من نیتم توهین نیست . من میخوام ..... ولش کن الان باز میگید توهین . من دیگه به پیام و پستاش کاری ندارم . چون هر چی میگم بد برداشت میشه .
من نیتم توهین نیست . من میخوام ..... ولش کن الان باز میگید توهین . من دیگه به پیام و پستاش کاری ندارم . چون هر چی میگم بد برداشت میشه .
آقا عرب زاده دستت درد نکنه ازت انتظار نداشتم اینطوری بهم اینو بگی .
خوشم میاد علی رضا دقیقا قضیه اون طوری که پایین گفته درست گفت من ازت خودت اگه یاد باشه گفتم پیام چطوری این ساختی ؟
شما هم که بهم جواب درستی ندادی من بیشتر دنبال بارانش بود اصلا از علی رضا نپرسیده بودم که باران چطوری ساخته شده؟
که خودم تو فروم یونیتتی پیداش کردم و لینکشو به خودت هم دادم.
اما از این حرف واقعا دل گیر شدم آخه بی انصاف این همه مدت علافم کردی و چند تا تست کوچیک برات نوشتم و یه قرون ازت نخواستم بعدش میای اینطوری تو فروم ازم می گی دستت درد نکنه .
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
در پایان به احسان التماس می کنم این تاپیک به FUUCK رفته رو حذف کنه...
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
آغاز به انحراف کشیدن تاپیک :
دوستان خواننده چی گوش میدن؟
من یاس..
همین دیگه همش آقا عرب زاده بد برداشت میکنه و زود نظر میده و قضاوت میکنه .
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
من چیزی گوش نمیدم !بی شوخی مگم اصلا تو خط موسیقی نیستم .!
Last edited by iload; 25-11-2011 at 18:26.
سلام.
برای این جو عوض بشه (به قول پرویز جان)
نظرتون درباره این بازی آنلاین که با یونیتی ساخته شده چیه؟
حالا این اقا انگیزش چی بوده که اینو ساخته و ایا ما (منظور ما نوعی) در توانمون است چنین چیزی بسازیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و به نظرتون اگر این بازی رو به جایی فروخته چقدر به نظرتون فروخته؟
مارتین جون این نوشته رایگان نمیشه دانلودش کرد؟
من تو اون سایت داشتم بازی های فلش بازی می کردم که این بازی رو دیدم و خیلی خوشم اومد و همین انلاین بازیش کردم...
در مورد رایگان بودنش هم خوب این بازی های انلاین بیش تر رایگانه و با اسپانسر+تبلیغات پولش در می اد . مثل بازی های فلش.
در مورد یونیتی اطلاع ندارم ولی در مورد فلش می دونم هر بازی متوسط و خوب رو حدود 4 هزار دلار و بیشتر اسپانسر می کنن(عالی رو برو تا 10 تا 15).
Last edited by MARTIN; 25-11-2011 at 18:47.
جونه من ول کنید این دعواها رو بسکه هم حال و روزمون خوبه . یکی افتاده به خر کاری شدید یکی باباش میخاد از خونه بیرونش کنه () یکی جریمه های ماشینش تا اخر ماه دوبرابر میشه همه از همه در به در تر فقط همین مونده بحث کنیم کی بیشتر حالیشه
![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 25-11-2011 at 20:58.
آره فلانی هم به من محل سگ نمی زاره...با دادشم از دیروز تاحالا قهره بام
زمان خودکشیم رسیده...خسته شدم...
یعنی دلت می خواد من دخالت کنم ؟ تاپیک رو می فرستم رو هواها. هردوتا تون اشنایین وگرنه اگه یکی غریبه بود منم می ومدم توی دعوا می دونید که توی هر دعوایی که من بودم کار به فحش و فحش کاری رو بن شدن و قفل شدن کشیده . اگه تنتون میخواره بازم دعوا رو ادامه بدین
من حسن می شناسم تو دعوا حرفی به همراه امیرضا رEد تو برنامه نویس ......کم آوردند پست پاک کردند
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)