وسلی اسنایدر : جدایی از اینتر باعث ناراحتی من می شود
هافبک هلندی باشگاه اینتر امیدوار است فصل آینده نیز با پیراهن این تیم ایتالیایی به میدان برود
سایت گل - علی رغم پیشنهادهای منچستریونایتد و مالاگا وسلی اسنایدر اعلام کرد می خواهد در اینتر بماند.
این هافبک 27 ساله می گوید:" می خواهم در اینتر بمانم. دوستان زیادی از جمله خاویر زانتی در اینجا دارم که نمی توانم آنها را به سادگی ترک کنم."
این در حالی است که اسنایدر از اینکه باشگاه او را بفروشند به شدت ناراحت خواهد شد.
اسنایدر می گوید:"اگر باشگاه بخواهد مرا بفروشد هر جا که آنها بخواهند می روم اما بدون شک ناراحت خواهم شد. از حضور در اینتر راضی هستم و اگر این تیم را ترک کنم دلم برای آن تنگ خواهد شد اما کاری نمی شود کرد این فوتبال است."
"اوایل وقتی رئال مرا به اینتر فروخت ترجیح میدادم در اسپانیا بمانم."
هفته گذشته جیان پیرو گاسپرینی سرمربی جدید اینتر اعلام کرد اسنایدر مطمئنا در این تیم باقی خواهد ماند.
لینک منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایوان کوردوبا: گاسپرینی بهترین سرمربی برای اینتر است
مدافع کهنه کار اینتر معتقد است سرمربی جدید این تیم بهترین شخص برای این پست است
سایت گل - ایوان کودوبا مهاجم باشگاه اینتر معتقد است جیان پیرلو گاسپرینی سرمربی جدید این تیم بهترین گزینه برای هدایت قهرمان اسبق اروپاست.
کوردوبا در گفتگو با شبکه تلویزیونی اختصاصی اینتر می گوید:"گاسپرینی بهترین شخص برای رساندن اینتر به نقطه اوج است."
"صحبت های زیادی در مورد گزینه هدایت اینتر قبل از انتخاب به گوش می رسید اما اینتر باشگاه بزرگی است و سرمربی بزرگی را نیز به خدمت گرفته است."
سیستم بازی مورد علاقه گاسپرینی 3-4-3 است و این سیستم طوری است که جایگاه کوردوبا در ترکیب اصلی کمی متزلزل به نظر می رسد.
کوردوبای 34 ساله که در ماه آوریل زانوی مصدومش را به تیغ جراحان سپرد از رقابت بازیکنان برای حضور در ترکیب اصلی تیم استقبال می کند.
او می گوید:" در سیستم 3-4-3 مدافعان نقش پر رنگ تری در جریان بازی دارند. البته مطمئنم همه مدافعان تیم شانس حضور در ترکیب اصلی را دارند."
لینک منبع خبر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید