تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: مشکل با riad 0 کردن هارد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگر می دونی به من هم یاد بده
    هر کاری کردم نشد
    تازه درایورش از سایت ایسوس گرفتم ولی باز هم نشد
    فقط با xp تونستم راهش بندازم عجب سرعتی داشت ولی با 7 نشد
    نمیدونم من وقتی که رید کردم شناخت هاردو اصلا از فلش استفاده نکردم فکر کنم بعضی اوقات مثل اینکه لازم نداره
    شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟
    اگه اینکارو کردید شما به ما یاد بدید

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟
    فکر کنم 7 32 بیت بود!!
    چون بردم اصلا رابط فلاپی نداره

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من با تعویض سیدی ویندوز مشکلم حل شد
    در ویندوز جدید با اینکه سرویس پک 1 بود اصلا هارد ها رو نشناخت و از درایور داخل سیدی مین برد استفاده کردم و همه چیز درست شد
    ولی با همون سیدی قبلی یه بار بدن رید و در حالت 32 بیتی و یه بار با رید ودر حالت 64 بیتی نصب کرده بودم احتمالا اون موقع که با رید نصب کرده بودم درایور ها رو دستی بهش داده بودم و نصب شده بود ( اخه پیش فرض شناخته بود و منم دستی نمیدادم ولی احتمالا درایور ها مشکلی داشتن و برا همین بعد از نصب ویندوز بالا نمیومده)
    من الان با برنامه hd tune رفتم تست بگیرم خوندن رو بدون مشکل تست میکنه ولی نوشتن رو ارور میده چه روی اون هاردهایی که رید کردم و چه روی اون هاردی که رید نیست فکر کنم می نوشت که بقیه درایو ها رو جدا کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من با تعویض سیدی ویندوز مشکلم حل شد
    در ویندوز جدید با اینکه سرویس پک 1 بود اصلا هارد ها رو نشناخت و از درایور داخل سیدی مین برد استفاده کردم و همه چیز درست شد
    ولی با همون سیدی قبلی یه بار بدن رید و در حالت 32 بیتی و یه بار با رید ودر حالت 64 بیتی نصب کرده بودم احتمالا اون موقع که با رید نصب کرده بودم درایور ها رو دستی بهش داده بودم و نصب شده بود ( اخه پیش فرض شناخته بود و منم دستی نمیدادم ولی احتمالا درایور ها مشکلی داشتن و برا همین بعد از نصب ویندوز بالا نمیومده)
    من الان با برنامه hd tune رفتم تست بگیرم خوندن رو بدون مشکل تست میکنه ولی نوشتن رو ارور میده چه روی اون هاردهایی که رید کردم و چه روی اون هاردی که رید نیست فکر کنم می نوشت که بقیه درایو ها رو جدا کنم
    نه اون ارور نیست اون داره میگه اگه میخواین تست نوشتن انجام بدین باید هارد رو فغرمت کنید
    شما یک فایل 400 یا 500 مگی رو کپی پیست کنید ببینید با چه transfer rat هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض دینامیک

درایورهای من بعد از نصب ویندوز همشون دینامیک سدن type:dynamic
    دیسک ویندوز باید پرایمری باشه مگه نه؟
    و بقیه درایورها همextended
    چطور می تونم اونا رو دوباره با این Type ها فرمت کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درایورهای من بعد از نصب ویندوز همشون دینامیک سدن type:dynamic
    دیسک ویندوز باید پرایمری باشه مگه نه؟
    و بقیه درایورها همextended
    چطور می تونم اونا رو دوباره با این Type ها فرمت کنم.
    با نرم افزار paragon partion راحت میتونید درایو رو primary یا Extended و ... بکنید بدون فرمت کردن

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    من یه مین برد Asrock 890GX Extreme4 خریدم و دو تا هارد 1 ترابایت سیگیت حالا هر کاری میکنم رید صفر کنم نمیشه در حالی که وی دفترچش نوشته ساپورت میکنه
    از توی بایوس که رید رو فعال کردم بعد رفتم با اکرونیس پارتیش بندی کردم رید صفر رو انتخاب کردم و دو تا هارد رو بهش میدادم و هر حجمی میدادم نفش رواز این میگرفت و نصفش رو از اون ولی پاتیشن ها رو دینامیک ساخته بود و موقع نصب ویندوز گفت چون پاتیشن ها دینامیک هست ساپورت نمیشه اومدم پاکش کردم یه قسمت بود که با خود مین گزینه میداد رید میکرد رفتم داخلش رید صفر رو اتخاب کردم و هارد ها رو هم دادم و رید شد و کلا یه حجم 2 ترابایت بهم داد ویندوز رو هم نصب کردم ولی سرعت اصلا زیاد نشده بود و عین ریپ نشدن بود یعنی انگاری فقط حجم دو تا هارد رو با هم نشون داده ولی نوشتن رو دو تا هارد انجام نمیشه قبلا هم یه جا خونده بودم که یه نوع رید هست که فقط حجم هارد ها رو یه تیکه مکنه
    حالا خاصه چطوری میشه این مین رو رید صفر کرد؟طوری رو که سرعت رو دو برابر کنه نه اینجوری که خودم کردم
    سلام دوست من
    باید بدانید که ما از حالت داینامیک برای رید بهره میبریم که متاسفانه همه ویندوز ها قابلیت شناسایی آن را ندارند. و هم اینکه برای کاری که شما انجام میدهید یا میخواهید انجام دهید رید کردن سرعت شما را 2 یا 3 برابر نمیکند . مانند آن است که شما در ایران یک اینترنت 128 کیلوبیت دارید و حالا از تجهیزات 1000 کیلوبیتی استفاده میکنید و توقعتان بالا رفتن سرعت اینترنت است . توجه کنید هر دوی آنها با هم کار میکنند نه تک به تک.
    توصیه من این است که خود را به دردسر نیاندازید پارتیشن دو ترابایت یا دو پارتیشن یک ترابایت به حال شما فکر نکنم اختلافی کند و حتی در آینده در هنگام تغیر و تحول سیستمتان شما را به مشکل هم در از دست دادن اطلاعات میاندازد.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •