چه سوال باحالی.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
خوب کسی که بیماری لاعلاج داره باید تحمل کنه. اگر هم می خواهد خودش را بکشه، پرسیدن نداره هزار تا راه هست.
1- از بلندی خودش را پرت کنه. درجا میمیره. (باید خیلی بلند باشه وگرنه چند تا درد دیگه هم به دردهاش اضافه میشه.)
2- سرنگ هوا بزنه
3- بپره جلوی یک کامیون ترجیحا یه ماک یا هوو باشه بهتره. هم سنگین تره و بهتر روی زمین پخشش می کنه هم که می دونی ترمز خوبی نداره و نمی تونه به موقع بایسته. بهتره بگم اصلا ترمز نداره. خدا خیرشون بده برای همین وقت ها ساختند این ماشین را.
4- سم بخوره. بعد باید بشینه هر چه از جگرش را که بالا آورد کیلو کنه. هر وقت که به حدود نیم کیلو رسید بدون وقت رفتنه.
5- یکی را بگه بی هوا محکم یه میله ای چیزی بزنه تو سرش. دو حالت داره مرگ و یا جوری میشه که دیگه به مریضی فکر نمی کنه.
6- و خیلی راه های دیگه.
راستی یادم رفت ذکر کنم که:
7- برق شدید هم خوبه. مخصوصا در محیط خیس. البته یه کم جیلیز و ولیز می کنه که زیاد مهم نیست.
اما از من می شنوی تا ماه حرام صبر کن و راه 3 را انتخاب کن که از همه بهتره. فکر کنم یه ثوابی هم داشته باشه.
آخر سوال را یادم رفت جواب بدم. اونی که می خواهد خودکشی کنه چه کار به قانونی و غیر قانونیش داره. کارش را با موفقیت انجام بده. من خودم قول می دهم که هیچ کس از نظر قانونی بهش سخت نگیره.