تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 70

نام تاپيک: سريال از ياد رفته

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

درباره سريال «از ياد رفته»
    از سرزمين‌هاي شمالي

قبل از هر چيز اين مناظر زيبا از طبيعت شمال و شمايل زندگي روستايي در سريال «از ياد رفته» است كه نظر مخاطب را جلب مي‌كند. خوشبختانه سنت خوبي در سريال‌سازي تلويزيون در حال شكل‌گيري است كه مركز ثقل داستان را از پايتخت و زندگي‌هاي آپارتماني به سمت مناطق ديگري از سرزمين پهناور ايران سوق داده و از ظرفيت‌هاي نمايشي كه در بافت جغرافيايي و فرهنگي قوميت‌هاي مختلف وجود دارد، بهره‌برداري مي‌كند.
    قاب‌بندي‌هاي زيبا و كارت پستالي از طبيعت شمال و روايتي زبانشناختي از لوكيشن‌هاي متنوع و جذاب، بخشي از همين تمهيد هوشمندانه است كه فارغ از ساختار درام مي‌تواند براي تماشاگر خسته از شهرنشيني، لذتبخش باشد. حتي در تيتراژ بندي سريال هم از اين مولفه‌ها استفاده شده و بين فرم و محتواي سريال تناسب منطقي ايجاد كرده است.
    از ياد رفته نه فقط در فرم كه قصه خود را نيز برمبناي شرايط معيشتي شمال قرار مي‌دهد. البته يك قصه شخصيت‌محور كه قرار است سرنوشت سخت و پرماجراي مرتضي را در اين كشاكش حوادث و رخدادهاي مختلف روشن كند. در ضمن از طريق اين قصه برخي پيام هاي اخلاقي بر اين مبنا را كه هر كار نيك و بدي در همين دنيا به مكافات و پاداش مي‌انجامد، برجسته مي‌كند. يا اين پيام كه دنيا فرصتي است تا آدمي با اراده و خودآگاهي، خودش را تطهير و پاك سازد. البته واكاوي چنين موقعيتي با توجه به اين‌كه هنوز قصه ابتداي راه خود است، كمي زود به نظر مي‌رسد.
    سريال يك داستان طولي از زندگي مرتضي را به‌تصوير مي‌كشد و روايتي خطي و مرحله‌اي دارد، به‌اين معني كه از يتيم شدن مرتضي با بازي محمدرضا فروتن آغاز مي‌كند تا در نهايت با بازي خود فروتن در بزرگسالي مرتضي ادامه پيدا كند. مرتضي كه در يكي از روستاهاي شمال متولد شده و زندگي ساده‌اي دارد، عاشق دختري به نام گلرخ مي‌شود كه سطح زندگي خانواده‌اش با او متفاوت است. باوجود مخالفت‌هاي خانواده گلرخ، وي خانواده‌اش را مملو از كشمكش‌هاي بسيار مجاب مي‌كند به اين ازدواج رضايت دهند. آن دو زندگي جديدشان را آغاز مي‌كنند. هرچند پدر گلرخ كه در بستر بيماري است با آنها قطع رابطه مي‌كند، اما گلرخ در تصميم خود قاطع است. با تشويق‌هاي گلرخ، مرتضي مصمم مي‌شود تحصيلاتش را ادامه دهد. او با جديت و ممارست به تحصيل مي‌پردازد و موفق مي‌شود در رشته پزشكي قبول شود. او به دانشگاه و كمي بعد براي ادامه تحصيل به خارج از كشور مي‌رود.
    بخش‌هايي از اين سريال در آلمان فيلمبرداري شده تا تنوع در لوكيشن برجسته‌تر شود. سريال‌هايي از جنس ازياد رفته، به دليل اين‌كه دوره‌هاي مختلفي از زندگي شخصيت‌هاي اصلي خود را روايت مي‌كند، 2 ويژگي مهم دارد. يكي فرازوفرودهاي متعدد در مقاطع مختلف داستاني كه بايد سويه دراماتيكي داشته باشد و دوم تعدد بازيگران تا در دوره‌هاي مختلف سني شخصيت‌ها بويژه قهرمان اصلي ايفاي نقش كنند.
