از x10 بدم نيومده به خصوص با توضيحاتي كه شما داديد. فقط اين دوال تاچ بودنش يه كم از رغبتم كم ميكنه.
از x10 بدم نيومده به خصوص با توضيحاتي كه شما داديد. فقط اين دوال تاچ بودنش يه كم از رغبتم كم ميكنه.
بله...به هر حال هر گوشی یه ایراداتی داره ولی به نظر من ایکس10 به نسبت به امکاناتی که میده میارزه....
فیلم دیدن هم روی صفحه ی 4اینچی و نسبتا با کیفیت ایکس10(با توجه به قیمتش)مطمانا لذت بخش خواهد بود و میتوانید فیلم های با کیفیت اچ دی و تمام فرمت ها رو ببنید....
اگر ضعف های سیستم عاملی وین فون و به خصوص عدم ارسال فایل بلوتوث برایتان مهم نیست من به شما امنیا7 سامسونگ رو پیشنهاد میدم که وین فون است با صفحه ی 4 اینچی S U P E R AMOLEDکه نیاز به تعریف ندارد...
گوشی های وین فون به دلیل ضعف های سیستم عاملیشون افت قیمت بسیار زیادی کردند و شاید این کمی از قیمت شما بالا تر باشد....
Last edited by ted1996; 12-06-2011 at 13:57.
اون یکمی که میگی حدود150تومنه
البته دو تا مسئله هست. اول اینکه آپدیت شدن x10 امکاناتی که قبلا گفتید رو 100% ایجاد میکنه یا در حد صحبت و احتماله؟ ( منظورم اورکلاک و ساپورت 16 میلیون رنگه)
دوم اینکه راجع به وین فون یه خیلی مرددم. میترسم یکی دو سال طول بکشه تا به جایی برسه و اوضاعش بهتر شه. مثل خود آندروید که اوایل خیلی ضعیف بود و پیشرفت کرد. اگه بتونم تا حدی باهاش کنار بیام و به آینده اش امیدی باشه OMNIA 7 هم نشد میتونم mozart , hd7 بخرم ولی به مایکروسافت امیدی ندارم!
[/COLOR]اسپم نده...گفتم شاید...
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
نه اینا خبره....ولی بوت لودرش شکسته شده
x10نمیتونه16ملیون رنگ ساپورت کنه بعدشم این مشکل سخت افزاریه با اپدیت حل نمیشه
داداش نقدو ول کردی چسبیدی به نسیه الان خرید فوین فون اشتباهه بجای موزارت یه گلکسی اس ال بخری بهتره
باید بگم که هکر بزرگ ایکس10 که به z معروف هست تونسته به16.7 برسونه که باعث مشکلاتی در gpu گوشی شده
پس این نقیض حرف شماست
اگه میشود به16ملیون رنگ آپدیتش کرد خود سونی این کارو میکرد ولی نکرده چون مصرف باتری میره بالا ومشکلات دیگه که واسه دستگ اه به وجود میاد
گیریم که نشه شما همون ایکس10 65000 رنگ بزار کنار 16میلیون اصلا احساس نمیشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)