تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: تنها 100 سال دیگر فرصت دارید / زمین را ترک کنید!

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دقیقا!
    حالا چون یه دانشمند برجسته تو فیزیکه دیگه حرفش حجته و هرچی بگه درسته! دیگه شد پیامبر!

نمونه ای بارز از بت سازی!!

ایشون به عنوان یه فیزیکدان رو یدک میکشن و اتفاقا فیزیکدان بزرگی هم هستند، اما نظری که اینجا دادن بیشتر نظر یه پیشگو بوده دلیلشون هم این بوده که فرکانس (تعداد رخداد) فجایع بشری روز به روز بیشتر میشه، و اینکه اگه ما بار قبل از خطر جنگ اتمی جان سالم به در بردیم، دیگه معلوم نیست دفعه ی بعد هم اینجور باشه....پس باید ظرف قرن حاضر یه جای دیگه در فضا پیدا کنیم.....
    این نظر شخصیشونه و اینجا خیلی به فیزیکدان بودنشون ربطی نداره، من که مخالفم...
    من نمیدونم دوستان چرا تا اسم این دانشمند رو میشنون فورا می خوان اونو بکوبن
    بابا اصلا ما میگیم ایشون مریض هست و دچار اختلال و حرف هایی هم که زده همش چرت
    ولی یعنی هیچ خطری زمین رو تهدید نمی کنه؟یعنی این زمین تا ابد همین طور خواهد ماند؟
    من میگم مسیری که ایشون گفته ،حتی اگه حرفش باز اشتباه باشه،تا اندازه ای میتونه برای بشر مفید واقع بشه
    این کجا بت سازی هست دوست من؟
    اینکه بتونیم تو فضا یه جایی پیدا کنیم این حرف بدی هست؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

من نمیدونم دوستان چرا تا اسم این دانشمند رو میشنون فورا می خوان اونو بکوبن
    من یکی که استیفن هاوکینگ رو خیلی دوست دارم و یکی از الگو های زندگیمه! هرگز هم نخواستم که بکوبمش! احترام زیادی هم براش قائلم.
    ولی یعنی هیچ خطری زمین رو تهدید نمی کنه؟یعنی این زمین تا ابد همین طور خواهد ماند؟
    معلومه که تهدید میکنه، اصلا صدسال که چیزی نیست، همین فردا که دست بعضیا به بمب اتم برسه زمین داغون میشه!

من مشکلی با این حرف ندارم. ولی اینکه هر دقیقه به یه بهونه ای بیاد با رسانه ها مصاحبه کنه و هی اخطار بده دیگه یه جورایی مسخرس.

شما دقت کنید تو این یکی دو سال اخیر چندبار از این حرفا زده! ایشون که دانشمند امروز و دیروز نیست! حداقل 40 ساله کارش اینه، ولی 2 ساله که شده عین خاله زنکا!
    با این حال من براش احترام قائلم و حرفشم کمو بیش میپذیرم.

ولی نابودی زمین به چندین عامل بستگی داره که نظر دادن راجبش با این قطعیت حتی برای یه زمین شناس هم مناسب نیست، چه برسه به یه فیزیکدان نظری...

ایشون بهتره به همون سیاهچاله اینا بپردازه و از این مسائل خاله زنکی دوری کنه!

اینکه بتونیم تو فضا یه جایی پیدا کنیم این حرف بدی هست؟
    این کارو که آمریکا از زمان شروع جنگ سرد داره انجام میده! احتیاجی به اخطار ایشون، اونم تو سال 2011(!) نیست!

این کجا بت سازی هست دوست من؟
    بت سازی یعنی همین که چون ایشون دانشمند و فیزیکدان هست و 4 تا کتاب هم منتشر کرده دیگه حرفش آیه قرآنه(!) و حتما زمین 100 سال دیگه نابود میشه چون هاوکینگ گفته!

هاوکینگ که سهله! اینشتین و نیوتون هم از تو گورشون دراومدن یه چیزی گفتن نباید چشم بسته پذیرفت، بلکه باید تحقیق کرد

بالاخره انسان هم اشتباه میکنه، احمدی نژاد و هاوکینگ هم نمیشناسه!
    مگه همون قضیه شرط بندی معروفش نبود!

3. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ولی نابودی زمین به چندین عامل بستگی داره که نظر دادن راجبش با این قطعیت حتی برای یه زمین شناس هم مناسب نیست، چه برسه به یه فیزیکدان نظری...
    من دقیقا نمیدونم منظور من از نابودی زمین توسط ایشون (هاوکینگ)چیه اما به نظر من خیلی خیلی بعید میرسه منظور نابودی کلی باشه
    منظور من از نابودی ،نابودی حیات هست.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

منظور من از نابودی ،نابودی حیات هست.
    همون نابودی حیات هم کلی شرایط داره!
    حیات که فقط زندگیه ما انسان ها نیست!
    زندگی باکتری های بی هوازی هم حیات حساب میشه!

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تا 100 سال دیگه هممون زمین و ترک کردیم!

داره خودمونی میشه essence's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببینین هاوکینگ یه فیزیکدان تئوریک از زمان انیشتین تا لانه ولی خب میشه گفتتو حرفاش یه کم اغراقه ولی بازم باید یه احتمالاتی داد که امکان وقوع چنین اتفاقی هست

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله هم نشانه های منفی از تهدید حیات انسان روی زمین وجود داره...
    و هم نشانه های مثبت مثل اینکه توی دوره ای هستیم که بیش از همه اعصار تاریخ بشر به محیط زیست در این سطحش بها داده شده، توی دوره ای هستیم که تصمیمات مشترک جهانی و جهانی اندیشیدن بیش از همه در دنیا گسترش پیدا کرده،
    انسان امروز از لحاظ بهداشت، پزشکی، امید به زندگی بیش از هر دوران دیگری پیشرفته است.
    انسان امروز بیش از هر دوران دیگری گسترش فیزیکی، تکنیکی و اطلاعاتی پیدا کرده
    امروزه ما بیشتر از هر موقع دیگری بر طبیعت چیره تریم،
    خلاصه امید به حفظ حیات در سال 2011 بسیار بیشتر از هر دوره ی دیگری هست و اما....
    همواره تهدیداتی که این حیات رو به طور کامل نابود کنه وجود داشته و دارد و خواهد داشت

صحبت استیفن هاوکینگ در اینجا بهره ای از نبوغ فیزیکی و ریاضیش نداره، یه بحثی کرده که اتفاقا از دید جامعه شناختی بد نیست چرا که به عنوان یه نماد جهانی، ذهن عوام رو به سمت یه سری مسائل مثل توجه به گرم شدن زمین، توجه به میحط زیست، توجه به علم و ... جلب میکنه
    قضاوت ما مبناش بیشتر بر ارتباط صحبتهاش با علم هست...نه شخص ایشون
    بازم میگم هاوکینگ جزء شخصیتهای محبوب منه و تقریبا تمام کتاباشو خوندم خلاصه اینکه سنگ حمایت از هاوکینگ رو به سینه ی خودتون و به فرق سر ما نزنین، بحثمون سر چیز دیگه س نه شخص شخیصشون
    Last edited by MasterGeek; 08-08-2011 at 01:19.

9. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

منم با شناخت نسبی ای که از هاوکینگ دارم این اواخر انگار زیاد دوست داره جلب توجه کنه و حرفهای بنیادی می زنه که خودش بهتر از هر کسی می دونه چه طیفی واکنش نشون می دن با این حرفها!اینکه یک دانشمند یک حرفی می زنه که دلیل نمی شه به اون جنبه علمی هم بدیم.اگه پایه علمی داره که داره.اگه نداره هر کی می خواد گفته باشه.مگه نظر شخصی یک دانشمند حجته واسه بقیه!
    اینشتین هم گفت خدا تاس نمی اندازه.کوانتوم اساسش بر احتمالاته!پس ما حرف اینشتین رو قبول کنیم یا کوانتوم رو؟!

11. 3 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •