سلام دوست خوبم.
در مورد 4530 ازم پرسیدی.
من گفتم این لپ تاپ رو چند وقت پیش با همکارم رفتیم تهیه کردیم و همین طور چند جای دیگه هم اینو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.
از نظر گرما اصلا این مدل اون جور نیست و مشکل اچ پی هایی که میگفتن گرم میکنه مال dv4 و مدلای قبل اون بود
اتفاقا این لپ تاپ خیلی خنکیه و اینو چند بار بهم ثابت کرد.
صدای اسپیکر قوی و خوبی داره.
بدنه مستحکم و ساده و سکیل جزو خواص اونه.
کیبورد مقاوم و به عبارتی ضد آب و بسیار بزرگ و از نظر کیبورد به سبک لپ تاپ های 17 اینچس از خاصیت اونه
صفحه نمایش مات و ضد انعکاس نور داره و از نظر کیفیت صفحه نمایش HD محسوب میشه
در رنج متوسط کیفیت صفحه نمایش محسوب میشه. نه صفحه نمایش خیلی خیلی تاپ داره و نه صفحه نمایشش مشکلی داره.
من خودم تا استانه خریدش برا خودم هم رفتم که نظرم رو یه مورد دیگه کاملا عوض کرد/.
کاملا الان از انتخابم راضی هستم.
اما اگر این مورد پیش نمیومد قطع یقین یا این 4530 رو انتخاب میکردم و یا یه مدل خوب DV6 رو
تقریبا احتمال برابر داشت ...
اما 4530 رو بر خیلی DV6 ها برتر میدونستم چون قیمتش با قدرت و کانفیگش هماهنگ تر بود اون موقع
و اون DV6 ها قیمتشون بالا تر بود به صورت کاذب
در کل من از انتخابم خیلی راضی هستم اما مطمئنا اگه این مورد پیش نمیومد الان یه لپ تاپ 4530 و یا یه لپ تاپ DV6 شاید داشتم ...
در کل لپ تاپ خیلی خوبیه اون 4530 .... به نظرم چیزیه که صاحبشو از خریدش پشیمون نمیکنه ...
راستی اینم بگم لپ تاپ من الان قوی ترین پردازنده و جدید ترین پردازنده رو با 8 مگ کش و ... داره و گرافیک 2 و بالاترین مشخصات ممکن
حالا درسته از نظر پردازشی و سرعت کار من تا حالا هیچ لپ تاپی با این قدرت و سرعت پردازشی ندیده بودم
اما اینوبگم 4530 هم با همون پردازنده I5 و 3 مگ کش و .... پردازش خوب و سیستم قوی هست در حد خودش.
و همین طور اینم بگم در سطح فعالیتی که شما گفتین اصلا شاید متوجه تفاوت قدرت I5 و I7 معمولی نشین حتی ... چون همون هم این موارد که خواستین رو کاملا جواب میده
و همین طور با استفاده از یه I5 وقتی نیازتون رو رفع میکنه دیگه عمر باتریتون و تخلیه شدنش کمتر خواهد بود.
در کل اون 4530 رو واقعا لپ تاپ خوب و قابلی و چیزی که به قیمتش می ارزید میدونم
بازم میگم اگه این مورد پیش نمیومد و این لپ تاپ موردش پیش نمیومد که گرفتم و کاملا ازش راضی هستم واز خریدم راضی حتما یا 4530 گرفته بودم و یا یه مدل خوب DV6
سراغ دل نرین مخصوصا ارزون و متوسط قیمت هاش که ضرر کردین ...
گول 5110 و اینا رو هم نخورین