دوستان ایشون علاوه بر اینترنت میخواد کارهای گرافیکی و ... رو هم انجام بده .
پس ایسر رو بیخیال شید .
دوستان ایشون علاوه بر اینترنت میخواد کارهای گرافیکی و ... رو هم انجام بده .
پس ایسر رو بیخیال شید .
ممن منظورم این نبود که ایسر بخره تو گوگل یه سرچی بکنه یه چیز خوب پیدا کنه.
دوستان دم همتون گرم که کمک کردین وقت گذاشتین و بحث کردین.
راستش استفاده ما همش در حد اینترنت نیست
این که گفتم اینترنت هیولا یعنی سیستم ما همیشه روشنه... وگرنه اینقده عقلم میرسه که اینترنت خیلی سیستم بالایی نمیخواد
من ترجیحم بیشتر رو hp , lenova هستش اما بزرگترین ایراد این برند ها گارانتی های نسبتا ضعیف اونهاست اما asus با توجه به حجم بالای استفاده بین مردم و گارانتی ها معتبر به نظر میرسه که از نظر خدمات پس از فروش با مشکل کمتری مواجه باشم.
من خودم امروز برای یکی از دوستان یه ایسوز n53 sv با کانفیگ زیر خریدم با گارانتی سازگار به قیمت 1250
corei7 6 mb cash
gforce 5400
ram 4 gb
hard 500
blueray
win7 original
ایسوز خریدم چون گارانتی و خدمات خوبی داره
اما خودم هنوز بین انتخاب برندو انتخاب مدل مرددم.
راستی این خانم ما هم ول کن نیست... گیر داده به سونی که البته یکی از دوستان یه مدلشو معرفی کرده بود
البته خیلی زیباست...(از ترسم)میشه از display و خدماتش برام بگین...
بازم ممنون که وقت گذاشتین و میزارین.![]()
من با همین کانفیگ البته هارد 640 گیگ با گارنتی ویستا از کرج گرفتم 1190
مدل کارت گرافیک هم gforce gt 540m هست
اگر گارانتی سازگارو معتبر میدونی چطور میگی lenovo گارانتیش ضعیفه! خب اون هم گارانتیش سازگاره دیگه؟
در ضمن hp چند ساله با گارانتی فالنیک یا همون ایران اچ پی در بازار هست و گارانتیش هم خوب بوده.
در مورد لپ تاپهای sony هم باید بگم که کیفیت نمایشگرهاش مدل به مدل خیلی فرق میکنه و
مثلا سری e چندان مالی نیست و نمایشگرش با asus n53sv در یک سطحه.
اگه لینک داری بزار تا کمکت کنیم یه چیزایی در باره سونی می گم ولی حالا نه.لپ تاپ msi سری slim هم فوق العاده زیباست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
قیمت اسلیم هم حدود یه تومن هست.
فک کنم کم کم دارم به یه نتایجی میرسم
دارم میرم سمت HP
بین مدل های 6070 و 6166 مردد موندم
البته 6050 هم مدل خوبیه
در مورد گارانتی hp هم فکر کنم ایران hp یا همون فالنیک که یکی از دوستان گفتن گارانتی بدی نباشه(حالا انگار کارانتی تو ایران چی کار میکنه)
به نظر میرسه 6070 و 6166 کانفیگ خیلی متفاوتی نداشته باشن اگه از دوستان تجربه یا نظری در مورد قابلیت ها،زیبایی، استحکام و هر چیز دیگه ای که فکر میکنه میتونه ما(من و منزل رو عرض میکنم) رو راهنمایی کنه تا خدایی نکرده دچار اشتباه نشیم بهمون بگه
مرسی دوست جونای گلم.............
این پردازنده های سندی بریج چیه و تو چه برندها و مدل هایی بکار رفته؟از مدل های سندی بریج خریداری بشه خیلی بهتره .
اینو ببین :
الان مدل های جدید همه برندها سندی بریجه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از جوابتون
ظاهرا تو یکی از پستهاتون این رو اشاره کردین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی hp dv6 6050ee سندی بریج نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)