تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: پرینتر مناسب جهت چاپ عکس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

و اینکه جوهر و کاغذ خوب معرفی کنین.می خوام بافت دار ابریشمی باشه و قیمتش هم مناسب.

بی نهایت سپاس
    والا كاغذ بهتر پول بيشتر
    ايلفورد بهترين ولي گرون و سخت گير مياد
    من كه خودم كاغذ خلي گرون توجيه اقتصادي نميبينم مصرف كنم مگه اينكه يه بسته گيريد و روي كارهايي كه خيلي حساسيد استفاده كنيد.خيلي سخته خودت راضي كني مثلا يه بسته 20 تايي بگيري 20000 تومان

من خودم اينك تك و ويونا ابريشمي مصرف كردم خوب بوده .

2. این کاربر از mojtaba_iut63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پس من احتمالا همین کار رو میکنم که هم کارتریج فابریک و گارانتی رو به قیمت 245 بگیرم و هم تانک و جوهر که مجموعا میشه 300

ببینید درست متوجه شدم؟
    اگر پرینتر رو با کارتریج اصلی بگیرم یعنی داخلش جوهر هم هست دیگه درسته؟چه تعداد با کارتریج اصلی میشه آ4 زد؟بعد از استفاده و تمام شدنش باید کارتریج رو باز کنم و تانک ببندم.(اگه داخل پرینتر نو کارتریج اصلی و جوهر هست جطور خشک نشده تا حالا؟ یا اینکه کارتریج ها خالیه و باید جوهر جداگانه بخرم؟)
    مسئله اینجاست که می خواستم برای صرفه جویی در رفت و آمد همون اول بگم فروشنده خودش تانک ببنده...اما اینجوری کارتریج های اصلی درمیان و نمیتونم دیگه ازشون استفاده کنم.آیا بستن تانک رو میتونم خودم انجام بدم ؟ (که 15 تومن هم ندم به فروشنده)یا باید بعد از تموم شدن کارتریج اصلی پرینتر رو کول کنم ببرم تا برام ببندن؟

پس پیشنهاد شما هم اینکه تانک بگیرم نه کارتریج قابل شارژ درسته؟و اینکه اگه زحمتی نیست بگین کارتریج قابل شارژ چند سی سی حجم داره و چند ا4 جواب میده؟

اگر جوهر 250 سی سی بگیرم برای 6 کارتریج حدود 18 تومن میشه.اون وقت در تانک 100 سی سی پر می کنم و میمونه 150 سی سی تا اینکه جوهر تانک تموم شه و پرش کنم.آیا تو این مدت 150 سی سی باقی مونده خشک نمیشه؟اگه یک لیتر بگیرم که دیگه این مسئله بیشتر برام سوال میشه چون نهایتا اگر بخوام کاراری آتلیه مو هم باهاش انجام بدم فکر کنم ماهی 200 تا 300 عکس بزنم.

و در آخر بازم سپاس از شما
    Last edited by virdiyana; 24-11-2011 at 11:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

منظور ما از خشك شدن جوهر توي نازل هاي پرينتر بود نه خود جوهر.
    شما جوهر ليتري هم بگيريد به هيچ وجه خشك نميشند.كارتريج فابريكم همينجوري هست هيچ وقت جوهرش خشك نميشه فقط تاريخ مصرفش كه 2ساله يا 3 ساله هست تموم ميشه.ببينيد نازل هاي پرينتر سوراخ هايي به قطر ميكرون هستند يعني چندين برابر كوچكتر از نوك سوزن و طولي بين 1-2 سانت دارند. اگه قرار باشه جوهر جايي خشك بشه توي اين نازل هاست نه جاي ديگه.

يعني شما پرينتر وقتي ميخري كاتريج روي پرينتر نصب نشده و تا قبل ورود جوهر به پرينتر هر زماني هم بمونه مشكلي نيست.ولي به محض ورود كارتريج ديگه بايد استفاده مداوم كرد.

اگه اتليه داريد كه حتما تانك ببنديد و جوهر هم حتما ليتري بگيريد كه هزينه به شدت كم ميشه.

با كارتريج اصلي 20 صفحه آ4 ميزنه.

بهتر تانك به متخصص بديد ببنده .15 تومانم زياده 10 تومانه

كارتريج قابل شارژ هم به اندازه كارتريج اصلي هست

5. 2 کاربر از mojtaba_iut63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

دیروز در نمایشگاه الکامپ غرفه شرکت میر رو دیدم . که اپسون پی پنجاه رو با یک تانک جدید که مشکی و کاملا همرنگ دستگاه بود گذاشته بود به من گفت دستگاه با این تانک 300 تومن آیا ارزش داره این تانک رو بگیرم یا همون تانک های پلاستیکی بی رنگ رو بگیرم؟ و اینکه این شرکت گفت ما وارد کننده وکس هستیم پس از ما خرید کنی هیچ نگرانی نخواهی داشت که جوهر و همه چی خلاصه اصله.شما این شرکت رو مشناسید؟از همین جا خرید کنم با خیال راحت یا خیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان

کسی نیست جواب بده؟ این مخزن که در پست بالا گفتم مشکی رنگه و کاملا هم رنگ پی 50 و اینکه شرکت میر تو کاتالوگش نوشته تنها مخزن قابل اتصال به پرینتر (یعنی دیگه لازم نیست در پرینتر باز بمونه) و اینکه احتمالا در این صورت گارانتی هم باطل نمیشه.
    قیمتش هم 60 تومنه حالا یکی بگه این با این تفاسیر خوبه یا همون پلاستیکی بی رنگ هارو به قیمت 30-35 بگیرم؟

من تا حالا این مخزن رو ندیده بودم.اگه لازمه و دوستان بخوان می تونم عکسش رو بذارم ببینین...

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

جساراتا اینجا بیشتر تاپیک تانک و جوهر بهش میخوره تا معرفی پرینتر مناسب عکس!

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اوه !

این تاپیک رو توی سرچ گوگل دیدم. الان که نگا کردم تاریخ پستها مال 2011 هست

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مهم نیست که نتونستی کمکش کنی مهم اینه که جوابشو دادی و حالا بقیه افرادی که همین مشکل رو دارن می خونن و استفاده می کنن.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •