به نظرم c1-01 بهتر باشه.
ممنون
به نظرم c1-01 بهتر باشه.
ممنون
والا من یه اسپیور خریدم واقعا درحد قیمتش خیلی خوبه خریدمش 70 تومن یه رم دوگیگ براش گذاشتم توپ کار میکنه یا والکمن هست صداش خیلی خوبه کشوی و ظاهر خیلی خوبی داره تا حالا هم اس ام اس زیاد فرستادم ولی هنوزی نمیدونم چندتا مونه امروز هم حدود 3.5 ساعت فقط موسقی گوش کردم شاررژش بازهم مونده بود واقعا خوبه این نظر بنده بود از این گوشی ولی گوشی اصلیم ویواز هست
با سپاس
????!!!!!spiro من باز این گوشی رو هم یه چند وقتی باهاش کار میکردم خیلی ضعیف بود همون رم دوگیگش نصفش رو پر میکردم 20 بار خاموش میشد تا مثلا به روز رسانی کنهباتریش وای ی ی ی واسه من که فقط باهاش اس میدادم زودی خالی میشد اسپیکرش رو هم که دیگه نگم بهتره...
![]()
این اسپیرو من از نزدیک دیدمش واقعا کیفیت ساختش ناامیدکننده بود.
دو سال پیش یه w350 خریدم 75 تومن واقعا عالی بود.
من نمیدونم این شرکتها به جای اینکه رقابت کنن گوشی بهتر بدن یه دفعه همسو با هم کار میکنن.
آقا این c1-01 رو بخرم یا c2-01 ؟
سلامخوب از اونجايي که c2-01 گرونتره یکمم برتره فقط مونده صدا اسپیکر
که واسه شما مهمه که اونم دوستانی که این گوشی رو دارند نظر بدند بهتره...
Last edited by bttt0; 05-06-2011 at 08:50.
آقا یکی نظر نهایی رو بده دیگه
ممنون
Spiro گوشیه بسیار خوبیه. دستم بوده و هیچ گلایه ای از صدا و باطری و کیفیت ساخت و قدرتش نداشتم. فقط سه نکته هست راجع بهش:
1. سرویس دایل آپ از طریق بلوتوس نداره
2. هنگام اجرای برنامه جاوا باس مواظب بود که قبل خارج شدن کاری نکرد که باعث پیامی شود!
3. برخی از فرمتهای JPG رو نمیخونه و نمایش Horizental نداره ولی صفحه اش بسیار زنده و باکیفیته.
پورت 3.5mm و miniUSB و رم میکروش ضعف سونی رو پرونده
رم 4گیگشم اکه فول یا خالی باشه، مشکلی پیش نمیاره
Samsung CORBY WIFI (GT-S3653w)
واي فاي داره- تا8 گيگ مموري فول ساپورت ميكنه - تاچ خازني - باتري فوق العاده 9.5 ساعت مكالمه - قيمتشم 112-120 من كه خريدم 2 ماهه خيلي راضيم - درضمن فارسي رو كاملا ساپورت ميكنه و جون ميده واسه وب گردي
راستي فايلهاي pdf رو هم نشون ميده با زوم و ... و نيازي به نصب برنامه نيست
مرسی دوست عزیز
ولی تاچ زیر 200 به نظر من ارزش خرید نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)