تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: مادر برد برای کراسفایر

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و درود

ایجاد محدودیت مورد قبول است اما در کدام شرایط و با کدام کارت این محدودیت مشکل ساز خاهد شد بحث دیگریست. بنده در تاپیک 5830 سعی کردم با اثبات ریاضی به این موضوع اشاره کنم که در رزولیشنی خاص با گذر از مرز مشخصی از پهنای باند دیگر شاهد افزیش جهش آمیز تعداد فریم تولیدی نخاهیم بود که متاسفانه به علت مسموم بودن جو آن تاپیک دیگر ادامه ندادم.

موضوع این تاپیک در مورد کارت 6950 است من هم دعوت میکنم به تستی که میزان کارایی این کارت و کارت GTX570 را در مسیرهای مختلف نشان میدهد توجه کنید اما از آنجایی که در پست های بالا نبز چند نمونه محک قرار گرفته که در برخی حتا نوع کارت مورد آزمایش قید نشده جهت تبدیل نشدن صفحه به نقل قول صرف از قرار دادن تمامی عناوین تست در این تاپیک خودداری میکنم اما میخاهم در کنار هم به میانگین کاهش کارایی کارت های نام برده شده در تمام بازیها بر اثر کاهش پهنای باند نگاه کنیم:

در تاپیک قبلی عرض کرده بودم ریشه افت فریم گاه تنها کمبود پهنای باند نیست و تاخیر و اتلاف پلتفرم ها نیز بسیار تاثیرگذار است حال مشاهده میفرمایید GTX570 با وجود قدرت بیشتر دچار کاهش فریم کمتری نسبت به HD6950 شده.
    تستهایی که جناب احسان گزاشتن گویای کامل است و مشخصا روی 16.8.4.تست شده و لازم به توضیح نیست.
    تستهای کاربره happyfeat مشخص نیست روی 4 هست یا نه و کلا تست گنگی است.چون بحث روی 16 و 4 است نه8.

و مورد اخر برای نقل قول این پست:
    نده در تاپیک 5830 سعی کردم با اثبات ریاضی به این موضوع اشاره کنم که در رزولیشنی خاص با گذر از مرز مشخصی از پهنای باند دیگر شاهد افزیش جهش آمیز تعداد فریم تولیدی نخاهیم بود که متاسفانه به علت مسموم بودن جو آن تاپیک دیگر ادامه ندادم.
    این اثبات کمی خنده دار است چون از خودتون فرمول میسازین و تحویل میدین که در اخر به بک عدد بسیار خنده دار میرسیم اونم 666mb برای کارت است که حتی فوق العاده کم است.
    من نمیدونم شما این فرمولهارو چه جوری حساب میکنین ولی کاملا اشتباه است چون این کارت روی اسلات با پهنای 4000mb هم محدود است چه برسه به 666mb

تو تستهایی که قرار دادین 20% افت پرفرمنس دیده میشه که این فوق العاده زیاده.حتی 4% هم باشه زیاده چه برسه به این تفاوت اشکار.

در تاپیک قبلی عرض کرده بودم ریشه افت فریم گاه تنها کمبود پهنای باند نیست و تاخیر و اتلاف پلتفرم ها نیز بسیار تاثیرگذار است حال مشاهده میفرمایید GTX570 با وجود قدرت بیشتر دچار کاهش فریم کمتری نسبت به HD6950 شده
    در تاپیک قبلی گفتین که منظورتون این بود p55 پرفرمنس کمتری داره که نسبت به تسها مشخص شد پرفرمنس بالاتری از x58 داره.پس این مطلبی کاملا مشخصی است.

در هر صورت لازم به این همه تست نیست و با کمی فکر کردن میشه فهمید برای کارتهای قوی پهنای باند مختلف تاثیر زیاد داره و در پردازش های مختلف فرق میکنه.
    به هر حال ادامه این بحث جایز نیست چون افرادی که نخواهند قبول کنند نمیشه کاریشش کرد.

و این هم امتیاز کارایی:

تست کاملا گویا است.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

اوه يه سوال ًپرسیدم چه بحث تخصصی شد خوب پس با این اوصاف همون p8p67 میتونه انتظاراتو براورده کنه درسته؟

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تستهای کاربره happyfeat مشخص نیست روی 4 هست یا نه و کلا تست گنگی است.چون بحث روی 16 و 4 است نه8.
    دوست عزیز ممنون از اینکه نظرتونو می گویید و قطعا همه با هم بحث سازنده و آموزنده ای رو داشته باشیم تا واسه همه مفید واقع بشه اما چند نکته :
    دوست خوبم من تست های صفحه قبل رو برای دوستمون آقا احسان قرار دادم که گفتند لینک 8x هم جواب گوی کارت 6950 نیست و کمبود پهنای باند خواهد داشت . توی پست 7 هم برای مقایسه هر 3 حالت قرار دادم تا بهتر بشه تصمیم گرفت
    با مقایسه اون تست ها و حالت 16 می بینید که اختلافشون تو بازی ها خیلی کم و در خیلی جا ها هم ناچیزه
    کراس p67 با 2 لینک 8 فرق آنچنانی با p67 با 2 لینک 16 نداره تو تست ها
    حالا من نمی دونم کجای این جریان گنگه ؟
    در مورد دوستمون هم که قرار مادربرد انتخاب کنه و بخره که بین لینک4 و لینک 8 می خواهد انتخاب کنه :
    من تو پست 7 چند تا تست بین حالت های 4 و 8 قرار دادم که کاملا مشخص کننده موضوع هستش و اختلاف این 2 حالت رو کاملا بیان میکنه و قطعا بین حالت 4 و 8 اختلاف 4 تا 5 فریمی وجود داره و نیازی به توضیح نیست :
    من مجدادا قرار می دم خودتون ببینید :

.

p8p67 لینک 4 داره و مدل deluxe لینک 8
    حالا خود دوستان بررسی و مقایسه کنند :
    این هم لینک خود سایت برای بررسی بیشتر موضوع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا دوستان اگه نظر و نکته ای در این مورد دارن بگن که استفاده کنیم و بحث رو به جدال و جنگ تبدیل نکنیم تا برای همه مفید باشه این بحث
    Last edited by happyfeat; 07-06-2011 at 19:20.

4. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من که توی بازی هیچ متوجه اختلاف پنج فریم نمیشم این مادربرد هم که در حالت سینگل بهتر از دلوکس ظاهر میشه و من حالاحالا ها یه کارت دارم پس فکر کنم انتخاب بهتری باشه یک مدل pro هم داره كه از مدل دلوكس ارزون تر و از مدل معمولي گرو‌‌نتره تفاوتش تو چیه؟ 

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من تو پست 7 چند تا تست بین حالت های 4 و 8 قرار دادم که کاملا مشخص کننده موضوع هستش و اختلاف این 2 حالت رو کاملا بیان میکنه و قطعا بین حالت 4 و 8 اختلاف 4 تا 5 فریمی وجود داره و نیازی به توضیح نیست :
    این تست شما هم متاسفانه گنگ هست و مشخص نیست کدوم تست در حالت x4 انجام شده
    ضمن اینکه من تا به حال ندیدم جایی کراس فایر x4 را حتی برای کارتی مثل 5770 هم توصیه کنند!!
    با این وجود انشااله یک تحقیق کامل انجام میدم و نتیجه را در تالار اورکلاک گرافیک میذارم تا این موضوع کامل مشخص بشه

7. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این تست شما هم متاسفانه گنگ هست و مشخص نیست کدوم تست در حالت x4 انجام شده
    ضمن اینکه من تا به حال ندیدم جایی کراس فایر x4 را حتی برای کارتی مثل 5770 هم توصیه کنند!!
    با این وجود انشااله یک تحقیق کامل انجام میدم و نتیجه را در تالار اورکلاک گرافیک میذارم تا این موضوع کامل مشخص بشه
    دوست خوبم برد p8p97 لینک 4 داره طبق گفته سایت ایسوس

1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black)

کد:
    مدل deluxe هم لینک 8 داره به همراه شکاف سوم pci که 4 هست

2 x PCIe 2.0 x16 (x16 or dual x8)
    1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black)

کد:
    با توجه به این موضوع کراس فایر تو این مدل مگه به چند صورت ممکنه انجام بشه ؟
    شاید من نکته گنگ این جریان رو نمی فهمم اگه این طوره لطف کنید بگید
    خیلی خوب میشه اگه تحقیقات شما رو هم در مورد کراس فایر و حالت های اون ببینیم و ممنون از نظرتون

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------

من که توی بازی هیچ متوجه اختلاف پنج فریم نمیشم این مادربرد هم که در حالت سینگل بهتر از دلوکس ظاهر میشه و من حالاحالا ها یه کارت دارم پس فکر کنم انتخاب بهتری باشه یک مدل pro هم داره كه از مدل دلوكس ارزون تر و از مدل معمولي گرو‌‌نتره تفاوتش تو چیه؟
    دوست من مدل pro شکاف سفید رنگش لینک 8 هستش و تفاوتش با p67 معمولی در اینه

9. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از اینکه نظرتونو می گویید و قطعا همه با هم بحث سازنده و آموزنده ای رو داشته باشیم تا واسه همه مفید واقع بشه اما چند نکته :
    دوست خوبم من تست های صفحه قبل رو برای دوستمون آقا احسان قرار دادم که گفتند لینک 8x هم جواب گوی کارت 6950 نیست و کمبود پهنای باند خواهد داشت . توی پست 7 هم برای مقایسه هر 3 حالت قرار دادم تا بهتر بشه تصمیم گرفت
    با مقایسه اون تست ها و حالت 16 می بینید که اختلافشون تو بازی ها خیلی کم و در خیلی جا ها هم ناچیزه
    در مورد دوستمون هم که قرار مادربرد انتخاب کنه و بخره که بین لینک4 و لینک 8 می خواهد انتخاب کنه :

.

p8p67 لینک 4 داره و مدل deluxe لینک 8
    حالا خود دوستان بررسی و مقایسه کنند :
    این هم لینک خود سایت برای بررسی بیشتر موضوع :
    کد:

حالا دوستان اگه نظر و نکته ای در این مورد دارن بگن که استفاده کنیم و بحث رو به جدال و جنگ تبدیل نکنیم تا برای همه مفید باشه این بحث
    عزیز من فکر کردم دوباره همون بحثه 16 و 4 هست که 4 کاملا مشخصه نسبت به 16 بسیار افت پرفرمنس داره و در تستهای تامز همه چیز روشنه.
    من تست های صفحه قبل رو برای دوستمون آقا احسان قرار دادم که گفتند لینک 8x هم جواب گوی کارت 6950 نیست و کمبود پهنای باند خواهد داشت . توی پست 7 هم برای مقایسه هر 3 حالت قرار دادم تا بهتر بشه تصمیم گرفت
    در رابطه با 8 و 4 اختلاف کمه ولی به عنوانه اخرین پستم در اینجا یه توضیحی میدم:
    تستهای سایتها و رویوها در شرایط ایده ال گرفته شد و صرفا این تستها و بنچها برای ایجاد یک تصور تقریبی نسبت به موضوع است و اینجور نیست که مثلا چون در این فلان بازی 70 فریم روی لینک 8 گرفتیم حتما روی 4 طبق تست 60 فریم میگیریم دلیلش هم 100%بهینه بودن این سیستم ها و نداشتن هیچ محدودیتی است.همین بنچمارک از 2500k با 8gb رم گرفته شد و کولر و .. که اینها فقط سخت افزار هستن.همچنین از نظر دمایی هم هیچ محدودیتی ایحاد نکرده.پس سیستم کاملا ایده اله.
    حالا وقتی همین گرافیک در سیستمی کراس بشه با انواع محدودیتهای روبرو میشه و چون سیستم پوزرها هیچ وقت ایده ال نیست.با کاهش پرفرمنس روبرو میشیم.
    در مورد بحث نرم افزاری هم هیچ کدام از ویندوزهای مربوط به تسها کرک نشده یا بازی ها و این ها روی پرفرمنش 100% تاثیر گزار خواهد بود.
    لینک8 هم برای 6950 محدودیت داره و در همین تستهایی که گزاشتین کاملا مشخصه و جای هیچ گونه بحثی نداره.حالا اگر این اختلاف به 5 فریم هم برسه باز هم اختلاف دارن و در شرایط مختلف فرق خواهد کرد.
    چرا باید 600 تومان پوله کراس بدیم و نتونیم از حداکثر توانش استفاده کنیم.
    در انواع بازی ها این محدودیت کم و زیاد میشه و این نیست که که فقط از 75 تا 70 تا فریم بگیریم.

تستهای صفحه قبل مربوط میشه به 3wayو نمیشه روی dual بودنش حساب باز کرد.
    Last edited by Ultra_Black; 08-06-2011 at 10:46.

11. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره مادر برد Asus P8Z68-V Pro چیه؟ باتوجه به قیمت بالاتری که داره خریدش ارزش داره یا نه؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •