تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: تویوتا آریون یا هیوندای سوناتا 2011

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

البته با ورود کیا کادنزا در این رده قیمت تقریبا کار آریون تمام شدست
    کار تویوتا آریون هیچ وقت تمام نمیشه دوست من.
    چرا با ورود یک خودروی جدید که فقط عکس هاشو رو دیدن و هیچ کسی هنوز تجربه ای باهاش نداشته
    رو جایگزین آریون میکنید که الان 3 ساله داره راحت تو بازار فعالیتش رو به نحو احسنت انجام میده.
    صبر کنید خودرو به بازار بیاد خودش رو نشون بده تا ببینیم چه تاثیری رو برند ها خواهد گذاشت.
    همین الان هم پرفروش تر از سوناتا بوده تا جایی که من از بازار اطلاع دارم.

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

منم با نظر دوستمون موافقم که طراحی سوناتا خیلی زیباست و خیلی بیشتر جلب توجه میکنه ( درضمن طراحی سوناتا2011 کامل در آمریکا انجام شده ) من خودم 1 ماه پیش با کلی مقایسه و مشورت سوناتا ذو انتخاب کردم . دوستم که نمایشگاهی بود ( شریعتی بالاتر از ملک ) آریون و پیشنهاد داد و لی وقتی انتخاب منو آوردن گفت انتخاب بهتری هستش چون : اولا اطاق 2011 تا 4 سال دیگه همینه و قدیمی نمیشه ولی آریون تا سال دیگه اصلا تو چشم نیست . دوما مگه تا 3 سال دیگه چندکیلومتر میخواد کارکنه که فرقش با تویوتا به چشم بیاد !!! درضمن سوناتا 2011 پرفروش ترین خودرو آسیایی تو کانادا و آمریکا بوده ؟ قطعا اونها کارشناسای بهتری نسبت به ما دارن !!!! البته من خودم ماشین ژاپنی داشتم و راضی بودم. تنها ضعفی که من تو سوناتا دیدم سایز رینگ و فاق 45 لاستیکش باعث شده رو بعضی دستندازها بپره ؟؟ولی خیلی خیلی بدون صدای اطاق و موتور هستش و قابل مقایسه با سوناتا 2010 نیست . فکر میکنم هیوندای ضعفهای خودشو داره کم میکنه !!! منم معتقدم تا چند سال دیگه کیفیتهای این رده مثل هم بشه و دیگه لازم نباشه مثل بابابزرگها که کلید میکردن به مثلا کت شلوار برک و تا آخر عمر اونو میپوشیدن فکر کنیم !!!

سوناتا 2011 پر فروشترین خودروی شرکت هیوندای در آمریکا بوده.

2. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من جزیره چند روزی کادنزا و اپتما 2011 دستم بود ، به قطع میتونم بگم کادنزا به راحتی آریون رو جا میذاره چون آریون نقطه قوتی نسبت بهش نداره

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در کل اگر به دنبال قدرت موتور ، سرعت و شتاب فوق العاده و طراحی معمولی اما ماندگار هستید تویوتا آریون پیشنهاد بهتریه که البته با ورود کیا کادنزا در این رده قیمت تقریبا کار آریون تمام شدست
    دوست من هیچوقت کار ماشینی که وارد ایران میشه به این زودی ها تموم نمیشه!
    خصوصا آریون با این کیفیت...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •