منم با نظر دوستمون موافقم که طراحی سوناتا خیلی زیباست و خیلی بیشتر جلب توجه میکنه ( درضمن طراحی سوناتا2011 کامل در آمریکا انجام شده ) من خودم 1 ماه پیش با کلی مقایسه و مشورت سوناتا ذو انتخاب کردم . دوستم که نمایشگاهی بود ( شریعتی بالاتر از ملک ) آریون و پیشنهاد داد و لی وقتی انتخاب منو آوردن گفت انتخاب بهتری هستش چون : اولا اطاق 2011 تا 4 سال دیگه همینه و قدیمی نمیشه ولی آریون تا سال دیگه اصلا تو چشم نیست . دوما مگه تا 3 سال دیگه چندکیلومتر میخواد کارکنه که فرقش با تویوتا به چشم بیاد !!! درضمن سوناتا 2011 پرفروش ترین خودرو آسیایی تو کانادا و آمریکا بوده ؟ قطعا اونها کارشناسای بهتری نسبت به ما دارن !!!! البته من خودم ماشین ژاپنی داشتم و راضی بودم. تنها ضعفی که من تو سوناتا دیدم سایز رینگ و فاق 45 لاستیکش باعث شده رو بعضی دستندازها بپره ؟؟ولی خیلی خیلی بدون صدای اطاق و موتور هستش و قابل مقایسه با سوناتا 2010 نیست . فکر میکنم هیوندای ضعفهای خودشو داره کم میکنه !!! منم معتقدم تا چند سال دیگه کیفیتهای این رده مثل هم بشه و دیگه لازم نباشه مثل بابابزرگها که کلید میکردن به مثلا کت شلوار برک و تا آخر عمر اونو میپوشیدن فکر کنیم !!!