تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

آااای ملتی که دارید سماخ می مکید...بلکه در آینده آلبوم جدید Opeth رو گوش بدید.

اینجانب هم اکنون در حال گوش دادن آلبوم [2011] Heritage می باشم!

NOW !

محتوای مخفی: Heritage 

فعلا دارم گوش میکنم ببینم چجوریاست...

گفتم در جریان باشید و اینااا.

.
    Last edited by pandemonium; 06-09-2011 at 09:57.

2. 5 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه. اتفاقا منم دیشب داشتم دانلود می کردم از بین آلبوم جدید Opeth و آلبوم جدید Dream Theater آلبوم Dream Theater رو انتخاب کردم
    در مورد آلبوم که بعدا توی خود تاپیک این گروه توضیح میدم ولی فعلا می خوام در مورد یه آهنگ بگم:

Dream Theater - This Is The Life

بار اول که گوش کردم توی این فکر بودم که به خاطر اسمش باید آهنگ جالب و خاصی باشه که اتفاقا همینم شد
    به نظرم آهنگ اصلا پراگرسیو متال نیست و یه پراگرسیو راک تقریبا ملایمه... یکمی شبیه The Best of Times آلبوم قبلی هم بود. نمیگم دقیقا یه آهنگی توی اون سبک و سیاق بود ولی این آهنگ به همراه آهنگ Lost Not Forgotten همین آلبوم شباهت هایی رو به اون آهنگ داشتن و حداقل بار اول که من اینجوری حس کردم
    آهنگ یه ویژگی داشت که هر آهنگی این ویژگی رو داشته باشه من صد در صد ازش خوشم میاد و اونم چیزی نیست به جز سولوی گیتار خیلی عالی
    یه بار اونو بیشتر گوش دادم ولی اگه نظرمو بخوام در مورد بار اول بگم اینه که آهنگ سطح بالائیه که این پتانسیل رو داره که به لیست آهنگ های تاپ علاقمندان این سبک اضافه بشه که خود منم چند بار که اونو گوش کردم ممکنه همچین چیزی بشه...

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

وقتی که داشتم آلبوم رو دانلود میکردم فکرشو نمیکردم که دارم یکی از محبوب ترین آلبوم هام که در 2011 منتشر شده رو میگیرم...
    اون هم از یک گروه متال از یونان!

آلبوم فوق العاده The Great Symphonic Mass از گروه یونانی Septic Flesh
    هیچ مبالغه ای در کار نیست: اسم آلبوم کاملا در توصیف موسیقی این آلبوم هست.

خیلی جالب هست که سابقه این گروه در زمینه Doom Metal و Death Metal و تا حدی هم Gothic بوده ولی وقتی آلبوم رو شنیدم اصلا انتظار چنین چیزی رو نداشتم: این آلبوم اصلا در راستای سوابق این گروه نیست!
    و ضمنا اصلا متال نیست این آلبوم!

یک اثر کاملا سمفونیک...
    تمام ترک ها اجراهای ارکسترال هستند.

یک آلبوم شاهکار سمفونیک هنری...
    با فضاهای dark جذاب...
    وکال سوپرانوی فوق العاده...

در
    سالهای اخیر که خود گروه های سمفونیک متال پرآوازه مثل Therion هم افت داشته اند، ناگهان یک گروه Death/Doom Metal ! از یونان میاد و یک آلبوم سمفونیک شاهکار رو خلق میکنه...!

و البته مشخص هست که این آلبوم حاصل همکاری این گروه با گروه های ارکستر مستقل بوده و یک هنرمند این کاره (خارج از گروه) پشت چنین اثری بوده.(که خب طبیعی هست و منعی در اون نیست)

نکته دیگه اینکه این آلبوم در دو نوع عرضه شده: حالت پیش فرض که صدا استریو هست مثل بقیه آلبوم ها، و نوع متفاوتش که آهنگ های آلبوم بصورت 5 کاناله از اسپیکرهای 5 کاناله پخش میشه: شبیه سازی اینکه در خود کنسرت حضور داری...!

به کسانی که علاقمند کارهای سمفونیک و ارکسترال هستند این آلبوم توصیه میشه.

ضمنا شنیدم سایت Metal Storm این آلبوم رو در صدر لیست خودش از آلبوم های منتشره 2011 تا الان قرار داده.
    ( این مال چند روز پیش هست، آپدیت نیستم الان، ممکنه الان صدر لیستشون تغییراتی کرده باشه )

برای خودم که محبوب ترین آلبوم سال 2011 من بوده توی این آلبوم هایی که تا الان شنیدم.

.
    Last edited by pandemonium; 17-09-2011 at 16:41.

6. 6 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

فریدون آسرایی

خاطرات گمشده

زیباترین آلبومی که تو سال 90 شنیدم.تقریبا از شنیدن تمام ترکهای این آلبوم لذت بردم
    سلام اسم اولین ترک هست که با تمپلیتهای طبیعی مثل موج دریا شروع میشه و اواسط ترلنه به اوج خودش میرشه.

ترانه های این آلبوم رو اگه اشتباه نکرده باشم آقایان حسین غیاثی ، حبیبه نیک سیرتی،میترا روحانی، سروش دادخواه،امیر مسعود هفت لنگ، عبد الحسین کاکایی، محمد صالح علا و سید عباس سجادی سرودند

این آلبوم به نظرم تونسته نظر تمام اقشار جامعه به خصوص جونها رو جلب کنه و به گفته خود فریدون این آلبوم تمام احساسات درونیشو بیرون ریخته تا مخاطب با روح و روانش آشنا بشه

8. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

موافقم ! آلبوم فریدون یکی از بهترین آلبوم‌هایی بود که تا حالا موسیقی پاپ ایران به خودش دیده !
    به شدت با ترک‌های سلام، آینه، گل عاشق، تو آرومی، طاقت بیار، خداحافظ نگو و رویا ارتباط برقرار کردم !
    از روزی که برای اولین بار آلبوم خاطرات گمشده رو شنیدم، تا همین الان، از پلی لیستم کنار نرفتن ! اون قدر همه چیز تو این کارا خوبن که هیچ وقت خسته نشدم از شنیدنشون ...

الان که نگاه می‌کنم، می‌بینم غریبه فقط یه تب بود ! خاطره و آهای خوشگل عاشق و بیا بریم و ... از نظر موسیقی و شعر حرف خاصی برای گفتن نداشتن ! درسته، خاطره‌انگیز بودن و دوست داشتنی ! اما از نظر حرفه‌ای، خاطرات گمشده یه Breakthrough بزرگ برای فریدون آسرایی محسوب میشه ...

واقعاً خوشحالم از تولید چنین آلبومی ! دست یاحا پاشایی درد نکنه، عالی بود آهنگا و تنظیم‌هاش ...

به شدت توصیه میشه !

10. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

منم آلوم خاطرات گمشده رو گوش می دم. آلبوم فریدون ، آلبوم خوبی است اما کیفیت صوتی نداره. من از روی سی دی صوتی ارجینال پخشش می کنم اما کیفیت نداره. معلوم نیست تو چه شرایطی ضبطش کردن. این آلبوم آخریش با اینکه خوب است اما به پای آلوم غریبه نمی رسه. اون رو هم روی سی دی ارجینال دارم. کیفیت صدا و شعر و آهنگش خیلی بهتر از آلبوم خاطرات گمشده است.

12. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

Switchfoot – Vice Verses

خیلـی اطلاع نداشـتم ازشـون همینطـوری گذاشـتم رو دانلـود .
    گـروه شـاید آشنـآ نباشـه معرفـی کنـم .
    Switchfoot بچـه هـا ، بچه هـا Switchfoot
    گـروهِ آمریکـایی
    سبکـ : Alt. Rock - Hard Rock - Christian ROck

آلبـوم مال سـال 2011 هسـتش .
    TrackList

Afterlife
    The Origina
    The War Inside
    Restless
    Blinding Light
    Selling the News
    Thrive
    Dark Horses
    Souvenirs
    Rise Above It
    Vice Verses
    Where I Belong

بهتـرین آهنگـ آلبـوم هـم آهنگـِ شماره ی 8 Dark Horses هسـت گویـا ، امـّا خیلـی تعریفـی نیسـت والا
    مـن خـودم از Thrive خوشـم میتآد .
    امتیاز بـه آلبـوم : 7 از 10

14. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

داشتم توی این سایت های دانلود آلبوم دنبال یک آلبوم دیگه ای میگشتم که توجهم به یه پستی جلب شد.
    یک گروه متال که زیرش نوشته بود کشور: ایران
    گفتم ولمون کن باز دوباره این ایرانی ها خواستن ژانگولک بازی در بیارن و آبروریزی کنند با این بند متال زدن هاشون.
    (البته بندهای متال ایرانی واقعا خوب هم سراغ دارم و تعدادشون بیشتر از استثنا دونستنشون هست ولی خب ازون بیشتر بندهای متال ایرانی صرفا ژانگولک بازی هستند)
    ولی این حس کنجکاوی همیشگیم منو متقاعد کرد که ببینم چی به چیه.ضمن اینکه در کامنت های خارجی ها همه تحسین و ستایش دیده میشد.
    گروه متال ایرانی Qutin
    سال 2002 تشکیل شده و اولین و تنها آلبوم رسمی شون رو 2010 دادند به اسم Rationalism.

آلبوم Rationalism شون رو گرفتم و گوش دادم:
    خوب بود آقا!! واقعا خوب بود...
    اصلا فراتر از اون چیزی که پیش بینی میکردم کار کردند.
    موسیقی شون رو خیلی خوب و قوی کار کردند.
    و یک امتیاز خیلی برجسته دیگه شون نسبت به اکثر گروه های ایرانی: وکال بسیار خوب بود. خیلی هم هماهنگ میخوند و حالت اگرسیو اش رو هم خوب حفظ میکرد.
    این یکی از چیزهاییست که گروه های ایرانی دیگه توش ضعف دارند. انگلیسی صحبت کردن، انگلیسی خوندن.
    (مثلا funerals 1000 با اینکه در کل به نظرم آلبوم جدیدشون خوب بود ولی خیلی از انگلیسی صحبت کردن clean vocal شون لجم میگرفت. یا Emerna یه جاهاییش که انگلیسی رو صحبت میکرد خیلی مصنوعی بود. اکثر این گروه ایرانی ها تو مایه همدیگه انگلیسی میخونند: خیلی مصنوعی و هی میخواند ادای لهجه در بیارن: هی حروف رو میخوان به زور پیچ بدن مثه این دوبله صدای مارها توی کارتون ها! )
    ولی Qutin وکالش این مشکلات رو نداره و خیلی خوب میخونه به نظر خودم.
    حتی اگر مثلا فرض کنیم از یه وکال خارجی داره تقلید میکنه، خوب تقلید میکنه.

استایلش رو هم Metal Archive نوشته Progressive / Death ولی خودم که حس میکنم چندان Death نیست همچین پراگرسیو هم نیست. بیشتر در مایه های دیگری بود.

و یه چیزی که برام عجیب بود اینکه آلبومش رسما Lable ایرانی داره!: Zurvan Records
    نمیدونم چجوریه قضیه!

محتوای مخفی: اعضای اصلی گروه 

اعضای ثابت و اصلی گروه :
    (سمت چپی رهبر گروه)

گروه و آلبوم خیلی خوبی بود.
    اگه نمیدونستم قابل حدس نبود برام که این یک آلبوم از گروه ایرانی هست.

از بهترین و قویترین بندهای متال ایرانی بوده که شنیده ام.
    موسیقی خوب و قوی + وکال برجسته

.
    Last edited by pandemonium; 09-10-2011 at 16:52.

16. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب Mastodon این گروه دوست داشتنی آلبوم جدید خودش به نام "شکارچی" رو منتشر کرده و من الان دارم بهش گوش میدم. چیزی که در ادامه میخونین رو همزمان با گوش دادن به هر آهنگ دارم مینویسم.

01- Black Tongue
    بعد از تموم شدنش تصمیم به نوشتن گرفتم. فقط یادم میاد که چند ثانیه اولش یاد متلیکا افتاده بودم.

02- Curl Of The Burl
    عالی. گیتار آدم رو یاد زمانی میندازه که جان پتروچی تو دریم تی اتر عقب نشینی میکنه تا جا برای بقیه باز شه! تو این آلبوم قراره که کمتر پراگرسیو باشن اما فکر کنم نمیتونن

03- Blasteroid
    به نحو عجیبی شاد هست! عجیبه نه؟ درامینگ عالیه. همچین مخلوط جالبیه. اسلاج متالِ شاد!

04- Stargasm
    اوه اوه! آقا اینا واقعاً نمیتونن پراگ/سایکدلیک نباشن. مخلوطی از دریم/ اُپت/ پورکیوپاین تری رو دارم میشنوم! البته خوب آلبوم قبلیشون که خدای سایکدلیک بود. گیتارها چه کار دارن میکنن! سوئیت گرووز. هی تایم سیگنچر داره عوض میشه. منم از صدای تو دماغی جیغ مانند این Brent Hinds واقعاً خوشم میاد. راستی آهنگ چه نام عجیبی داره!

05- Octopus Has No Friends
    هاها. اسم خنده داری! واقعاً برام عجیبه اسلاج متالِ شاد!!! راستش متنش یکم Cheesy هست!! از اینا بعیده.

06- All The Heavy Lifting
    چیزی ندارم بگم.

07- The Hunter
    اوهو! گیتار تقریباً کلین! به حق چیزهای ندیده! به به! چه آهنگ قشنگی! دینامیک و تصویر ساز! چه ملوترون دوست داشتنی ای! ای وای! سولوی بلوز مانند!! بابا اینا اگه میخواستن این آلبومشون از قبلی پراگ تر باشه چی میکردن!! صدای اونیکی خوانندۀ گروه یعنی Troy Sanders که بیسیست گروه هم هست فوق العاده عمیقه. لاو اِت. اووووووووووف!

08- Dry Bone Valley
    آهنگ معمولی.

09- Thickening
    یکم جز مانند شروع شد، یکم. خیلی هیجان انگیز نبود.

10- Creature Lives
    چی؟ پینک فلوید؟!! باور کنین آدم یاد کارای اولیه پینک فلوید میفته! یکم یاد آلبوم Obscured By Clouds افتادم! فکر کنم درامرشون داره میخونه. قبلاً هم چند بار خونده بود! آخرش گیتار شبیه کارهای ملایم تر جان پتروچی (مخصوصاً آلبوم Falling Into Infinity) شد.

11- Spectrelight
    بابا Slayer زاده! چقدر تو این آلبوم یاد این و اون افتادم .

12- Bedazzled Fingernails
    این چیه؟! تولدت مبارکه؟ باز یاد یه گروه دیگه افتادم. Cynic. عجب گوست اسلاید هایی. آهنگ همچین یکم یاد آهنگ های الکترونیک رو زنده کرد. اون قدیمیهاش.

13- The Sparrow
    باز یه شروع ملایم و پراگ و به قول معروف اپیک. دقیقاً یاد یه آهنگی افتادم ولی اسم آهنگه یادم نمیاد. ها ها! چی؟ ملودی آهنگ جزیرۀ شمارۀ 2 سیاوش قمیشی؟ چقدر دنیای موسیقی کوچیکه! این اخراش زد تو خط اسید راک!

خوب بریم سروقت آهنگ های Bonus آلبوم.
    14- The Ruiner
    شبیه کارهای اولیه گروهه. همون هایی که بهشون میگفتن وال متال! وال منظور نهنگه بود.

15- Deathbound
    اینم همونطور. بیخود نبود اینها تو آلبوم اصلی نبودن.

در کل بار اولی که شنیدمش عاشقش نشدم ولی چند تا آهنگ خیلی خوب هم داشت. آهنگ معمولی هم داشت.
    Last edited by powerslave; 12-10-2011 at 03:28.

18. 5 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

2007 The Divine Conspiracy

دارم آلبوم The Divine Conspiracy را از Epica گوش میدم.
    اولین چیزیه که از اینا میگوشم.
    سبک سیمفونیک متال کار میکنن. با سیمفونیکش موافقیم با متالش نه. کاش راک بود

نکته جالبش اینه که از همون آهنگ اول متوجه شباهت به موسیقی های عربی یا ایرانی شدم
    تا این که در این آهنگ 09 - Fools of Damnation (The Embrace that Smothers Part IX)
    چیزی که همین الان دارم گوش میدم صدایی شبیه به اذان شنیدم!
    اگه کسی اطلاع بیشتری در این باره داره بده.
    مرسی

در باره آلبوم - آلبوم خوبیه. خواننده هم خوب میخونه
    فقط از اون صداهای گاومانند بدم میاد / متاله دیگه

آپدیت:

یادم رفت بگم . خواننده یه جاهایی صداش آدم رو یاد ایونسنس میندازه
    مثل این آهنگ : 11 - Safeguard to Paradise که الان گوش دادم که کار خوبی هم هست

آپدیت 2:

زیاد از کلاسیک نمیدونم ولی 13 - The Divine Conspiracy منو یاد موسیقی کلاسیک میندازه. طولانی هم بود.
    صدای گاوش رو اگر نادیده بگیریم خیلی قشنگه
    Last edited by Nocturne; 05-11-2011 at 20:39.

20. 3 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •