تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 61

نام تاپيک: حالتی وحشتناک در خواب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هم میبینم سعی میکنم بیدار بشم اگه نشد پرواز کنم موقع پرواز یه فشاری به سرم میاد بعدش بیدار میشم عجیبه ها

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوابیدن در زمان‌های نامنظم یکی از عوامل بختک هست بر و بچه هایی که از اینترنت محدود استفاده میکنند هوشیار باشند

3. 3 کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوابیدن در زمان‌های نامنظم یکی از عوامل بختک هست بر و بچه هایی که از اینترنت محدود استفاده میکنند هوشیار باشند
    آره مخصوصا موقع غروب که آدم داغون میشه خیلی خواب موقع غروب بده

5. 3 کاربر از xmixx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasim1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمي دونم اين حالت روياي روشن !!! كه شما فرموديد چي هست

خيلي شده تو خواب مثلا ديدم لبه پرتگاه هستم دارم مي افتم پايين يا مثلا يكي داره دنبالم ميكنه يا
    مثلا فقط من خونه هستم و يكي ميخواد بياد منو بكشه و از اين كابوس ها تو همون لحظه تو خواب ميگم اينا همش خواب هست و دقيقا مثلا اون لحظه اي كه دزد داره مياد طرفم تو خواب ميگم الان بيدار ميشم و دقيقا هم بيدار ميشم
    البته بگم نه اين كه از ترس يهو از خواب بيدار بشم دقيقا هر وقت تو خواب اين حالت بهم دست بده هر وقت پيش خودم تو همون خواب ميگم اين خواب هست و الان بيدار ميشم دقيقا بيدار ميشم

اين اتفاق براي من زياد افتاده يعني دوستان هيچ كس اين اتفاق براش نيوفتاده؟!!
    این حالتی که من می گم خیلی وحشت ناک تر از اونی هست که شما میگی! فکر کن دیگه نمی تونی نفس بکشی در کل داری از این دنیا میری و نکته مهمش اینجاس که هر کی یا هر چی که تو محل خوابت هست رو می بینی نه اینکه یه پرتگاه یا هرجایی غیر از محل خواب. البته اینو که شما میگی واسه منم پیش اومده!

7. 4 کاربر از nasim1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

نمي دونم اين حالت روياي روشن !!! كه شما فرموديد چي هست

خيلي شده تو خواب مثلا ديدم لبه پرتگاه هستم دارم مي افتم پايين يا مثلا يكي داره دنبالم ميكنه يا
    مثلا فقط من خونه هستم و يكي ميخواد بياد منو بكشه و از اين كابوس ها تو همون لحظه تو خواب ميگم اينا همش خواب هست و دقيقا مثلا اون لحظه اي كه دزد داره مياد طرفم تو خواب ميگم الان بيدار ميشم و دقيقا هم بيدار ميشم
    البته بگم نه اين كه از ترس يهو از خواب بيدار بشم دقيقا هر وقت تو خواب اين حالت بهم دست بده هر وقت پيش خودم تو همون خواب ميگم اين خواب هست و الان بيدار ميشم دقيقا بيدار ميشم

اين اتفاق براي من زياد افتاده يعني دوستان هيچ كس اين اتفاق براش نيوفتاده؟!!

سلام
    این حالت هم خیلی برای من پیش اومده
    قبلا خواب دیدم که یه گروه به من حمله کردند و من چندتا اسلحه داشتم که هیچ کدوم کار نمی کرد و به خودم می گفتم خواب می بینم و خیالم آسوده می شد..

فکر کنم باید در منابع رسمی راجع به این خواب دیدن که مغر اندکی هُشیار است مطالبی باشه

9. 4 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    متاسفانه خوابای آشفته توی سن بلوغ خیلی زیاد هست و همین باعث بروز رفتارهای نابهنجار زیادی در جوانان میشه و معمولا از 17 تا 22 سالگی ادامه داره( برای خودم که اینطوری بود)
    اما با بالا رفتن سن فعالیتای هورمونای بدن به یه حد تعادلی درمیان و انسان از لحاظ شخصیتی ثبات رو کم کم احساس میکنه
    حالا این ما هستیم که باید شخصیت خودمون و پرورش بدیم هر چی بیشتر تلاش کنیم بهتر نتیجه میگیریم

من چند تا موضوع رو اینجا مینویسم هرکسی نظری داشت بیاد بیان کنه تا یک نتیجه گیری کلی بشه و همه استفاده کنن.

مهمترین چیزایی که در دیدن خوابای زلال و نیکو موثرن:

1-طبعا کیفیت و کمیت مواد غذایی حرف اول و میزنه و اصلا بحثی درش نیست!مثلا اگه شما آخر شب غذای چرب بخورین بدون تردید خواب بد که چی بگم کابوس هم ممکنه که بینین!

2-داشتن نظمی دقیق در زمان خوابیدن و بیدار شدن و همچنین مکان خواب خیلی مهمه (مثلا در مکانی که رطوبت زیاد هست به دلایل عجیبی آدم خواب بد می بینه! که هنوز من علتش و نفهمیدم)

3-معاشرت:کسی که در برخورد کلامی با دیگران دارای گشاده رویی هست همیشه احساس آرامش میکنه و طبعا خواب بد براش معنی نداره(این شامل تمسخر -شوخی های بیجا-گفتن کلمات رکیک -جکهای بد و امثال اون نمی شه! منظورم ادب در برابر کوچیک و بزرگ هست)

4-سکوت! ای خدا این کم حرفی چقدر خوبه !فقط کافیه یکی بهش عادت کنه اون وقته که می فهمه خواب خوب یعنی چی!(این به معنی لال مونی گرفتن نیست بلکه هر جمله ای رو هر جا بیان نکردن و فقط فقط به اهلش گفتن هست!)

4-گوش کردن: تجربه به من ثابت کرد کسی که آهنگای تند رقصی و امثال اون گوش میکنه محال ممکنه خواب شیرین و تجربه کنه (این توجیه علمی داره که قبلا اشاره شد)

5-محبت کردن و محبت دیدن خیلی مهمه! مخصوصا محبت آدم نسبت به پدر و مادر... (البته منظورم ساکت بودن یا شنگول بودن تو خونه نیست!)

6- نمی دونم خنده رو هستین یا نه ولی برای درمان روح و روان بینهایت مفیده! اصولا هرکسی زیاد خنده میکنه افسردگی و این مسائل براش معنی نداره یه نمونه خودم !(البته به هر چیزی نمی خندم)

7- یکی دیگه از اون موارد خوب گریه کردن هست که بیشتر از تمام چیزایی که موثر واقع میشن فایده داره! که متاسفانه خیلی کمن کسانی که گریه میکنن! یعنی بر عکس خندیدن که راحته گریه کردن خیلی مشکله چون باید به یک دلیل بخصوص و از اعماق دل سرچشمه بگیره.

8-استرس:یکی مهمترین عوامل در عارضه بدخوابی همین استرس هست باید تا میتونین اون و برطرف کنین( البته از راه های سالم نه قرص و دوا و این چیزا)

البته مسائل دیگه ای هم هستن که منجر به بد خوابی میشن که بستگی به خود آدم داره و چون عمومیت نداره اینجا هم جاش نیست پس گفته نمی شه.

البته من مثل همه خوابای عجیب و ترسناک هم میبینم اما گهگاهی که این مسائل رو مثلا یه هفته خیلی خوب رعایت میکنم یه دونه از این خوابای شیرین ومی بینم الانم دو سه تای دیگه رو میگم ببینین چقدر جالبن!

1-یادمه از یه جاده ای توی یه جنگل عجیب با درختای بلندی که تنه ای صاف داشتن رد میشدم این جاده که آسفالت خیلی تمیزی هم داشت یکم سربالا بود...این وسط و چیزی یادم نمیاد تااینکه رسیدم بالای جاده...یعنی چی بگم ای خـــــداااا...منظره رو که دیدم داشتم شعورم و توی خواب از دست میدام... !!
    تنها چیزی که هنوز یادم هست این بود کهاز یه فاصله خیلی دور یک آبشار سبز رنگ! و ماورای تصور و فوق العاده عظیم و دیدم که واقعا توصیف کردنی نیست اصلا!!! مخصوصا اون درخشندگی ذرات آب که به صورت رنگین کمان پایین آبشار ایجاد شده بود!!! بی نظیر بود!
    دور وبرشم تپه های گرد سبز رنگی قرار داشت که در القای زیبایی و عظمت محیط اطراف خیلی تاثیر گذار بود! یعنی به معنی واقعی کلمه رویایی بود!! ( هنوزم من نفهمیدم اینا کجا هستن؟یعنی توی مغز و سلولا هستن یا نه اصلا توی یک دنیای جدایی قرار دارن که ما نمی دونیم کجا هست! )

2-یکی دیگه از خوابای خوبم این بود که دیدم با یک آهو!!! دارم توی یه باغ راه میرم! عجیب اینه که من تا حالا آهو رو از نزدیک ندیدم چه برسه به خواب!!
    یادمه بدنش قهوه ای کمرنگ و بود اما چشماش آبی بود!! اصلا فک نمی کردم آهو اینقدر زیبا باشه!! (این اولین خوابم بود که من از زمان کمش افسوس خوردم واقعا دلم می خواست باهش برم توی اون باغه بگردم حیف شد واقعا حیف !)

3-یکی دیکه از خوابای خوبم این بود که دیدم تو حیاط یه ساختمون دو سه طبقه سفید رنگی که نما کاری جالبی هم داشت دارم قدم میزنم و دختر بچه های پنج شیش ساله خیلی قشنگ و دوست داشتنی ای که لباس تورتوری سفید و صورتی رنگی داشتن توی چمنا مشغول بازی کردن هستن! خیلی خواب شادی بود جالب بود برام!

البته بازم هستن که الان حضور ذهن ندارم

امید وارم مفید بوده باشه

خوابای خوب ببینین

11. 4 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من چند بار سعی کنم بیدار میشم چون دیدن این خوابها برام طبیعی شده بعضی وقتها هم طول میکشه یه بار بیدار شدم اما دیدم تو خواب بیدار شدم چیزی که زیاد اذیت میکنه صداهای وحشتانکه بعضی وقتها در حالت خواب هشیار میشم و خواب به دلخواه فکرم میبینم
    Last edited by mokafati; 27-09-2011 at 20:21.

13. 2 کاربر از mokafati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

به نظر من بدترين چيز اول اين هست كه نه ميشه داد زد و دومين چيز اين كه مثلا اگر روي زمين باشيم نمي تونيم حتي بلند شيم
    يه يه حركتي كنيم

15. 2 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بدترين چيز اول اين هست كه نه ميشه داد زد و دومين چيز اين كه مثلا اگر روي زمين باشيم نمي تونيم حتي بلند شيم
    يه يه حركتي كنيم

وای آره ،خیلی خیلی وحشتناکه.منم 3 بار تا حالا دیدم دوبار تو بچگی،یبار هم چند وقت پیش هر سه شو واضح یادمه از بس ترسناک بود! اینکه نمیشه داد بزنی خیلی بده .
    تاحالا خواب جن دیدید؟!؟
    خدا نسیب نکنه!

17. 3 کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته جهت اطلاع دوستان این پدیده دلیل علمیش یافت شده لزومی نداره بترسین، برای خود من بارها اتفاق افتاده خونسردی خودتون رو حفظ کنید یکم صبر کنید میبینین کنترل بدنتون برگشته دستتون

19. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •