نمیدونم من وقتی که رید کردم شناخت هاردو اصلا از فلش استفاده نکردم فکر کنم بعضی اوقات مثل اینکه لازم نداره
شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟
اگه اینکارو کردید شما به ما یاد بدید![]()
نمیدونم من وقتی که رید کردم شناخت هاردو اصلا از فلش استفاده نکردم فکر کنم بعضی اوقات مثل اینکه لازم نداره
شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟
اگه اینکارو کردید شما به ما یاد بدید![]()
فکر کنم 7 32 بیت بود!!شما برای xp بدون دیسکت رید شناسوندید؟
چون بردم اصلا رابط فلاپی نداره![]()
سلام
من با تعویض سیدی ویندوز مشکلم حل شد
در ویندوز جدید با اینکه سرویس پک 1 بود اصلا هارد ها رو نشناخت و از درایور داخل سیدی مین برد استفاده کردم و همه چیز درست شد
ولی با همون سیدی قبلی یه بار بدن رید و در حالت 32 بیتی و یه بار با رید ودر حالت 64 بیتی نصب کرده بودم احتمالا اون موقع که با رید نصب کرده بودم درایور ها رو دستی بهش داده بودم و نصب شده بود ( اخه پیش فرض شناخته بود و منم دستی نمیدادم ولی احتمالا درایور ها مشکلی داشتن و برا همین بعد از نصب ویندوز بالا نمیومده)
من الان با برنامه hd tune رفتم تست بگیرم خوندن رو بدون مشکل تست میکنه ولی نوشتن رو ارور میده چه روی اون هاردهایی که رید کردم و چه روی اون هاردی که رید نیست فکر کنم می نوشت که بقیه درایو ها رو جدا کنم
نه اون ارور نیست اون داره میگه اگه میخواین تست نوشتن انجام بدین باید هارد رو فغرمت کنید
شما یک فایل 400 یا 500 مگی رو کپی پیست کنید ببینید با چه transfer rat هست
درایورهای من بعد از نصب ویندوز همشون دینامیک سدن type:dynamic
دیسک ویندوز باید پرایمری باشه مگه نه؟
و بقیه درایورها همextended
چطور می تونم اونا رو دوباره با این Type ها فرمت کنم.
با نرم افزار paragon partion راحت میتونید درایو رو primary یا Extended و ... بکنید بدون فرمت کردن
سلام دوست من
باید بدانید که ما از حالت داینامیک برای رید بهره میبریم که متاسفانه همه ویندوز ها قابلیت شناسایی آن را ندارند. و هم اینکه برای کاری که شما انجام میدهید یا میخواهید انجام دهید رید کردن سرعت شما را 2 یا 3 برابر نمیکند . مانند آن است که شما در ایران یک اینترنت 128 کیلوبیت دارید و حالا از تجهیزات 1000 کیلوبیتی استفاده میکنید و توقعتان بالا رفتن سرعت اینترنت است . توجه کنید هر دوی آنها با هم کار میکنند نه تک به تک.
توصیه من این است که خود را به دردسر نیاندازید پارتیشن دو ترابایت یا دو پارتیشن یک ترابایت به حال شما فکر نکنم اختلافی کند و حتی در آینده در هنگام تغیر و تحول سیستمتان شما را به مشکل هم در از دست دادن اطلاعات میاندازد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)