تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 29 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 282

نام تاپيک: کلیه مباحث NX720

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام بچه ها من تونستم فیلمامو از روی لبتابم بی سیم روی تی وی ببینم ولی من برای کارای طراحیم می خوام وقتی مثلا اتوکد رو کار می کنم روی تی وی ببینم .آیا بیسیم می شه؟ الان با کابل hdmi وصلشون می کنم ضمنا لبتابمم سونی هستش ممنون می شم راهنماییم کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام بچه ها من تونستم فیلمامو از روی لبتابم بی سیم روی تی وی ببینم ولی من برای کارای طراحیم می خوام وقتی مثلا اتوکد رو کار می کنم روی تی وی ببینم .آیا بیسیم می شه؟ الان با کابل hdmi وصلشون می کنم ضمنا لبتابمم سونی هستش ممنون می شم راهنماییم کنین.
    ميشه بگي چطور لب تاب رو با tv ست كردي من وقتي با لب تاب سرچ ميكنم tv رو در قسمت وايرلس پيدا ميكنم اما وقتي ميخوام كانكت بشم بهش ازم پسورد ميخواد نميدونم چي بايد بزنم شما چطور وصل شدي.البته اون برنامه كه مخصوص ارتباط tv با لب تاب و ps2 هست هم دانلود كردم اما اول ظاهرا بايد به لب تاب كانكت بشم كه پسورد ميخواد. شما يك توضيح مفصل بده ببينم چطور وصل شدي.ممنون ميشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

ميشه بگي چطور لب تاب رو با tv ست كردي من وقتي با لب تاب سرچ ميكنم tv رو در قسمت وايرلس پيدا ميكنم اما وقتي ميخوام كانكت بشم بهش ازم پسورد ميخواد نميدونم چي بايد بزنم شما چطور وصل شدي.البته اون برنامه كه مخصوص ارتباط tv با لب تاب و ps2 هست هم دانلود كردم اما اول ظاهرا بايد به لب تاب كانكت بشم كه پسورد ميخواد. شما يك توضيح مفصل بده ببينم چطور وصل شدي.ممنون ميشم.
    البته دوستان این مراحلو کامل توضیح دادن که با یه سرچ می تونین پیدا کنین .اما شما وقتی به مرحله پسورد رسیدی مراحل زیرو دنبال کن
    برنامه های کاربردی -wi- fi direct - آپشن- دستی- سایر روشها -کلید wpa
    کد بالا را وارد کنید و تمام .وقتی روی عکس یا فیلم یا موزیکی که در تی وی شما قابل پخش باشه راست کلیک کنی گزینه play to می آید که وارد که بشی اسم تی وی داخلشه که با انتخاب آن بدون نیاز به برنامه خاصی از طریق پلیر خود ویندوز فایلتون روی تی وی اجرا می شه .امیدوارم مفید بوده باشه بازم اگه سئوالی بود در خدمتم.(البته واسه ویندوز7 بودش)
    Last edited by tajdaran; 10-10-2011 at 00:42.

4. این کاربر از tajdaran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

البته دوستان این مراحلو کامل توضیح دادن که با یه سرچ می تونین پیدا کنین .اما شما وقتی به مرحله پسورد رسیدی مراحل زیرو دنبال کن
    برنامه های کاربردی -wi- fi direct - آپشن- دستی- سایر روشها -کلید wpa
    کد بالا را وارد کنید و تمام .وقتی روی عکس یا فیلم یا موزیکی که در تی وی شما قابل پخش باشه راست کلیک کنی گزینه play to می آید که وارد که بشی اسم تی وی داخلشه که با انتخاب آن بدون نیاز به برنامه خاصی از طریق پلیر خود ویندوز فایلتون روی تی وی اجرا می شه .امیدوارم مفید بوده باشه بازم اگه سئوالی بود در خدمتم.(البته واسه ویندوز7 بودش)
    خیلی لطف کردن ممنون. tv شما هم nx720 هست؟ من این گزینهwi- fi direct - رو بعد از بروز رسانی واسم اومد شما چطور؟ضمنا چند تا عکس با کیفیت و یک منوی تبلیغاتی از برنامهای tv مرتب میاد پایین صحفه نمیدونم چطور کنسل میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟

آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟

تو بانه KLV-40NX720 موجوده و پایه آلومینیومی نداره تو جعبش آیا اگه پایه رو جدا بخرم این امکان رو داره که بهش وصل بشه ؟

مدل KDL-40NX720 تو سایتش پایه آلومینیومی همون که دوتا اسپیکرم توش هست رو داره

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟

آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟

تو بانه KLV-40NX720 موجوده و پایه آلومینیومی نداره تو جعبش آیا اگه پایه رو جدا بخرم این امکان رو داره که بهش وصل بشه ؟

مدل KDL-40NX720 تو سایتش پایه آلومینیومی همون که دوتا اسپیکرم توش هست رو داره
    تو تمام سایتهای سونی مدل KDL-40NX720نوشته شده. و اسمی از KLV-40NX720نیست غیر از مدلهایی مثل KLV-40NX520 · KLV-32NX520شاید شما اشتباه کردید. این مدل در تمام دنیا بدون پایه عرضه میشه و پایه جز لوازم جانبی هست. وهنگام سفارش پایه حتما باید بگید واسه nx720 , و اینچ رو ذکر کنید مثلا برای مدل 40-nx720 این پایه است su-b401s

8. 2 کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

البته اگر وبکمش هم بتونی گیر بیاری که دیگه عالیه. یک نگاهی به اینجا بنداز
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو تمام سایتهای سونی مدل KDL-40NX720نوشته شده. و اسمی از KLV-40NX720نیست غیر از مدلهایی مثل KLV-40NX520 · KLV-32NX520شاید شما اشتباه کردید. این مدل در تمام دنیا بدون پایه عرضه میشه و پایه جز لوازم جانبی هست. وهنگام سفارش پایه حتما باید بگید واسه nx720 , و اینچ رو ذکر کنید مثلا برای مدل 40-nx720 این پایه است su-b401s
    من با بانه که صحبت کردم گفتند مدل klv هست و پایه نداره
    ازشون پرسیدم یعنی روش نصب نمیشه گفتند نمیدونیم
    پس تمام nx720 ها امکان نصب این پایه رو دارند
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خیلی لطف کردن ممنون. tv شما هم nx720 هست؟ من این گزینهwi- fi direct - رو بعد از بروز رسانی واسم اومد شما چطور؟ضمنا چند تا عکس با کیفیت و یک منوی تبلیغاتی از برنامهای tv مرتب میاد پایین صحفه نمیدونم چطور کنسل میشه؟
    خواهش می کنم .بله nx 720 40 هستش گزینه wi-fi direct هم بعد از آپدیت اومد.ولی منوی تبلیغاتی ندارم .ورژن دستگاه شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ورژن tv من اینه Version PKG3.407GAA

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •