم هم اگه دوست دارید شما میتونید استفاده کنید و من عوضش میکنم،2 بار سابقه ش رو دارم
کجاش خوفه؟
قبلا 28 - 25 تا بیشتر نبود، هر چی برنامه و گیم و داشتم آنیستال کردم ولی هیچ خبری نشد
زیاد حساس نشو ...![]()
سرعت زیاد منجر ب تصادف میشود![]()
ها؟...نگرفتم!
این svchost ها چین ...؟؟؟(شیطونه میگه بردار همشو اند پراسس کنا!!!!!)
یکسری هاش برای شبکه هست که پردازش های شبکه هست ، تعدادی برای خود ویندوز مث اطلاعات LOG on ویندوز یا یوزر تعدادی برای کانکشن هست و ....
شما اگه ببندی اینارو کامپیوترت خاموش میشه !
شاید برنامه ی Tweaker چیزی روی سیستم ندارین ، من نظرم روی نرم افزار Tune up utility هستش ، ورژن 2011 یا 12 ش رو بگیر و ویندوز رو کلا هر جنبنده ای که داخلش هست Optimize میکنه براتون ، سرعتتون به طور محسوسی بالا میره و عاشقش میشین!قبلا که سون داشتم به طرز وحشتناکی پایدار بود یعنی بعد از 6 ماه مثل روز اول کار میکرد و اصلا اذیت نمی شدم ولی نمیدونم چی شده که حالا اذیت میکنه و حالم از سون و سیستمم داره بهم میخوره!
میخوام دوباره به XP برگردم شاید کمی روی سرعت رو دیدم.
در مورد عکس امضاءم هم اگه دوست دارید شما میتونید استفاده کنید و من عوضش میکنم،2 بار سابقه ش رو دارم![]()
محتوای مخفی: بخونــــــــــــــــــــــــــــــــــین تنــــــــــــــــــــــــــــــــهایی
Take Care![]()
سلام
برای من هم این سوال پیش اومده که بعد از نصب ویندوز
گاهی اوقات تعداد پروسس ها بسیار زیاده در حالی که برنامه خاصی ران نیست
گاهی هم بعداد کمه طوری که حتی svchost ها هم در تسک منیجر نشون داده نمیشن
چارش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)