    حضور محمدرضا فروتن در اين سريال مي‌تواند امتياز خوبي براي جذب مخاطب باشد. كمتر پيش آمده فروتن را در يك سريال تلويزيوني ببينيم. حالا او قرار است به قهرمان اصلي اين قصه بدل شود و مي‌توان حدس زد مخاطبان بيشتري با اين مجموعه همراه شوند. در ضمن فريدون حسن‌پور، اين سريال را بر مبناي رماني كه نوشته خود اوست، كارگرداني مي‌كند و ساختار رمان‌گونه سريال هم بر اين نكته تاكيد دارد. برخلاف طبيعت آرام منطقه زندگي اين دو كه تاكنون آرام و عاشقانه بوده كم‌كم دستخوش حوادثي مي‌شود كه تصورش براي گلرخ ممكن نيست. با پيشرفت علمي و تحصيلي مرتضي، جايگاه اجتماعي او هم تغيير مي‌كند و اين موضوع تاثيري مستقيم بر رفتار و اخلاق همسرش دارد. اما اين پايان كار اين زوج نيست، چرا كه رفته رفته پاي آدم‌هاي ديگري هم به ميان كشيده مي‌شود. در واقع قصه از دل طبيعت و رفاقت و سادگي روستايي آغاز مي‌شود،‌ اما بتدريج با تجربه فضاهاي مدرن و شهري، همه چيز دچار استحاله شده و قدرت و تاثير فرهنگ بر شيوه زندگي و رفتار انسان‌ها خود را نشان مي‌دهد. اين سريال را مي‌توان تحليل جامعه‌شناختي از پيامدهاي تدريجي مدرنيته دانست كه زندگي بسياري از افراد تحصيلكرده را تحت تاثير قرار داده است. به عبارت ديگر، از ياد رفته حتي در عنوان خود نيز تلويحا به ارزش‌ها و نگرش‌هاي اصيلي اشاره مي‌كند كه در هجمه و بسط مدرنيزاسيون به فراموشي سپرده شده‌اند. نمونه‌اي كم و بيش مشابه همين مضمون را در سريال مرگ تدريجي يك رويا به كارگرداني فريدون جيراني نيز شاهد بوديم، اما در اينجا فريدون حسن‌پور تلاش كرده به لايه‌هاي دروني‌تر اين استحاله فكري و دگرديسي شخصيت نفوذ كرده، تصويري روانشناختي هم از اين ماجرا ارائه كند.
    از ياد رفته در عين پرداختن به تحليلي جامعه‌شناختي از تغيير موقعيت و نگرش نخبگان و خواص جامعه در دگرگوني‌هاي زندگي به روان‌شناسي شخصيت‌هاي خود در اين سير و سلوك هم اهتمام داشته و بيش از هر چيز واجد ظرفيت‌هاي دراماتيكي است. يعني در دام شعارزدگي يا پيام‌زدگي گرفتار نمي‌شود و تعريف درست قصه بيش از هر چيز براي كارگردان اهميت داشته است. اين امتيازي است كه مرگ تدريجي يك رويا فاقد آن بود. با اين كه قرار است چند دوره از زندگي قهرمان اصلي داستان در اين سريال به تصوير كشيده شود و فضا و موقعيت داستاني نيز در يك بافت روستايي اتفاق مي‌افتد، اما ريتم قصه كند نيست و زيبايي‌شناسي لوكيشن و جغرافياي اثر نيز به تلطيف بيشتر آن كمك كرده است.
    واقعيت اين است كه از ياد رفته فارغ از زيبايي‌شناسي بصري خود كه بسيار چشم‌نواز است، يك آرامش و سكوت دلپذيري دارد كه تماشاي آن را براي مخاطب خسته، دلنشين و لذتبخش مي‌كند. حضور رضا ناجي در نقش كرم با آن لهجه شيرين آذري نيز شيريني و ملاحت آن را دوچندان كرده است. فارغ از قصه سريال كه ممكن است چندان هم بكر و تازه نباشد چند ويژگي مثل طبيعت و لوكيشن زيباي داستان، حضور بازيگران ستاره‌اي چون محمدرضا فروتن و جاذبه‌هاي بصري سريال، اين مجموعه را به اثري متفاوت ميان سريال‌هاي هفتگي تلويزيون تبديل كرده و اين نشان مي‌دهد اهتمام داشتن به ابعاد مختلف توليدي اثر نيز مي‌تواند همپاي قصه و بازيگرانش در جلب رضايت مخاطب موثر باشد و نبايد آن را دست‌كم گرفت.

سيدرضا صائمي
    ضمیمه قاب کوچک روزنامه جام جم - شنبه 7 آبان 1390

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استادشون که کلاس تو خونش برگزار میشه کیه؟ خیلی آشناست ! تو چه فیلمی بازی کرده ؟

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

نه مثله اینکه سریال خوبیه.فکر کنم ارزش داره ببینیم آخرش چی میشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا فقط پلاک ماشین های شخصیت های فیلم پلاک سابقه و بقیه پلاک جدید دارن؟
    من که به دلم نمی نشت بازی مرتضی الانم که یهو عوض شد قابل باور نبود

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چرا فقط پلاک ماشین های شخصیت های فیلم پلاک سابقه و بقیه پلاک جدید دارن؟
    من که به دلم نمی نشت بازی مرتضی الانم که یهو عوض شد قابل باور نبود
    برای من کاملا قابل باور بود.
    به نظر من فروتن خیلی خوب بازی بازیگر قبلی نقش مرتضی رو ادامه داده.
    اگه دقت کرده باشید خیلی از حرکات فروتن شبیه جوانی های مرتضی هست مثل راه رفتن، نگاه کردن و...

به خاطر همین با عوض شدن بازیگر من که احساس نکردم این یکی دیگه است و برام قابل پذیرش بود.

---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

نه مثله اینکه سریال خوبیه.فکر کنم ارزش داره ببینیم آخرش چی میشه.
    حدس قسمت پایانی «از یاد رفته» مسابقه شد

سازندگان سریال «از یاد رفته» حدس قسمت پایانی این سریال را به یک مسابقه تلویزیونی تبدیل کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، مجموعه «از یاد رفته» در مدت زمان پخش از شبکه اول با واکنش‌های متفاوتی روبه رو شده و به همین دلیل سازندگان آن تصمیم گرفته اند پایان بندی این سریال را موضوع یک مسابقه قرار دهند و به برندگان این مسابقه جوایزی اهدا کنند.
    علاقمندان می‌توانند با ارسال نظراتشان از طریق آدرس اینترنتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این مسابقه شرکت کنند.
    مهلت ارسال نظرات در این مسابقه تا دو روز مانده به پخش قسمت آخر است.

Last edited by poonel; 05-11-2011 at 09:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آقایی در گفتگو با خبرگزاری مهر:

فیلمنامه مجموعه "از یاد رفته" را قبل از بازی نخوانده بودم

عمار آقایی بازیگر نقش مرتضی در مجموعه "از یاد رفته" گفت: فیلمنامه این مجموعه را قبل از بازی نخواندم و دیالوگ‌هایم را سر صحنه حفظ می‌کردم.
    عمار آقایی، بازیگر نقش جوانی مرتضی در مجموعه تلویزیونی "از یاد رفته" درباره بازی در این پروژه به خبرنگار مهر گفت: من از 11 سالگی تئاتر کار می‌کردم. از سوی دیگر به خاطر شغل پدرم مجبور بودیم به شهرهای مختلف برویم. تا اینکه در لاهیجان ماندیم. گروه آقای حسن‌پور برای مجموعه تلویزیونی "از یاد رفته" در شمال به دنبال بازیگر بودند و از افراد مختلف تست می‌گرفتند.
    وی در ادامه افزود: من هم تصمیم گرفتم برای دادن تست بازیگری به این پروژه مراجعه کنم. البته فکر می‌کردم قبول نشوم، به همین دلیل خیلی بی‌خیال بودم. تا اینکه برنامه‌ریز پروژه با من تماس گرفت و گفت که به شهسوار بروم. انتخابم برای نقش مرتضی خیلی سریع اتفاق افتاد و تصویربرداری آغاز شد.
    این بازیگر بیان کرد: در طول این سال‌ها تئاتر را ادامه دادم و به صورت تجربی و تئوری دنبال می‌کردم. در واقع سر اجرای یک تئاتر بودم که برای بازی در مجموعه تلویزیونی "از یاد رفته" انتخاب شدم، به همین دلیل نتوانستم در آن تئاتر بازی کنم و یکی دیگر از دوستانم جایگزین شد و من هم برای بازی در سریال "از یاد رفته" عازم شهسوار شدم.

آقایی در پاسخ به این سئوال که بعد از خواندن فیلمنامه اولین مواجهه‌تان با نقش چگونه بود؟ گفت: راستش من فیلمنامه را قبل از بازی در این مجموعه نخواندم. در واقع آقای حسن‌پور به من گفته بودند که فیلمنامه را نخوانم، حتی با هیچ کس در پروژه حرف نزنم، حتی کلیت داستان هم نمی‌دانستم. از آنجایی که جرات نداشتم با کسی حرف بزنم همیشه یک جا می‌نشستم و با کسی حرف نمی‌زدم. تا اینکه جلو دوربین رفتم. دیالوگ‌هایم را هم سر صحنه حفظ می‌کردم.
    وی ادامه داد: به مرور زمان فهمیدم که چرا آقای حسن‌پور خواسته بود من با هیچ کس حرف نزنم. در واقع او می‌خواست من با شرایط سخت کار آشنا شوم. البته یکی از ویژگی‌های آقای حسن‌پور در کارگردانی این است که از بازیگران چهره هم می‌خواهد تا فیلمنامه را نخوانند و این شیوه کار ایشان است.
    بازیگر نقش مرتضی خاطرنشان ساخت: گرچه داستان را نمی‌دانستم، اما سعی می‌کردم با انرژی فراوان سر صحنه حاضر شوم و آنچه را که آقای حسن‌پور از من می‌خواهند را در بازی اجرا کنم.
    آقایی درباره اینکه کدام ویژگی شخصیت مرتضی را دوست داشته؟ گفت: مرتضی پسر روستایی و صاف و ساده‌ای است که وقتی از زندگی سنتی به زندگی مدرن می‌رود، شخصیت‌اش دستخوش تغییراتی می‌شود و به مرور از اصل خودش فاصله می‌گیرد. من آرامش مرتضی را خیلی دوست داشتم و برایم این آرامش دوست‌داشتنی بود.
    وی تجربه کار با حسن‌پور را بسیار فوق‌العاده برشمرد و گفت: آقای حسن‌پور می‌داند چگونه از یک نابازیگر بازی بگیرد. در حال حاضر هم مشغول بازی در یک فیلم سینمایی به کارگردانی وی هستم.
    این بازیگر درباره اینکه با دیدن سریال "از یاد رفته" فکر می‌کند چقدر در اجرای نقش مرتضی موفق بوده؟ گفت: 70 درصد از بازی خودم راضی هستم. به هر حال این حرفه نیازمند ریزه‌کاری‌ها و ظرافت‌هایی است که به مرور می‌توان متوجه آن شد. امیدوارم در نقش‌های آتی بهتر بتوانم شخصیت‌هایی که به من محول می‌شود را بازی کنم.
    آقایی درباره اینکه بیشتر علاقمند در سینما بازی کند یا تلویزیون؟ گفت: به حرفه بازیگری خیلی علاقمند هستم، مطالعه می‌کنم و وقت می‌گذارم. سینما را خیلی دوست دارم و بیشتر گرایشم به این مدیوم است.
    وی در پایان افزود: خدا را شاکرم که به من کمک کرد تا بتوانم نقش‌ام را به خوبی ایفا کنم. همچنین از همراهی خانواده‌ام صمیمانه قدردانی می‌کنم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

وقتی میام تو این تایپیک می بینم کسی نظر نداده اعصابم خراب میشه.
    فیلم به این قشنگی، چرا کسی نظر نمیده؟؟؟
    بی انصاف ها خب یه نظری، بحثی، صحبتی، پیشنهادی، انتقادی...

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

معلومه که پسره تو دلش احساس گناه میکنه پس حتما برمیگرده؟
    فکر کنم پسرخاله ها با دختره ازدواج کنه؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

معلومه که پسره تو دلش احساس گناه میکنه پس حتما برمیگرده؟
    فکر کنم پسرخاله ها با دختره ازدواج کنه؟!
    ِیادتون هست اون سکانسی که مرتضی حلقه شو درمیاره می ذاره روی برگه ی طلاق نامه و گلرخ اونو برمی داره؟.مرتضی تو پیری برمیگرده دهشون و گلرخ میگه یادته و حلقه را نشونش میده.این دختره هم که زن فعلی مرتضی است ازش به زودی جدا میشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •