تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: لپتاپ تا 3 تومن واسه گیم خوری 24 ساعته چی پیشنهاد میکنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشخصات کاملشو می زارین در ضمن از کجا گرفتین آخه معمولیش گیر نمی یاد چه برسه به 3d با 160 گیگ ssd
    در مورد خنک بودن و کیفیت صداش هم اگه تست کنید و توضیح بدین ممنون می شم چون من یه ویدئو از مقایسه این لپ تاپ با msi gt780 دیدم که تو اون بالاترین حد صدای ایسوس برابر 25 درصد صدا تو msi بود. به نظر من تنها ضعف این لپ تاپ یکی بودن پورت usb3 هست مخصوصا برای کسای که دو تا هارد اکسترنال با پورت usb3 دارند در ضمن بالا اومدن ویندوز با توجه به هارد ssd چه جوریه؟ تو چند ثانیه ویندوز کامل بالا می آد و آماده کار می شه؟ مدلی که شما گرفتین با cpu 2670 هست؟ ممنون می شم اگه پاسخ بدین.
    از نظر خنک بودن که واقعاً عالیه . اصلاً انگار گرمایی وجود نداره . از نظر صدا خوب به نظرم کمی ضعیفه و خوب من gt780 رو تست نکردم . بله 2670 هست . خوب من با توجه به پیشنهاد دوست خوبم (freeman) تو اون سایت رفتم . مغازه فروش طبقه دوم پاساژ ایران هست . کلاً 5تا G74 آورده بودن ، 5تا هم لامبورگینی .
    Model: G74SX
    Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i7 Processor 2670 : 2.2 - 3.1 GHz, 6M L2 Cache
    Chipset: Mobile Intel® HM65 Express Chipset
    Memory: 8GB DDR3
    Display: 17.3" 16:9 HD+ (1600x900)/Full HD (1920x1080)/Full HD 3D(1920x1080 120Hz) LED Backlight
    Video Graphics & Memory: NVIDIA® GeForce® GTX 560M with 3GB GDDR5 VRAM
    Hard Drive: 750GB+ 7200rpm
    Optical Drive: Blu-Ray DVD Combo
    Card Reader: 3 -in-1 card reader SDXC/ MS/ MMC
    Video Camera: HD Web Camera
    Operating System: Windows 7
    Battery Pack & Life: 8 cells: 5200 mAh 74Whrs
    Dimension & Weight:32.5 x 42.0 x 2.09 ~6.20 cm (W x D x H)/ 4.28kg with 8 cell battery
    عیـنک 3 بعــدی ,Other: HDMI, Esata, USB3, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth, Blu-Ray

فقط هارد ssd 160 هم روشه که خودشونم نمی دونن .کیف و موس لاجیتک هم اورجینال داخل کارتن بود . دو سال گارانتی سازگار هم بود . سرعت بالا اومدن هم عالیه . هنوز تایم نگرفتم ولی قابل تحسینه . فقط ویندوز 64 بیته. البته وزنش هنوز واسم عادی نشده. راستی جنس بدنه ی ماتش بسیار نرم و لطیف و عالیه . اثر خش روش نمیمونه ولی اثر چربی چرا . نور زیر کیبورد هم سفید هست . ظاهرش نسبت به 780 ساده تر و با کلاس تره و حس گیمینگ رو نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مشخصات کاملشو می زارین در ضمن از کجا گرفتین آخه معمولیش گیر نمی یاد چه برسه به 3d با 160 گیگ ssd
    در مورد خنک بودن و کیفیت صداش هم اگه تست کنید و توضیح بدین ممنون می شم چون من یه ویدئو از مقایسه این لپ تاپ با msi gt780 دیدم که تو اون بالاترین حد صدای ایسوس برابر 25 درصد صدا تو msi بود. به نظر من تنها ضعف این لپ تاپ یکی بودن پورت usb3 هست مخصوصا برای کسای که دو تا هارد اکسترنال با پورت usb3 دارند در ضمن بالا اومدن ویندوز با توجه به هارد ssd چه جوریه؟ تو چند ثانیه ویندوز کامل بالا می آد و آماده کار می شه؟ مدلی که شما گرفتین با cpu 2670 هست؟ ممنون می شم اگه پاسخ بدین.
    از نظر خنک بودن که واقعاً عالیه . اصلاً انگار گرمایی وجود نداره . از نظر صدا خوب به نظرم کمی ضعیفه و خوب من gt780 رو تست نکردم . بله 2670 هست . خوب من با توجه به پیشنهاد دوست خوبم (freeman) تو اون سایت رفتم . مغازه فروش طبقه دوم پاساژ ایران هست . کلاً 5تا G74 آورده بودن ، 5تا هم لامبورگینی .
    Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i7 Processor 2670 : 2.2 - 3.1 GHz, 6M L2 Cache
    Display: 17.3" 16:9 HD+ (1600x900)/Full HD (1920x1080)/Full HD 3D(1920x1080 120Hz) LED Backlight
    Dimension & Weight:32.5 x 42.0 x 2.09 ~6.20 cm (W x D x H)/ 4.28kg with 8 cell battery

فقط هارد ssd 160 هم روشه که خودشونم نمی دونن .کیف و موس لاجیتک هم اورجینال داخل کارتن بود . دو سال گارانتی سازگار هم بود . سرعت بالا اومدن هم عالیه . هنوز تایم نگرفتم ولی قابل تحسینه . فقط ویندوز 64 بیته. البته وزنش هنوز واسم عادی نشده. راستی جنس بدنه ی ماتش بسیار نرم و لطیف و عالیه . اثر خش روش نمیمونه ولی اثر چربی چرا . نور زیر کیبورد هم سفید هست . ظاهرش نسبت به 780 ساده تر و با کلاس تره و حس گیمینگ رو نداره . کیفیت تصویر عالیه . فقط صدا جوابگو این همه کیفیت نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فقط هارد ssd 160 هم روشه که خودشونم نمی دونن .کیف و موس لاجیتک هم اورجینال داخل کارتن بود . دو سال گارانتی سازگار هم بود . سرعت بالا اومدن هم عالیه . هنوز تایم نگرفتم ولی قابل تحسینه . فقط ویندوز 64 بیته. البته وزنش هنوز واسم عادی نشده. راستی جنس بدنه ی ماتش بسیار نرم و لطیف و عالیه . اثر خش روش نمیمونه ولی اثر چربی چرا . نور زیر کیبورد هم سفید هست . ظاهرش نسبت به 780 ساده تر و با کلاس تره و حس گیمینگ رو نداره . کیفیت تصویر عالیه . فقط صدا جوابگو این همه کیفیت نیست .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •