تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: خرید کیس تا 500 تومان جدید

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط یه مشکل دیگه ای که هست من میخواستم از همین دی وی دی رایتری که الان دارم واسه سیستم جدید استفاده کنم که رایترم ide هستش می خواست بدونم این مین ide داره؟ اگه نداره تبدیل ide به ساتا هستش؟ قیمتش چنده؟
    متاسفانه پورت IDE نداره. تبدیل هاش هم به درد نمیخوره. اگه میخواین IDE داشته باشه یکی از مادربرد های زیر رو انتخاب کنید:
    BIOSTAR A770E3 : 68
    ASROCK 770 EXTREME3: 98

مادربرد اولی هم خوبه و قیمتش مناسبه و IDE داره و شرکت انفورماتیک گستر هم گارانتیش کرده.

2. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

متاسفانه پورت IDE نداره. تبدیل هاش هم به درد نمیخوره. اگه میخواین IDE داشته باشه یکی از مادربرد های زیر رو انتخاب کنید:
    BIOSTAR A770E3 : 68
    ASROCK 770 EXTREME3: 98

مادربرد اولی هم خوبه و قیمتش مناسبه و IDE داره و شرکت انفورماتیک گستر هم گارانتیش کرده.
    بچه های دیگه BIOSTAR A770E3 رو تایید میکنین همینو بگیرم؟

بعد با توجه به اینکه قیمت دلار این چند روز زیاد رفته بالا فکر کنم قیمت قطعات بره بالا نه؟ اینم از شانس ماست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض سلام

همین الان هم نوسانات دلار تاثیر خودشو گذاشته رو بازار.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

دیروز رفتم این سیستمی که پیشنهاد دادین بگیرم متعصفانه BIOSTAR A770E3 تو کل مشهد نبود واسه همین موندم که چیکار کنم میشه تو همین رنج قیمت یه مارک دیگه معرفی کنین که ide هم داشته باشه؟

بعد power color 5770 هم نبود اینو هم اگه یکی دو مارک دیگه معرفی کنین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

دیروز رفتم این سیستمی که پیشنهاد دادین بگیرم متعصفانه BIOSTAR A770E3 تو کل مشهد نبود واسه همین موندم که چیکار کنم میشه تو همین رنج قیمت یه مارک دیگه معرفی کنین که ide هم داشته باشه؟

بعد power color 5770 هم نبود اینو هم اگه یکی دو مارک دیگه معرفی کنین ممنون میشم
    تو این رنج قیمت مادربرد به درد بخور کمه.
    MSI 770-C45 اگه باشه حدود 85 قیمت داشتم.
    ASRock 770DE3L حدود 66 تومن. البته 2 اسلات رم داره.
    اگه نبود مجبور به خرید یک مادربرد از برند گیگا یا اسوس باچیپ انویدیا هستید. مثل ASUS M4N68T که همه جا هست.

در مورد کارت گرافیک برند های دیگه هم تقریبا" همین قیمت هستند. XFX , Sapphire

7. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تو این رنج قیمت مادربرد به درد بخور کمه.
    MSI 770-C45 اگه باشه حدود 85 قیمت داشتم.
    ASRock 770DE3L حدود 66 تومن. البته 2 اسلات رم داره.
    اگه نبود مجبور به خرید یک مادربرد از برند گیگا یا اسوس باچیپ انویدیا هستید. مثل ASUS M4N68T که همه جا هست.

در مورد کارت گرافیک برند های دیگه هم تقریبا" همین قیمت هستند. XFX , Sapphire
    این asrock 770 e3l با 770 چه فرقی داره؟

این ASUS M4N68T مشکلش چیه؟ قیمتش چنده؟

میشه یه سایت فروش سخت افزار خوب معرفی کنی؟ شاید مادربورد رو اینترنتی خریدم

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این asrock 770 e3l با 770 چه فرقی داره؟

این ASUS M4N68T مشکلش چیه؟ قیمتش چنده؟

1. تنها ایراد asrock 770 de3l داشتن 2 اسلات برای رمه. در مجموع با توجه به قیمت مادربرد خوبیه.

2. مشکلی نداره فقط چیپ مادربرد NVIDIA nForce 630a هست. قیمتش 85 تا 90 باید باشه که برای این چیپ نمی ارزه (اسوس کلا" گرانفروشه!) البته این مادربرد برای آخرین انتخاب مطرحه. در صورتی که هیچ کدوم از اونها گیر نیاد.

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

میشه یه سایت فروش سخت افزار خوب معرفی کنی؟ شاید مادربورد رو اینترنتی خریدم
    بهتره از این فکر بیای بیرون. یه سری سایت ها هستن ولی فکر نمیکنم جنسشون جور باشه و چیزایی که میخوای رو داشته باشن. گرون هم میفته. یکی از همین هایی که پیشنهاد دادم رو گیر بیار.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

1. تنها ایراد asrock 770 de3l داشتن 2 اسلات برای رمه. در مجموع با توجه به قیمت مادربرد خوبیه.

2. مشکلی نداره فقط چیپ مادربرد NVIDIA nForce 630a هست. قیمتش 85 تا 90 باید باشه که برای این چیپ نمی ارزه (اسوس کلا" گرانفروشه!) البته این مادربرد برای آخرین انتخاب مطرحه. در صورتی که هیچ کدوم از اونها گیر نیاد.

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

بهتره از این فکر بیای بیرون. یه سری سایت ها هستن ولی فکر نمیکنم جنسشون جور باشه و چیزایی که میخوای رو داشته باشن. گرون هم میفته. یکی از همین هایی که پیشنهاد دادم رو گیر بیار.
    مرسی از کمکت

فقط این asrock 770 de3l پورت ide داره دیگه نه؟

یه سوال دیگه با توجه به اینکه قیمت این گرافیک حدود 175 تومنه و شاید مشکل بودجه داشته باشم و من مانیتور دارم و fullhd بازی نمیکنم میشه یه گرافیک ارزونتر معرفی کنی که خوب باشه؟ دوروبره 150 تومن

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی از کمکت

فقط این asrock 770 de3l پورت ide داره دیگه نه؟

یه سوال دیگه با توجه به اینکه قیمت این گرافیک حدود 175 تومنه و شاید مشکل بودجه داشته باشم و من مانیتور دارم و fullhd بازی نمیکنم میشه یه گرافیک ارزونتر معرفی کنی که خوب باشه؟ دوروبره 150 تومن

خواهش میکنم.
    بله داره

گرافیک ارزونتر : gainward GTS 450 قیمت در تهران 135 نومن. توی مشهد حدود 150 باید باشه. برند هایی هم که زیاده GAINWARD و EVGA هست .بقیه گرون هستن و ارزش خرید ندارن.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •