تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: پله: مسي بازيکن کاملي نيست

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اصلا من این که میگن یکی بازیکن کاملی نیست رو درک نمی کنم. مگه میشه یه بازیکن کامل باشه. همچین چیزی رو فقط میشه تو PES با 99 کردن همه خصوصیات یه بازیکن ساخت. مگه زیدان میتونست کورس بذاره یا فیگو میتونست تو مرکز بازی کنه و هد بزنه یا مگه رونالدو ضربه آزاد میزد؟
    مسی سرزن نیست، خوب که چی؟ چند تا از بزرگترین بازیکن های دنیا تو این سالها سرزن بودن؟ اصلا چند درصد تیمهای بزرگ دنیا با سر گل میزنن؟ رونالدو و ریوالدو و زیدان و فیگو و کاکا مگه چند تا گل با سر زدن؟ مثلا این بازیکن ها میتونستن مثل آلن شیرر سر بزنن؟ واقعا سرزنی اینقدر مهمه، اونم تو فوتبال امروز؟!!
    اصلا من میگم مسی سرزن نیست، سرعتش هم از آگبونلائور!!! کمتره، قدرت شوتش هم از کریس رونالدو پایین تره، با همه اینها میشه به من بگید کدوم دفاعی تو دنیا حاضره بازی کردن جلوی مسی رو به یه بازیکن دیگه ترجیح بده؟ چیزی که مشخصه اینه که مجموعه خصوصیات بازی مسی و یه سری ویژگی های منحصر به فرد بازیش (مثل چابکی باور نکردنی، قدرت دریبل زنی بی مانند، دید استثنایی در موقع پاس دادن و از همه مهمتر آمادگی ذهنی برای گرفتن بهترین تصمیم در سخت ترین شرایط) باعث میشه ترسناکترین مهاجم دنیا باشه. هر کسی اینو میدونه که وقتی مسی تو 1/3 دفاعی حریف توپ بگیره باید منتظر موقعیت گل بود. همچین خصوصیتی رو من تو هیچ مهاجم دیگه ای تا این حد هرگز ندیدم و شاید فقط بشه گفت رونالدوی برزیلی اینقدر مهاجم ترسناکی بود که اون هم قدرت بازیسازی مسی و ساختن موقعیت برای هم تیمی هاش رو نداشت.
    بر خلاف این چیزایی که پله گفته فکر میکنم مسی کامل ترین بازیکن مهاجمیه که وجود داره

2. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا مثل این که این پله کار و زندگی نداره که باید در مورد همه چیز نظر بده
    یک صحبت هایی میکنه که آدم روی سرش شاخ که چه عرض کنم , درخت چنار سبز میشه
    مسی رو که هر عقل سلیمی قبول داره که الان بهترین بازیکن جهانه.
    ولی فعلا ما که چیر بخصوصی از نیمار ندیدیم...توی بازی هایی که چند ماه پیش در آرژانتین برگزار شد چیز خاصی نشون نداد و لایق این همه تک و تعریف نبود!

4. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نمیدونم چرا ولی فکر میکنم فوق ستاره های حال حاضر فوتبال یه جورایی لای پنبه هستن و شخصیت و اقتدار فوق ستاره های نه چندان دور رو ندارن....

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظرم بهتره مقایسه هر بازیکن یا ستاره ای بر اساس زمان فعالیتش در همان سال انجام بشه
    مثلا اگه بخوایم مقایسه بین پله یا مارادونا با ستاره های فعلی مثل مسی , کریس رونالدو یا رونی داشته باشیم به احتمال زیاد به نتیجه دلخواهمون نمیرسیم
    کلا با دو سبک متفاوت از فوتبال طرف هستیم
    اون زمان بازی ها تا این حد وابسطه به تاکتیک های مختلف نبود و شیوه های دفاعی تیم ها تا این حد پیشرفته نبود
    البته منظورم این نیست که ستاره های اون زمان ضعیف تر بودن
    حرف کلی من اینه که هر ستاره ای باید با ستاره های زمان خودش مقایسه بشه
    مثلا اگه به 20 سال قبل برگردیم و کریس رونالدو یا مسی رو در اون زمان بکار بگیریم شاید موفقیتی که الان دارن رو در اون سال نداشته باشن...یا همین پله و مارادونا هم شاید با حضور در فوتبال حال حاضر اون درخشش گذشته رو نداشته باشن.
    البته ممکنه برعکس این قضیه هم صورت بگیره و هر چهار بازیکن موفق بشن
    ولی به نظرم مقایسه های این چنینی به اون صورت جالب نیست

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سرمربي سانتوس:
    مسي بهتر از نيمار است

موريس رامالو سرمربي سانتوس اقرار كرد كه در حال حاضر مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه بسياري نيمار ستاره جوان برزيلي سانتوس را با ليونل مسي ستاره آبي‌ ـ اناري‌ها مقايسه مي‌كنند و حتي بعضي مثل پله از اين فراتر مي‌روند و نيمار را بهتر از مسي مي‌دانند، موريس رامالو سرمربي سانتوس اعتراف كرد كه ليونل مسي در حال حاضر بهتر از نيمار ستاره جوان تيمش است.

وي در گفت‌وگو با يك روزنامه برزيلي گفت: در اين هيچ شكي وجود ندارد كه مسي در حال حاضر بهتر از نيمار است. خود نيمار هم به اين مسئله اعتراف كرده است. تجربه مسي از نيمار بيشتر است. او 24 ساله است و در بسياري از رقابت‌هاي بين‌المللي شركت كرده، اين در حالي است كه نيمار فقط 19 سال سن دارد و او حالا حالاها وقت دارد. من مطمئنم كه او در آينده‌اي نزديك مسي را پشت سر خواهد گذاشت.

وي در ستايش از عملكرد نيمار در تيمش گفت: نيمار بازيكن فوق‌العاده‌اي است. قدرت بالاي او در حفظ توپ مثال زدني است. او تنها بازيكني است كه در ليست نامزدهاي توپ طلا قرار گرفته است اما در تيم هاي اروپايي بازي نمي‌كند. مطمئنم كه او توانايي اين را دارد كه مسي را پشت سر بگذارد و خود را به بام فوتبال جهان برساند.

9. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پله: مسي فقط در بارسلونا بازيکن بزرگي است

اسطوره برزيلي فوتبال جهان با انتقاد از عملکرد ليونل مسي در تيم ملي آرژانتين گفت که اين بازيکن فقط در بارسلونا بازيکن بزرگي است.

اسطوره فوتبال برزیل باردیگر به انتقاد از مهاجم آرژانتنی تیم فوتبال بارسلونا پرداخت و گفت که این بازیکن فقط در بارسا مهاجم بزرگی است.
    وی در گفت‌و‌گویی به سان گفت: به نظر من بازیکنان برای نشان دادن بزرگی خود باید در میدانی مانند جام جهانی خودشان را نشان دهند و ثابت کنند که بازیکن بزرگی هستند.
    به عنوان مثال لیونل مسی برای بارسلونا بازیکن بسیار بزرگی است و در موفقیت‌های این تیم اسپانیایی نقش مهمی دارد اما در تیم ملی به هیچ عنوان عملکرد موفق ندارد.
    پله در مقایسه این بازیکن با زین‌الدین زیدان فرانسوی گفت: در مقایسه بین مسی و زیدان باید بگویم که بازیکن فرانسوی کامل‌تر است. زیدان 15 سال در سطح اول فوتبال جهان و تیم ملی فرانسه درخشان بود و با این تیم موفق شد قهرمان جهان در سال 1998 شود.
    وی افزود: قبل از زیدان نیز بازیکنان دیگری مانند یوهان کرایف، فرانتس بکن‌باوئر، میشل پلاتینی و بابی مور وجود داشتند.بازیکنانی که با تیم‌های کشورشان موفق به کسب جام‌جهانی شدند و در این تیم‌ها ستاره بودند.

انتقاد اسطوره برزیلی از ستاره آرژانتیی در شرایطی است که بحث بهترین بازیکن فوتبال جهان در تمام ادوار بیش از بیش در رسانه‌ها انعکاس داشته است.
    چندی پیش لیونل مسی ستاره آرژانتینی آبی ـ اناری‌ها در گفت و گو‌ با یک مجله برزیلی مارادونا را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان نامیده بود و درباره پله عنوان کرده بود که تا به حال بازی او را ندیده است.
    این سخنان مسی به مذاق پله مروارید سیاه فوتبال برزیل خوش نیامده بود به طوری که این اسطوره برزیل با حالت تمسخر در جواب به مسی گفته بود که اگر مسی بازی‌های مرا ندیده می‌توانم نوار بازی‌هایم را برایش بفرستم و در جای دیگر نیز پله، نیمار ستاره برزیلی را در سطح مسی توصیف کرده بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روماريو: پله خيلي چرت و پرت مي گويد

ستاره فوبتال برزيل در صحبتهايي اعلام کرده که پله بايد سکوت اختيار کند.
    روماریو، ستاره سابق باشگاه های آیندهوون و بارسلونا ، ازپله، اسطوره فوتبال این کشور خواست تا از صحبت کردن در مورد او دست بکشد.

روماریو که این روزها یکی از نماینده های پارلمان برزیل است، قول داده که اگر اتهامات فساد ریکاردو تیسیه را، رئیس فدراسیون فوتبال برزیل، اثبات شود، این رئیس 64 ساله را به دادگاه بکشد.

چند روز پیش پله، با تکذیب صحبتهای روماریو اعلام کرد که روماریوی 45 ساله با این اتهام به دنبال آن است تا از تیسیه را به خاطر غیبت این ستاره در جام جهانی 1998 انتقام بگیرد.

روماریو که رابطه خوبی با پله ندارد،اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که به دنبال انتقام نیست و صحبتهای پله بی پایه و اساس است.

روماریو به خبرنگاران گفت:« من قول داده بودم تا هیچ وقت راجع به پله صحبت نکنم.چون او خیلی چرت و پرت می گوید. او هیچ چیزی درمورد قوانین و شرایط نمی داند.پله باید دهانش را ببندد و خفه شود.من 45 سال سن دارم و خیلی چیزها می دانم. این صحبتها احمقانه است. آنچه من درمورد ریکاردو تیسیه را، ریس فدراسیون فوتبال برزیل می گویم، آن چیزی است که می بینم.»

روماریو ادامه داد:« من هیچ مشکل یا ارتباط خاصی با فدراسیون فوتبال برزیل ندارم ولی شاید پله شرایط دیگری دارد و به همین خاطر است که چنین نظراتی می دهد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پله در مقایسه این بازیکن با زین‌الدین زیدان فرانسوی گفت: در مقایسه بین مسی و زیدان باید بگویم که بازیکن فرانسوی کامل‌تر است. زیدان 15 سال در سطح اول فوتبال جهان و تیم ملی فرانسه درخشان بود و با این تیم موفق شد قهرمان جهان در سال 1998 شود.
    وی افزود: قبل از زیدان نیز بازیکنان دیگری مانند یوهان کرایف، فرانتس بکن‌باوئر، میشل پلاتینی و بابی مور وجود داشتند.بازیکنانی که با تیم‌های کشورشان موفق به کسب جام‌جهانی شدند و در این تیم‌ها ستاره بودند.
    به نظرم جناب پله بیش از اندازه داره در موضوعی که خیلی دخیل نیست در اون نظر میده / ابراز برتری نیمار !!! نسبت به مسی ، جنگ لفظی با مارادونا ، پرداختن به نظر شخصی مسی درباره ی بهترین بازیکن تاریخ بودن مارادونا / به نظرم پله به عنوان یک شخصیت شناخته شده بد نیست کمی سکوت پیشه کنه ، حتی از لحاظ سنی هم واکنش های اون نسبت به این موضوع ، خیلی جالب نیست

مقایسه ی زیدان و مسی ؟؟؟ مقایسه ی هافبک طراح با یک شبه مهاجم ( که البته پاسهای گل زیادی هم میده ) ؟؟؟

مسئله اینه که چه کسی بهترین بازیکن تاریخه ؟؟؟ باشه ، بگذاریم تاریخ نظر بده ( البته پس از اینکه دوران بازی حرفه ای مسی هم تموم شد و اون هم بازنشسته شد ، 24 سال سن برای مقایسه با مارادونای 50 ساله و پله ی 70 ساله کافی و درست نیست)

نکته ای که کاملا مشخصه : "در صورت ادامه دادن این روند" ، مسی پتانسیل تبدیل شدن به بهترین بازیکن تاریخ رو خواهد داشت مطمئنا /

13. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جدیدا گویا پله گفته مسی بازیکنی در کلاس جهانی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگر این رو واقعا گفته دیگه حجت رو بر همگان تموم کرد. دیگه بحث رو تموم کنیم بریم بخوابیم. پله هم خوابش میاد گویا

15. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •