.
.
.
من بودم حتما بدون معطلی میرفتم Asus N55SF میخریدم....قیمتش رو عالی میده...گارانتی نداشته باشه مهم اینه سالم باشه.....
.
.
.
من بودم حتما بدون معطلی میرفتم Asus N55SF میخریدم....قیمتش رو عالی میده...گارانتی نداشته باشه مهم اینه سالم باشه.....
دوستان اصلاح شد
اون بنده خدا که قیمت داده بود اشتباه کرده بود(کارگر دوستم) و فکر کرده بود من k53s رو گفتم![]()
.
.
.
اگه با اون قيمت بود خوب بود گفتم آخه تو بازار 1.600 چطوري قيمت داده 1.380 ........خوب بهتره Y570 بخري
Last edited by mehdi666lp; 29-12-2011 at 16:48.
ممنون
حالا موقع خرید y570 به چه چیزایی توجه کنم و چیارو بررسی کنم؟؟؟
چون اولین باره لپ تاپ میخرم و تا حالا تجربه لپ تاپ نداشتم
کول پد چی بگیرم؟؟
هارد 1 یا 2T چی خوبه؟؟؟
یه سوال دیگم اینکه لپ تاپ Asus Zenbook UX31E تو بازار هست یا نه(با چه قیمتی)؟؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد
Last edited by SEDRASOUL; 29-12-2011 at 18:37.
کسی نیست ؟؟؟؟؟
Y570 تو بازار دو مدل داره یکی با CPU 2630 که قدیمیه یکی هم با CUP 2670 که جدید تره. از نظر قدرت خیلی زیاد با هم فرقی ندارن. ولی یکی از ویژگی هایی که این لپ تاپ داره و اونو از بقیه لپ تاپا سر میکنه وجود درگاه m-sata اونه که باهاش میتونی در کنار داشتن هارد خود دستگاه یه هارد SSD هم داشته باشی که ویندوز رو توش میریزی و سرعت سیستمت بطور قابل ملاحظه ای ( در حد 3 برابر) بالا میره. بعضی از مدل های Y570 این هارد دوم رو هم رو خودشون دارن و اگه باشه فکر کنم حول حوش 1600 لاشه الان ولی اگرم مدل دو هاردش نبود با تحقیق میتونی یدونه بخری و بندازی رو سیستم (البته قیمت این هاردا خیلی بالاست (ssd m-sata)، مثلا 80GB اش الان حدود 300 تومن در میاد).
از نظر سایر مشخصات هم که فکر نکنم مشکلی باشه بخصوص اینکه سازگار تنها فروشنده این مدل از لپ تاپه.
Last edited by arial_moho; 03-01-2012 at 16:50.
سلام دوستان از این سه مدل کدوم بهتره ؟
در مورد y570 یک سرچی زدم !
پردازندش i7-2920XM هست تو سایت اصلیش تو پی دی اف بود همراه با 32GB/64GB SSD
و در مورد اون HP از شکلش خوشم نمیاد ولی قولیه واسه خودش ولی کیفیت تصویریش از اون اسوس پایین تره !
در رابطه با y570 با همین مشخصات تو بازار هست ؟ دارم سفارش میدم همین مشخصات رو بگم ؟ پردازندش مقایسه با پردازنده HP Pavilion DV6-6190 چطوره ؟
پردازندش 2920XM نیست مثل مال 6190 با پردازنده 2670 اش تو بازاره البته مدل 2630 هم داره که از نظر قدرت فرق محسوسی با 2670 نداره
الن کدوم رو پیشنهاد می کنین برا من با توجه به اینکه طراحی زیبا داشته باشه و y570 دارای هارد SSD هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)