25 دقیقه خیلی زیاده. با این درگیری س پی یو که داریم فکر هم نمیکنم کسپرسکی بتونه اسکن موفقیت آمیزی بکنه.
یک DDS برای من لازم بود که متاسفانه TXT فایل بالا برای من باز نشد و من آنالیزی رو نمیبینم.
مصر بودن شما برای تعمییر این ویندوز خیلی خوبه ولی الان دیگه به نظر من لازم نیست انقدر زحمت بکشید و وقت بذارید. تعویض ویندوز با این وضعیت بهترین کاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نه لاگی داریم نه فایل مشکوکی و نه هیچی ، حتی هنوز هم نمیشه گفت آلودگی وجود داره یا ایراد از خرابی ویندوزه.
فقط قبل از تعویض ویندوز تمامی آنتی ویروس های نصبی رو از سیستم حذف کنید. نود32 و مالوربایت و.... ببینید تغییری توی سیستم بوجود میاد یا نه.
در ضمن نرم افزار تون آپی که نص کردید رو باز کنید ، سربرگ fix problem سپس display and close running process رو انتخاب کنید ، اینجا میتونید دقیقا جزئیات و مهمتر از همه محل دقیق این فایل هارو ببینید.
اگر تونستید پروسیسی مشکوک پیدا کنید ، با کلیک راست و انتخاب show detail می تونید مسیر یابی کنید.
متاسفم که تا الان نتوستم کمکی بهتون کنم.
موفق باشید
درود گرامی ،
بیکران سپاس از وقت و توجهی که مبذول داشتید ...
مصر بودن ام برای تعمیر ویندوز به دلیل چند صدفایل هایی است که اگر قرار به نصب مجدد ویندوز باشد ، باید تک تک در ویندوز جدید تعریف شود تا قابل استفاده باشد.
DDs در سیستم من شکل منظمی نداره ، انگار حروف به هم ریخته باشند.چندبار امتحان کردم ، زبان سیستم را هم به انگلیسی تغییر دادم اما تغییری ایجاد نشد. با این حال فکر نمی کنم دیگرکمکی کند....
راستی می دانم خیلی طولانی شد اما الان که می خواستم لپ تاپ رو روشن کنم در قسمت بوت شدن سیستم ( قبل از اینکه بوت شدن ویندورزها ) متوقف شد . بعد از ری استارت کردن به همان مرحله که رسید این آلارم را داد :

این پیغام به چه معناست ؟ فکر کنم مشکلی که داشتم حادتر شد و مشکل سخت افزاری پیدا کردم .
با این حال از صبوری تان ، توجه تان ، و وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگذارم .