تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: مرگ با ترحم؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چه سوال باحالی

خوب کسی که بیماری لاعلاج داره باید تحمل کنه. اگر هم می خواهد خودش را بکشه، پرسیدن نداره هزار تا راه هست.

1-
    از بلندی خودش را پرت کنه. درجا میمیره. (باید خیلی بلند باشه وگرنه چند تا درد دیگه هم به دردهاش اضافه میشه.)
    2- سرنگ هوا بزنه
    3- بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره. هم سنگین تره و بهتر روی زمین پخشش می کنه هم که می دونی ترمز خوبی نداره و نمی تونه به موقع بایسته. بهتره بگم اصلا ترمز نداره. خدا خیرشون بده برای همین وقت ها ساختند این ماشین را.
    4- سم بخوره. بعد باید بشینه هر چه از جگرش را که بالا آورد کیلو کنه. هر وقت که به حدود نیم کیلو رسید بدون وقت رفتنه.
    5- یکی را بگه بی هوا محکم یه میله ای چیزی بزنه تو سرش. دو حالت داره مرگ و یا جوری میشه که دیگه به مریضی فکر نمی کنه.
    6- و خیلی راه های دیگه.
    راستی یادم رفت ذکر کنم که:
    7- برق شدید هم خوبه. مخصوصا در محیط خیس. البته یه کم جیلیز و ولیز می کنه که زیاد مهم نیست.

اما از من می شنوی تا ماه حرام صبر کن و راه 3 را انتخاب کن که از همه بهتره. فکر کنم یه ثوابی هم داشته باشه.

آخر سوال را یادم رفت جواب بدم. اونی که می خواهد خودکشی کنه چه کار به قانونی و غیر قانونیش داره. کارش را با موفقیت انجام بده. من خودم قول می دهم که هیچ کس از نظر قانونی بهش سخت نگیره.
    Last edited by One Mania; 22-06-2011 at 13:21.

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان نظراتتون جالب بود
    اما فکر عقوبت این کار رو هم کردین؟

شاید تقدیر این باشه که اون بیمار خوب بشه
    یا شاید اصلا اون بیماری نکشدش

این یعنی دست تو کار خدا بردن..

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چه سوال باحالی

خوب کسی که بیماری لاعلاج داره باید تحمل کنه. اگر هم می خواهد خودش را بکشه، پرسیدن نداره هزار تا راه هست.

1-
    از بلندی خودش را پرت کنه. درجا میمیره. (باید خیلی بلند باشه وگرنه چند تا درد دیگه هم به دردهاش اضافه میشه.)
    2- سرنگ هوا بزنه
    3- بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره. هم سنگین تره و بهتر روی زمین پخشش می کنه هم که می دونی ترمز خوبی نداره و نمی تونه به موقع بایسته. بهتره بگم اصلا ترمز نداره. خدا خیرشون بده برای همین وقت ها ساختند این ماشین را.
    4- سم بخوره. بعد باید بشینه هر چه از جگرش را که بالا آورد کیلو کنه. هر وقت که به حدود نیم کیلو رسید بدون وقت رفتنه.
    5- یکی را بگه بی هوا محکم یه میله ای چیزی بزنه تو سرش. دو حالت داره مرگ و یا جوری میشه که دیگه به مریضی فکر نمی کنه.
    6- و خیلی راه های دیگه.
    7- برق شدید هم خوبه. مخصوصا در محیط خیس. البته یه کم جیلیز و ولیز می کنه که زیاد مهم نیست.

اما از من می شنوی تا ماه حرام صبر کن و راه 3 را انتخاب کن که از همه بهتره. فکر کنم یه ثوابی هم داشته باشه.

آخر سوال را یادم رفت جواب بدم. اونی که می خواهد خودکشی کنه چه کار به قانونی و غیر قانونیش داره. کارش را با موفقیت انجام بده. من خودم قول می دهم که هیچ کس از نظر قانونی بهش سخت نگیره.
    عزیزم من نگفتم راه خودکشی شما هم من خودم مخالف خودکشیم
    بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره.
    بعدش اینجل تالار طنز نیست تالار پزشکیه
    من یه موضوع کلی رو مطرح کردم اصلا با این جواب های دوستان من پشیمون شدم از سوال کردنم لطفا مدیر این تاپیک رو حذف کنه

4. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

چه سوال باحالی

1-
    2- سرنگ هوا بزنه
    6- و خیلی راه های دیگه.

مورد 3 بهتره چون خانواده ی طرف ، 60 میلیون میتونه دیه بگیره و از مشکلات مالی رهایی پیدا کنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ماه حرام 120 میلیون هست.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من موندم این آغاز کننده ی تاپیک الان دنبال چی میگرده.یعنی اصلا جوابشو نگرفته؟ 3 صفحه توضیح داده شده باز منتظره یه در امید دیگس
    لابد صبر میکنی قوانین کشوری عوض بشه
    جالبتر اینجاست که میگه این غیر قانونی بودن مساله رو به صورت علمی ثابت کنید من به شرعیش کاری ندارم!

8. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

البته باید دید قیمت شتــــــر چقدره!!!!!!

10. این کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی قیمت یه اسب خوب و سواری چنده؟ 400 ملیون تمن
    قیمت یک انسان بالغ متفکر چنده؟ 45 ملیون تمن
    این نهایت بدبختی و بیچارگیه
    جون انسان حتی از ماشینی که خودش میسازه بی ارزش تره

12. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DΔRK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شـــهر تــ هران ـیره

پيش فرض

راستی قیمت یه اسب خوب و سواری چنده؟ 400 ملیون تمن
    قیمت یک انسان بالغ متفکر چنده؟ 45 ملیون تمن
    این نهایت بدبختی و بیچارگیه
    جون انسان حتی از ماشینی که خودش میسازه بی ارزش تره
    مـــا که انسان حساب نمی شیم
    برده هم قیمتش در حدود همین 45 م.ت هست دیگه
    انتظار بیشتر از اینو نداشته باش

14. 3 کاربر از DΔRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چه سوال باحالی

1-
    2- سرنگ هوا بزنه
    6- و خیلی راه های دیگه.

ایشالله بعد از مرگش من اولین کسی هستم که به عنوان شاهد ، شمارو متهم به آموزش و تشویق ایشون به خودکشی معرفی خواهم کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •