سلام دوستان من هرچی راجبه این elx میخونم بدتر گیج میشم الان گیر کردم elx که حدودا 20755000 هستش و قیمت پژو پارسو نمیدونم بگین ممنون میشم من بین این دوتا موندم پولشم دارم و فقط به خاطره دوگانه نبودن elx دودل شدم یعنی به خود شرکتم بگی براتون دوگانه نمیزنه دوستان elx یا بیرون بدی دوگانه کنن من میخام ثبت نامی از خود شرکت بگیرم اگه 1 اسفند پول بریزم کی بهم تحویل میدن ماشینو دوستان عزیز .
بعد من میخام همون اول خریدم اون چراغای جدید اومده خطی هستش ازونا بندازم رو چراغ عقب ماشینم برا خودمو میخرن رد کنم همون اول ازون مدلی که میخام بخرم بندازم اگه اره چند بفروشم ماله خودمو و چند این جدیدارو بخرم چراغاشون عین نئون قشنگ چند در میان یا به خود شرکت بگم برام دارن خودشون ازون مدل بندازن یا نه .
و میخام یه رینگ خوبم بندازم روش و لاستیکام نمیخام پهن باشن کمی جمع جورتر نمیدونم 20 میکن یا 25 میگن نازک ولی پهن هزینه این چقد میشه عوض کنم رینگامو با لاستیک .
و شیشه هامو دودی کنم شیشه عقبو دوتای عقبو چقد هزینه بر میداره .
راستش من این چراغو رینگو لاستیکو میخام برا خود ماشینو بدم اونایی که خودم میخامو بندازم قیمت فروش برا خودمو میگین چند بفروشم بعد چند اونایی که خودم میخامو باید بخرم تا یه حسابی دستمون بیاد ممنون دوسان .
پژو پارس سال مدل 90 قیمت 17960000 تومان
پژو پارس LX با موتور TU5 مدل 90 قیمت 18700000 تومان
پژو پارس معمولی دوگانه سوز مدل 90 قیمت 18850000 تومان
شرکت پارس ELX رو دوگانه سوز نخواد کرد مگر اینکه خودتون به صورت آزاد کپسول نصب کنید.
اینکه اگر اول اسفند ماشین رو ثبت نام کنید و کی بهت تحویل میدم باید بگم ثبت نام خودرو در اسفند ریسک داره یهو اومدیم فروردین تحویلت دادن.
سعی کنی تا بهمن ماه ثبت نام کنی و اینکه ماشین رو کی تحویل بدن بستگی داره به شرایط زیر:
1.شما از کدوم طرح فروش شرکت استفاده کنید. نقدی-اقساطی یا سود مشارکتی
خرید نقدی و اقساطی عموما تحویل های 20 روزه 30 روزه 45 روزه برای پارس بوده بستگی به موجودی انباز شرکت داره اما برای پارس همون 30 روز خواهد بود.
2.اگر به صورت سود مشارکتی ثبت نام کنی مبلغی رو پیش پرداخت میدین و چندماه بعد ماشین رو تحویل میگیری و مابقی رو پرداخت میکنی.( شرایطش رو از نمایندگی ها باید بپرسی)
در مورد تعویض چراغ های ماشین:
اگر بخوای خود شرکت برات نصب کنه باید با شرکت آپکو تمامس بگیری و سوال کنی که قیمتش چقدر اصلا دارن یا نه.در غیر این صورت خودت باید آزاد نصب کنی و چراغ های فابریکت رو جدا بفروشی به نمایندگی های ایساکو.قیمتش هم مشخص نیست همون روزی که خواستی این کارو بکنب مشخص میشه.
در مورد سایر تغییرات از جمله خرید رینگ و لاستیک و دودی کردن شیشه و ....
باید سوالاتون رو تو بخش های مربوط به خودش بپرسید.
سایر مباحث اسپرتی و .....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دزدگیر و نصب سیستم صوتی :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید