تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 77

نام تاپيک: وجود جن و شیطان را به یک دانشمند ژاپنی ثابت کن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اول اینو بگم که این تاپیک قبلا در انجمن های دیگه بوده و اونجا مفصل بحث شده در اینباره و حالا تازه این تاپیک رو اینجا زدن....
    جواب این مسئله توی خود صورت مسئله هست. مگه میشه کسی منطقی باشهو قرآن رو نپذیره؟!!! توی صورت مسئله همونطور که نقل قول کردم نوشته این شخص فوق العاده منطقی هست پس حتما حتما قرآن رو خواهد پذیرفت. درضمن پست اول اون تیکه که در مورد قرآن اونطوری نوشتید رو بهتره ویرایش کنی...
    چه ربطی داره؟!
    پس یعنی چارلی چاپلین , چارلز داروین یا انشتین ادم های بی منطقی هستن؟!
    این که چیزی رو خودتون راحت و بدون دلیل و تحقیقی پذیرفتین دلیلی نمیشه که بقیه هم اونو بپذیرن.
    پذیرش هیچ کتابی باعث منطقی جلوه دادن فردی نمیشه...حالا اون کتاب هر چی میخواد باشه.

3- برای رسیدن به یقین در وجود خدا از خود او بپرسید! اگر خدا وجود نداشته باشد که مخاطب شما هیچ کس است و ضرری در پرسیدن از هیچ چیز نیست...اگر هم وجود داشته باشد که جوابتان را می دهد(همان طوری که به من جواب داد)
    عجب دلیل جالبی...
    جدیدا یک دستگاهی ساخته شده به اسم خداسنج یوگاد.
    این دستگاه یک صفحه داره که روی اون گزینه بله و خیر نوشته شده و یک عقربه داره که روی گزینه خیر قرار داره.
    شما هم دعا کن و از خدا بخواه همونطور که وجودش رو به شما ثابت کرد بیاد و عقربه این دستگاه رو از روی گزینه خیر به بله انتقال بده و وجود خودش رو ثابت کنه.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

3- برای رسیدن به یقین در وجود خدا از خود او بپرسید! اگر خدا وجود نداشته باشد که مخاطب شما هیچ کس است و ضرری در پرسیدن از هیچ چیز نیست...اگر هم وجود داشته باشد که جوابتان را می دهد(همان طوری که به من جواب داد)
    کافیست برای خودت از خدای فرضی بپرسی که "وجودت را برایم ثابت کن"
    بعد چشمانت را باز کن و جواب خدا را با تمام وجودت ببین
    اگه خصوصی نیست توضیح بدید که چی دیدید

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

یکی بیاد اول وجود نداشتن اینارو برای من ثابت کنه ، من وجود داشتنشون رو اثبات میکنم...

5. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یکی بیاد اول وجود نداشتن اینارو برای من ثابت کنه ، من وجود داشتنشون رو اثبات میکنم...
    dr house
    ثابت کن عزیز

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

معمولآ وجود یه چیزی رو ثابت میکنن نه عدم وجودش رو ! مثلآ من میگم یه خوکچه هندی دارم که پرواز میکنه ! باید این رو ثابت کنم نه اینکه به بقیه بگم ثابت کنین که پرواز نمیکنه !

8. 4 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما نبودشونو ثابت کن...

اینجو چیزارو نمیشه با روشهای علمی تو آزمایشگاه یا با فرمولای ریاضی اثبات کرد همونجوری که دوستان قبلا گفتن اعتقاد به وجود داشتن یا نداشتنشون ریشه تو باورا و اعتقادات هر فرد داره من میگن اینا وجود دارن شما میگی نه وجود ندارن حالا من هرچی برات آیه و حدیث از تو قرآن ،انجیل یا تورات بیارم شما نظرت رو عوض میکنی بگی باشه چون شما اعتقاد داری و تو اون کتابا گفته منم قبول میکنم؟؟؟ 100 درصد نه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

معمولآ وجود یه چیزی رو ثابت میکنن نه عدم وجودش رو ! مثلآ من میگم یه خوکچه هندی دارم که پرواز میکنه ! باید این رو ثابت کنم نه اینکه به بقیه بگم ثابت کنین که پرواز نمیکنه !
    داداش گیر نده حالا یه بارم اومدم اینور انجمن پست بدم نزن تو پرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عجب دلیل جالبی...
    جدیدا یک دستگاهی ساخته شده به اسم خداسنج یوگاد.
    این دستگاه یک صفحه داره که روی اون گزینه بله و خیر نوشته شده و یک عقربه داره که روی گزینه خیر قرار داره.
    شما هم دعا کن و از خدا بخواه همونطور که وجودش رو به شما ثابت کرد بیاد و عقربه این دستگاه رو از روی گزینه خیر به بله انتقال بده و وجود خودش رو ثابت کنه.
    اگر خدا این کار را می کرد یا مثلاً هر ساله در وقت خاصی روی آسمان جمله ی "خدا وجود دارد!" پدیدار می شد یا روی دست هر انسانی نوشته می شد" خالقت خداست"، هدف خلقت انسان که شناخت ذات حق،ذاتی که دارنده تمام خوبی هاست، و عبادت او است بی معنی می شد.مگر نه این که برتری انسان،اشرف مخلوقات، در قدرت تفکر و اختیار است؟ بگذریم که حتی اگر این کار ها را هم می کرد،عده ای می گفتند تصادفی است
    لطفاً احساسی برخورد نکنید.قرآن در آیه ای از ما خواسته سخنان متفاوت را بشنویم،تفکر کنیم و سپس بهترین آن را انتخاب کنیم(یا چیزی شبیه این،الآن آیه خاطرم نیست)

اگه خصوصی نیست توضیح بدید که چی دیدید
    تجربیات شخصی من مهم نیست....من فقط یک راه ساده را پیشنهاد کردم
    چون برای تحقیق درباره وجود خدا باید تا حد زیادی فلسفه دانست و وقت و انرژی زیادی از بین می رود.ضمن این که به نظرم این روش من ملموس تر هم هست(همانطور که خداوند گفته در خلقت آسمان ها و زمین بنگرید و نشانه هایم را ببینید)

دوستان غیر معتقد یک بار هم که شده (فقط یک بار) ساعت 10 شب رادیو قرآن را بشنوید.سوره ی واقعه ترتیل می شود.بعد برای بهتر فهمیدن ترجمه آن سوره را هم بخوانید.سوره ی جالبی است.
    یک نکته مهم:
    هرگز،هرگز و هرگز عملکرد یا رفتار و شخصیت فردی خاص را به دینش بسط ندهید.حالا آن فرد آشنای متملقتان باشد، همکار خشک مقدستان یا مسئول حکومتی تان...
    موفق باشید

12. این کاربر از pp8khat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همه دارن مغلطه میکنن هیچکس نمیخواد حرف بقیه رو قبول کنه.. هیچکس هم جوابی نداره... من که تو این تاپیک فقط گیج شدم.. بیخیالش.....

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

دوستانی که هی می گن نمی دونم جن و شیطان و اینا توی باور و عقیده های طرف هست و نمیشه منطقی اثباتش کرد ، باید بهشون گفت که باور و اعتقاد بدون فکر اصلا امکان نداره!
    انسان به یک چیزی فکر می کنه ، توی ذهنش دلیل پردازی می کنه و پس تبدیل میشه به یک باور یا عقیده....
    انسان های ضعیف فقط برای فرار از تردید در یک مسئله ، سعی می کنن از استدلال اون پرهیز کنن و بهش فکر نکنن.... یا پشت جملاتی چون " این عقیده است و.." خودشون و ذهنشون رو پنهان می کنن...
    به نظر من هیچ چیزی نمی تونه جن و شیطان رو ثابت کنه...چون توی قرآن اومده که دلیل نمیشه حتما وجود دارن...روی این چیزا نمیشه حتی اسم دلیل رو گذاشت! دقیقا همون طور که سرزمین far far away داستان های اروپایی یا اژدهای شرقی هارو نمیشه اثبات کرد وجودشون رو ، این هم یک اصل غیر قابل اثبات هست و تنها راه اثباتش ، از راه بصری است.

15. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •