میشه بیشتر توضیح بدین؟دوست عزیز علایم یکطرفه جز ام اس نیست.ام اس 2 طرفه اس
میشه بیشتر توضیح بدین؟دوست عزیز علایم یکطرفه جز ام اس نیست.ام اس 2 طرفه اس
علایم 1 طرفه یعنی یک نیمه بدن درگیر باشه مثلا دست راست و پای راست
توی ام اس چنین حالتی نداریم معمولا 2طرفه است مثلا دست راست و دست چپ هردو درگیر هستن
در ضمن در مواردی که یکم از بیماری گذشته باشه توی MRI مغز میشه علایم ام اس رو دید .خودم توی یه دختر 18 ساله اینو دیدم
متاسفانه من نتونستم ازمایش ام ار ای کامل بگیرم 10ثانیه اخر سرم بشدت گیج شد و دست و پا میزدم و به هیچ عنوان حاضر نیستم دوباره ازمایش بدم ایا راهی غیر از ام ار ای هست![]()
بهترین و مطمئین ترین راه تشخیصش همین مراجعه به یک متخصص مغز و اعصاب و انجام ام آر آی هست.متاسفانه من نتونستم ازمایش ام ار ای کامل بگیرم 10ثانیه اخر سرم بشدت گیج شد و دست و پا میزدم و به هیچ عنوان حاضر نیستم دوباره ازمایش بدم ایا راهی غیر از ام ار ای هست![]()
من سری قبل رفتم وحشتناک بود انگار جهنم بودم بدون ماسک رفتم تا یکسال هنوز خوب نشدم پس باید بسوزیم و بسازیم![]()
نه من کف پای چپم با نوک انگشتای سمت چپ بدنم تیر میکشید شکر خدا العان که دارم اینو تایپ میکنم خیلی خوبم
علایم 1 طرفه یعنی یک نیمه بدن درگیر باشه مثلا دست راست و پای راست
توی ام اس چنین حالتی نداریم معمولا 2طرفه است مثلا دست راست و دست چپ هردو درگیر هستن
در ضمن در مواردی که یکم از بیماری گذشته باشه توی MRI مغز میشه علایم ام اس رو دید .خودم توی یه دختر 18 ساله اینو دیدم
بعدش چرا سیاهپوستا به ندرت دچار ام اس میشن؟
و اینکه چرا خانوما دوبرابر مردا به این بیماری دچار میشن
شاید چون سیستم بدنی زنان نسبت به مردان فرق داره خواهرم وقتی میترسه یا سردرد میشه بعضی وقتها گریه و داد و بیداد میکنه بیشتر دخترها فعالیت بدنی زیاد ندارند و اکثرا بدنشون ظریف هم هست
خانوم شما حرف عمو محسن گوش کن و برو دکتر
چرا انقد حاشیه میری
یا چیزیت نیست و ملتو سرکار گذاشتی
یا .............................
عجب!!!؟...![]()
گلم اگه پستای قبلی منو بخونی میفهمی چی گفتم
خانوم شما حرف عمو محسن گوش کن و برو دکتر
چرا انقد حاشیه میری
یا چیزیت نیست و ملتو سرکار گذاشتی
یا .............................
عجب!!!؟...
باور کن میترسم برم دکتر اگه بهم بگه ام اس داری چیکار کنم؟به خدا از غصه سر یه ماه دق میکنم می میرم
در ضمن بیمه نیستم و ته جیبم هم خالی تر از همیشه هست واسه دکتر و ازمایش دادن
شما بجای چرخیدن تو اینترنت و هدر دادن پولات واسه دنیای مجازی پولاتو جمع کن برو آزمایش بده!در ضمن بیمه نیستم و وضعیت مالیم هم خیلی ضعیفه واسه دکتر و ازمایش دادن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)