تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: جهان پیش از انفجار بزرگ نیز وجود داشته

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

رسیدن به سرعت بیش تر از نور طبق مفادله ی ریاضی آلبرت اینشتین غیر ممکنه
    خیر اینطور نیست، تحت شرایطی غیرممکن هست. بحث انشتین اصولا سر این نیست...

جهان های موازی هم یک تئوریه که معتقده که اتفاق هایی که در این دنیا (زمان) نمی افتند در دنیای دیگر که جهان موازی است اتفاق می افتد. (این یک نظریه ای است که به اثبات نرسیده)
    اینطوری نیست دوست عزیز، بحث جهان های موازی خیلی پیچیده تر از یک چنین تفسیرهای سطحی هست. اصولا شما یکی دو تا جهان نداری، اصولا الان من وشما توی شاید چندین هزار جهان توزیع شده باشیم (یکی از فرضیه ها) و کلی مسائل دیگه...

2. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfana1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جهان موازی که بحث مقدمانیش درسته
    و اینشتین یک فرمول ریاضی داره که فکر کنم بخونیش بد نیست داخل اون میفهمی من چی میگم.
    اگر سرعت بیشتر از نور وارد فرمول شه عدد منفی زیر رادیکال قرار میگیره که در ریاضی چنین چیزی معنی نداره.
    و میشه بپرسم بحث اینشتین درباره چی هست؟

4. 2 کاربر از erfana1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ببینید ما یک نظریه جهان های موازی داریم که همینه که می گه چندین جهان(مثل جهان ما دارای فضا-زمان...)وجود داره و مثلا از برخورد دو جهان موازی(مثل دو صفحه در فضا)یک بیگ بنگ بوجود میاد..فکر کنم اسم این نظریهی mulyiverse باشه.یه نظریه دیگه هم هست که باز اسمش یادم نیست که چیزای دیگه ای می گه.در فارسی ما هر دو رو به عنوان جهانهای موازی می شناسیم.ولی اینطور نیست.نظریه دوم که mastergeek عزیز می گه کلابحث فوق العاده پیچیده ریاضیه و به ابعاد بالا (11 بعد)ربط داره.اونجا اصلا جهانها در حد ثابت پلانک هستند و صحبت در حد فاصله های 10^-35 و... است.دقیق یادم نیست شاید منظور از جهانها در واقع ابعاد باشن با فاصله این چنینی.به هر حال اونطور که یادمه این نظریه جزو نتایج تئوری ابر ریسمان بود که می گه هر ذره(مثلا الکترون و...)در 10 بعد توزیع شدن و در بعد یازدهم هم نمی دونم یک متغیر تصادفی دارن و این چیزا!من که درست نفهمیدم داستان چیه.چون همونظور که گفتم فوق العاده ریاضیه

6. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آره به نکته ی خوبی اشاره کردی، البته اون بحث مالتی-ورس که باعث بیشترین بدفهمی در همین ترجمه ی جهانهای موازی شده خیلی چیز زیادی ازش نمیدوم و خیلی هم فرضیه ی قوی و معتبری نیست (بیشتر تا اونجائی که میدونم بدرد همون بحث سفر به عقب در زمان میخوره، یه جورائی توجیه اونه و خیلی ریشه ای نداره...)

در مورد فرضیه ی M، اینطور تصور کنیم که ما یه جهان 2 بعدی داریم، پس ما داریم توی یه صفحه زندگی میکنیم، حالا یکی اومده میگه یه بعد دیگه هم هست (که مثل همه چیز در فیزیک کوانتومی هست) پس در راستای بعد سوم کواتوم به کوانتوم (قدم به قدم) ما صفحه داریم. پس بینهایت صفحه ی دو بعدی داریم که در بعد سوم گسترانده شدند
    حالا این صفحه ی ما در واقع 10 بعدی است، ابرصفحه، یعنی ما توی یه ابرصفحه ی 10 بعدی هستیم ولی در بعد یازدهم (عمود بر این ابرصفحه) بینهایت ابرصفحه ی دیگه قرار داره، خیلی از ذرات دنیای ما در داخل این ابرصفحه محصورند و ....

همونطوری که گفتین بحثش خیلی پیچیده اس و من یکی فقط کلیات خیلی خیلی سطحیشو میدونم

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

اگر سرعت بیشتر از نور وارد فرمول شه عدد منفی زیر رادیکال قرار میگیره که در ریاضی چنین چیزی معنی نداره.
    و میشه بپرسم بحث اینشتین درباره چی هست؟
    اعداد مختلط که خوراک دنیای ریاضیات هستن و خیلی هم بامعنی اند. واسه همین هست که هاوکینگ بحث زمان مختلط رو معرفی کرده

کلا هم این بحثها از دوره ی دبیرستان خیلی فراترند....

8. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در رابطه اینشتین جرم جسم و جرم جسم ساکن وجود دارد .
    حال اگر سرعت جسم مساوی سرعت نور بشود زیر رادیکال صفر می گردد و در نتیجه جرم جسم ساکن بر روی صفر قرار می گیرد یعنی : M/0 و M/0 به سمت بینهایت میل می کند .
    و چون جرم به انرژی قابل تبدیل است باید انرژی بینهایت به جسم دهیم تا جسم به سرعت نور رسیده و جرمش بینهایت گردد و چون نمی توانیم انرژی بینهایت داشته با شیم پس رسیدن جسم به سرعت نور محال است و داشتن سرعت بالاتر از نور محال تر.
    منبع : کتاب حسن سعادت استاد دانشگاه
    و در ضمن چه ربطی به دوره های دبیرستان داره؟

10. این کاربر از erfana1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ایول چه مسائل پیچیده ای ؟ 11 تا بعد ؟؟؟ من فکر میکردم بیشتر از 3 بعد نداریم ؟؟؟ اصلا 11 بعد یعنی چی ؟ مگه میشه ؟
    حد فاصله های 10^-35 !!!!! این چجور فاصله ایه ؟ یعنی چقدر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مسلما اگر من تا دو متری رو میبینم انیشتین تا کیلومتر ها اونور تر رو میدیده ولی به نظر من اینکه بگیم چون رسیدن به سرعت نور طبق نظریه ای که انیشتین ارائه داده امکان پذیر نیست پس سرعت بیشتر از سرعت نور وجود نداره درست نیست. انیشتین نظریه ای داده و خیلی از بن بست هایی که وجود داشت و نظریه های قبلی توان پاسخگویی رو نداشتن حل کرده ولی تضمینی وجود نداره که این نظریه در همه جای عالم درست باشه. همون طور که روابطی که نیوتون ارائه داد روی کره زمین جواب میده ولی در سطح اتمی جواب نمیده چه بسا خیلی از نظریاتی که فعلا درست به نظر میان خیلی جاها جواب ندن.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم نمیگم فرمول اینشتین ماملا درسته اما تا الآن تنها چیزی که داریم همین فرمول هست و با این میشه این آزمایش رو نقض مگر اینکه آزمایش به طور کامل انجام شه.
    اگر آزمایش تایید شه اونوقت میشه گفت اینشتین اشتباه کرده.

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این ازمایش اگه درست از اب در بیاد و نوترینو ها اگه واقعا بیشتر از سرعت نور حرکت کنندپس ب هناچار در سرعتهای بالا یک اتفاقی باید بیفته که ما نمی دونیم. مثل جرم منفی یا ... .اونچه که مسلمه هیچ جرمی دیده نشده که با سرعت نور حرکت کنه.حد اقل هادرونها و باریونها و ... دیده نشدن.الکترون هم نمی تونه.اگه می تونست تو همون ازمایشگاه سرن به الکترون یا پروتون انر÷ی بیشتری می دادند و به سرعت نور می رسوندند.ولی نمی شه.نوترینو چون فعلا یک ذره بنیادیه و حتی از الکترون هم سبکتره بعید نیست رفتارش کمی عجیب باشه که ما تازه الان فهمیدیم.بالاخره فیزیک ذرات بنیادین فوق العاده شگفت انگیز و عجیبه.به هر حال نظریه اینشتین در مورد الکترون و نوکلئون و ... فکر نمی کنم نقض بشه.ذرات بنیادین پره از وقایع عجیب که خود دانشمندا هم از دهه 50-60 مات و مبهوت اتفاقاتی می شن که تو این ذرات می افته!
    ولی من همیشه وقتی به معادلا نسبیت نگاه می کردم همیشه ته دلم می گفتم این به بینهایت میل کردن جرم و انر÷ی شاید بعدا بتونه ما ر وب هفرمول کاملتری سوق بده.البته نمی دونم شاید هم همینا تا ابد درست باشه.ولی کلا تو فیزیک این جور معادلات بعدا کامل می شن.البته شاید نه همشون.ولی در مقایسه بافیزیک کلاسیک و بینهایت شدن انر÷ی و ... مثلا در توجیه فوتو الکتریک یا ... .اینها باعث تحول بزرگی در فیزیک شدند.مثلا بحث کوانتوم پیش کشیده شدو ... .نمی دونم شاید هم اشتباه فکر کنم و همین معادلات باقی بمونن و فقط تفسیرشون عوض بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیفته

ایول چه مسائل پیچیده ای ؟ 11 تا بعد ؟؟؟ من فکر میکردم بیشتر از 3 بعد نداریم ؟؟؟ اصلا 11 بعد یعنی چی ؟ مگه میشه ؟
    حد فاصله های 10^-35 !!!!! این چجور فاصله ایه ؟ یعنی چقدر ؟
    البته 11 بعد یک مدل ریاضیه.ای نفاصله هم یعنی یک بر روی 10 با35 تا صفر جلوش بر حسب متر!برای مقایسه ابعاد اتم 10^-10 متره و ابعاد هسته 10^-15 .

15. 4 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

... .نمی دونم شاید هم اشتباه فکر کنم و همین معادلات باقی بمونن و فقط تفسیرشون عوض بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیفته
    نه به نظر من کاملا درست میگی، میدونی آدم بعضی وقتا محتاط میشه، به نظر منم توی این آزمایش جدید روی نوترینوها که سرعت نور رو شکستن دو مطلب محتمل تره:
    1. آزمایش درسته و خطائی در کار نیست
    2. یه اتفاقی واسه نوترینو میوفته و وااااااااااااااااااای اگه این کشف بشه که چی بر سر نوترینوها تو اون سرعت میاد

راجع به بحث M-Theory دوستان به فرضیه بودنش توجه کنن. این فرضیه جایگاهی مثل فیزیک ذرات رو نداره چون هنوز آزمایش نشده ولی خوب شاید بشه بعدا ثابتش کرد.
    راجع به ابعاد، ببینید طبق نسبیت ما در فضائی چهار بعدی هستیم، یعنی اینکه بعد چهارم (زمان) هم درست یه بعده مثل ابعاد دیگه که ما عوض اینکه با چشمامون حسش کنیم مثلا با ساعت فیزیولوژیک بدنمون حسش میکنیم. واسه همین هست که میگن فضا-زمان، وقتی اینجوری به نسبیت عام نگاه میکنین یه کم هاله ها کمرنگ تر میشن!

17. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •